Keystone logo
University of Leicester Master of Business Administration MBA, prin învățământ la distanță
University of Leicester

Master of Business Administration MBA, prin învățământ la distanță

Online United Kingdom

30 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 16.850

Învățământ la Distanță

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Acesta este pentru tine dacă... vrei să fii un lider global de afaceri. MBA Leicester Global oferă cunoștințele, abilitățile și calificarea recunoscută internațional pentru a vă avansa în cariera în management.

Lansat în 1989, Leicester Master of Business Administration (MBA) acreditat de AMBA este o inspirație și un program de pionierat global de educație executivă. Cursul nostru flexibil de învățare la distanță, cu fracțiune de normă, vă permite să obțineți o diplomă de MBA în doi ani și jumătate, fără a fi nevoie să luați o pauză din carieră. Sub rezerva aprobării finale este noul nostru traseu accelerat, unde vă puteți obține diploma în doar doi ani, luând două module în același timp.

MBA Leicester are o bogată moștenire de inovație și implementare a tehnologiei digitale. Este unul dintre cele mai vechi programe MBA de învățare la distanță acreditate de AMBA din lume, cu o reputație internațională puternică. Cu peste 12.000 de absolvenți, avem o rețea de absolvenți MBA cu adevărat globală de profesioniști și lideri de afaceri care lucrează într-o gamă largă de sectoare.

Cu MBA Leicester Global, puteți studia pe deplin online și vă puteți completa studiile cu învățare rezidențială. Studiul dvs. online va include vizualizarea prelegerilor înregistrate, participarea la seminarii și ateliere online live, interacțiunea cu tutorii și colegii studenți în forumuri de discuții online și învățarea din ghidurile noastre de studiu online. Aveți, de asemenea, opțiunea de a participa la cursul nostru de master rezidențial din Leicester, care are loc în noul campus de 16 milioane de lire sterline al Școlii de Afaceri.

Toată predarea este susținută de personalul Școlii de Afaceri care combină tehnicile de predare de ultimă oră cu cercetarea inovatoare și de perspectivă pentru a vă ajuta să vă dezvoltați expertiza. Studiile dumneavoastră se vor desfășura în grupuri mici (până la 20 de studenți) cu oportunități extinse de lucru în echipă și rețele (în echipe de 3-5) între studenți și tutori.

Fiecare cohortă cuprinde studenți atât din Marea Britanie, cât și din străinătate, oferindu-vă oportunități de neegalat de învățare interculturală.

MBA Leicester vă oferă oportunitatea de a vă specializa în:

 • Business Analytics *supus aprobării finale
 • Finanţa
 • Managementul resurselor umane
 • Marketing

Cursul are un preț competitiv, cu o serie de opțiuni de plată și vă oferă o rentabilitate excelentă a investiției.

Pe lângă faptul că este acreditat de AMBA, MBA Leicester este, de asemenea, acreditat de și vă permite să obțineți calificări profesionale de la:

 • Chartered Management Institute (CMI): Pe lângă obținerea diplomei de MBA, la finalizarea programului (și sub rezerva unei moderari cu succes) vi se va acorda un certificat sau o diplomă de nivel 7 în management strategic și practică de leadership, plus statutul de manager autorizat al Fundației. .
 • Chartered Institute of Management Accountants (CIMA): scutiri de la examenele CIMA pentru opt dintre modulele noastre (sub rezerva finalizării satisfăcătoare).
 • Chartered Institute of Marketing (CIM): Dacă alegeți să urmați traseul nostru de specialist MBA Marketing, veți avea ocazia să obțineți scutiri de module privind calificările profesionale cu CIM.

De ce Leicester?

 • Leicester Global MBA este acreditat AMBA și deține această acreditare prestigioasă din 1998. AMBA este sigiliul de calitate de aprobare pentru programele MBA.
 • Leicester Global MBA a fost oferit ca program de învățare la distanță de peste 30 de ani și are expertiza, reputația și credibilitatea care vin cu această experiență.
 • Studenții noștri MBA din Leicester sunt premiați, deținând atât cel mai bun student MBA al anului 2021, cât și cel mai bun student CMI al anului 2021.
 • Când absolviți cu MBA de la Leicester, certificatul dvs. nu va indica modul în care ați studiat, așa că veți obține același certificat ca un student din campus.

Predand si invatand

Veți fi predat de cadre universitare care au expertiză internațională în cercetare și predare, precum și experiență practică în domeniile lor respective. Veți avea, de asemenea, un tutor personal academic care vă va oferi sprijin și îndrumare pentru a vă permite să profitați la maximum de studiile dvs.

Programul nostru vă oferă flexibilitatea de a vă potrivi studiile în jurul angajamentelor dumneavoastră profesionale și personale, asigurându-vă în același timp că îndepliniți cerințele de învățare și progres.

Programul constă din cinci module, fiecare durând 6 luni și derulând între 1 aprilie și 21 septembrie și 1 octombrie până în 21 martie, cu pauze de 9/10 zile între module. Când studiezi un modul, în fiecare săptămână fie vei vedea o prelegere înregistrată de două ore, fie vei participa la un seminar online live de una/două ore. Acestea vor fi susținute în continuare de ghidul nostru de studiu online, materiale de învățare suplimentare și discuții pe forum online cu tutorii și colegii tăi. Predarea online are loc prin mediul nostru de învățare Leicester, care găzduiește și materialele dvs. de învățare. Seminariile live sunt organizate în grupuri mici și programate astfel încât să fie convenabile pentru diferite fusuri orare. Deoarece acesta este un MBA global, unele dintre seminariile dumneavoastră pot fi programate în cadrul programului dumneavoastră normal de lucru.

Pe parcursul fiecărui modul, veți avea posibilitatea de a participa la un atelier rezidențial, desfășurat în februarie și august. Deoarece știm că faci o diplomă de învățământ la distanță pentru flexibilitate, atelierele din februarie au loc online, iar atelierele din august sunt în persoană atât în Leicester, cât și în Emiratele Arabe Unite.

În fiecare august, veți avea, de asemenea, oportunitatea de a participa la un masterclass Leicester, ținut în campusul University of Leicester School of Business.

Dintre cele cinci module de program, primele trei sunt modulele dvs. de bază, evaluate printr-o examinare online cu carte deschisă intermediară (cu durata de 72 de ore) și o temă individuală, depusă la sfârșitul modulului. Al patrulea modul este un modul opțional, cu alegerea a trei opțiuni care să corespundă specializărilor MBA oferite: managementul resurselor umane; finanţa; și, marketing. Acest modul este evaluat printr-o temă de grup și o temă individuală. în modulul final, veți furniza proiectul dvs. de MBA, care vă va ajuta să vă îmbunătățiți perspectivele de carieră, permițându-vă să efectuați un studiu live în stilul de consultanță în propria organizație, să efectuați cercetări de piață pentru următorul dvs. start-up sau să explorați în profunzime orice subiect de interes pentru afaceri sau management.

Învățământ la distanță

Învățarea online este o caracteristică importantă a acestui curs, prin urmare este esențial să aveți acces fiabil și regulat la internet (de preferință cu o conexiune în bandă largă) pentru a participa.

În calitate de student la învățământ la distanță, veți avea acces la serviciul electronic al Bibliotecii Universității, Biblioteca Digitală Leicester, care include un număr mare de reviste electronice și cărți electronice.

Dacă locuiți în apropiere de Leicester, puteți, desigur, să vizitați Biblioteca în persoană. Pentru studenții din Marea Britanie care doresc să folosească alte biblioteci, vă putem emite un card care vă permite să faceți acest lucru. Aceasta este o schemă națională care permite studenților din învățământul la distanță să împrumute materiale de la până la alte trei biblioteci participante.

Curriculum

Admitere

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master of Business Administration (MBA)
  • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
 • Master of Business Administration
  • Fairfax, Statele Unite ale Americii
 • Master of Business Administration
  • South Orange, Statele Unite ale Americii