Keystone logo
University of Leicester Master Media și Relații Publice, prin învățământ la distanță
University of Leicester

Master Media și Relații Publice, prin învățământ la distanță

Online United Kingdom

24 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 12.500 / per year *

Învățământ la Distanță

* aceasta este taxa totală a cursului; veți plăti această taxă oriunde în lume locuiți

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Acest lucru este pentru dvs. dacă... doriți flexibilitatea de a studia prin învățământ la distanță, în timp ce obțineți o înțelegere critică a practicilor și rezultatelor relațiilor publice în contextul mediilor media care se schimbă rapid.

Această diplomă postuniversitară vă va oferi abilitățile și cunoștințele avansate de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți dezvoltarea profesională. Masteratul în mass-media și relații publice vă va oferi o înțelegere aprofundată a principiilor și practicii relațiilor publice (PR), examinând structura sectorului PR și oferind perspective asupra modului în care funcționează industria.

Cursul acoperă istoria și dezvoltarea relațiilor publice în diferite părți ale lumii și oferă un cadru teoretic pentru investigarea acestei profesii în schimbare rapidă. Veți evalua strategiile de PR clasice și emergente și utilizarea cercetărilor pentru a informa campaniile de PR și pentru a măsura eficacitatea acestora, precum și impactul lor social mai larg. Veți analiza în profunzime campaniile de PR de succes și eficiente și relațiile structurale dintre PR și mass-media. Veți lua în considerare modul în care întreprinderile comerciale și organizațiile neguvernamentale folosesc tehnicile de PR pentru a-și promova obiectivele. Acest curs vă va dota cu abilitățile de a analiza critic campaniile de PR și de a înțelege funcțiile de publicitate și de gestionare a scenariilor de comunicare de criză. Veți dobândi abilitățile de a efectua cercetări pentru a evalua eficacitatea campaniilor de PR și a modului de planificare și implementare a unei campanii de PR eficientă.

Unul dintre marile puncte forte ale acestui curs este că veți fi predat de lectori și tutori de sprijin care combină cunoștințele de specialitate ale teoriei și metodelor de cercetare cu experiența în sectorul relațiilor publice și practicile sale de lucru. University of Leicester este partener al Asociației pentru Relații Publice și Comunicații din Regatul Unit (PRCA), ceea ce înseamnă că vă veți bucura de multe beneficii, inclusiv:

 • calitatea de membru gratuit la PRCA
 • acces gratuit nelimitat la cursurile de formare online PRCA
 • acces la o serie de evenimente de networking, stagii de muncă și scheme de absolvire

De ce Leicester?

 • În calitate de student la o universitate parteneră a Asociației de Relații Publice și Comunicații, vei primi calitatea de membru gratuit la PRCA cu toate beneficiile pe care le implică.
 • În 1978 University of Leicester a lansat primul Master din Marea Britanie în domeniul mass-media și comunicare.
 • Unul dintre cele mai vechi centre academice din Marea Britanie pentru comunicare și studii media, suntem recunoscuți la nivel internațional pentru cercetarea noastră inovatoare.

Veți fi predat de tutori cu experiență și cercetători de top în domeniu.

Predand si invatand

Predarea va implica materiale produse de personalul didactic de bază într-o varietate de forme (de ex videoclipuri scurte, podcasturi, screencast-uri și comentarii complete), legate de un set atent structurat de lecturi obligatorii și recomandate, toate furnizate prin intermediul platformei de învățare online.

Elevii învață lucrând cu materialele produse și lectură, completate de activități electronice pe care elevii le pot completa și prin forumuri de discuții deschise și structurate, moderate de tutori de modul. Evaluarea se face prin eseuri, recenzii critice, rapoarte de studiu de caz, sarcini de metode de cercetare, prezentări online și o disertație.

Curriculum

Admitere

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în design media digitală (învățare online)
  • Online
 • Doctor în filozofie (doctorat) în publicitate și media
  • London, Regatul Unit
  • Bologna, Italia
 • Doctor în filozofie (doctorat) în marketing și comunicare
  • London, Regatul Unit
  • Bologna, Italia