Keystone logo
© ©University of Hull
University of Hull Online

University of Hull Online

University of Hull Online

Introducere

172494_172346_button_read-more-about-hull-online-on-lor-site-ul-web.png

Cauți inspirația și provocarea pentru a reuși la diploma ta? University of Hull Online este o alegere perfectă. Obțineți excelența în predare și oportunitățile de îmbunătățire a carierei pentru care suntem renumiți. Plus flexibilitatea de a studia online.

Cu University of Hull Online , beneficiați de predarea expertă, oportunitățile și inspirația de care aveți nevoie pentru a reuși.

Potriviți-vă studiile în jurul muncii și altor angajamente, pe măsură ce obțineți abilitățile și cunoștințele transferabile pe care angajatorii le prețuiesc.

De ce să ni te alături?

Premiat cu argint pentru excelența noastră în predare în 2018*
*Distins cu argint în cadrul Teaching Excellence Framework, care recunoaște excelența în predare și învățare în universitățile și colegiile din Marea Britanie

Numit în top 50 de instituții din Marea Britanie pentru puterea de cercetare de către Times Higher Education

95,9% dintre studenți lucrează sau studiază în continuare la șase luni după absolvire**
** absolvenți cu normă întreagă cu domiciliul în Marea Britanie; Sondajul Destinații ale absolvenților din Învățământul Superior, pentru anul universitar 2016/17 publicat de Agenția de Statistică a Învățământului Superior 2018.

Fă următorul pas în cariera ta

Cauți inspirația și provocarea pentru a reuși la diploma ta? University of Hull Online este o alegere perfectă. Obțineți excelența în predare și oportunitățile de îmbunătățire a carierei pentru care suntem renumiți. Plus flexibilitatea de a studia online.

Iată câteva dintre motivele pentru a ni se alătura.

 • Obțineți un avans în călătoria dvs. în carieră . Toate cursurile noastre au fost concepute având în vedere capacitatea de angajare. Pe parcursul studiilor, înveți abilități relevante și transferabile pe care angajatorii le prețuiesc.
 • Faceți-vă CV-ul în evidență . Avem relații strânse cu industria, guvernul și alți parteneri. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a accesa cunoștințele din lumea reală pentru a vă îmbunătăți CV-ul.
 • Fii bine conectat . Cursurile noastre online vă conectează la o comunitate globală de studenți cu idei similare. Poți împărtăși cunoștințe și perspective valoroase cu colegii tăi în timp ce studiezi.
 • Fă-ți prieteni pe viață . Relațiile pe care le construiești în timp ce studiezi cu noi nu se termină atunci când termini cursul. Cu noi, aveți îndrumare în carieră pe tot parcursul vieții. Și acces la rețeaua noastră globală de 85.000 de absolvenți.
 • Alăturați-vă listei noastre de performanți, lideri, influenți și experți . Absolvenții noștri includ Tom Watson, lider adjunct al Partidului Laburist; Jeremy Darroch, directorul executiv al Sky UK; și Dame Eleanor King, judecător la Curtea de Apel din Anglia și Țara Galilor.
 • Ajută la schimbarea lumii . La Universitatea din Hull, ne angajăm să vă oferim predarea expertă și sprijinul de care aveți nevoie pentru a ajuta la construirea unei lumi mai bune. De aceea motto-ul nostru este „Lampadas Ferens” , tradus ca „Carrying the Light of Learning”. Alătură-te nouă!

Învățare online flexibilă

La University of Hull Online , profesorii noștri experți vă vor încuraja să vă atingeți obiectivele.

Nu este nevoie să iei o pauză de la muncă sau de la angajamentele personale în timp ce studiezi cursurile noastre online, cu jumătate de normă.

Motive pentru a studia online cu noi

 • Studiați în propriile condiții . Aveți acces online ușor la toate materialele de curs de pe desktop sau tabletă, fără costuri suplimentare.
 • Mențineți echilibrul dintre muncă și viață . Cu subiecte săptămânale gestionabile, vă puteți programa studiile în funcție de munca și angajamentele personale.
 • Fiți parte dintr-o comunitate globală . Împărtășiți cunoștințele și perspectivele cu colegii din întreaga lume și construiți rețele profesionale globale.
 • Suport dedicat . Aveți acces la un consilier pentru studenți dedicat, care să vă ofere sprijin pentru studii ori de câte ori aveți nevoie.

Cum functioneaza

 • Implicați-vă în timp ce învățați . Studiile tale includ o combinație interactivă de forumuri de discuții online, prelegeri la cerere și seminarii web live.
 • Obțineți ajutor de la tutori când aveți nevoie . Prin intermediul platformei noastre de învățare online, aveți acces ușor la asistență și feedback de la tutorele dumneavoastră.
 • Trimiteți-vă temele online . Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la costurile de călătorie, vizele sau timpul liber de la muncă. Toate temele sunt trimise și evaluate online.
 • Începeți cu cerințele hardware și software de bază . Vă facem experiența de învățare online cât mai simplă posibil.
 • Plătiți pe măsură ce mergeți sau plătiți în avans . Oferim opțiuni de plată flexibile, astfel încât să vă puteți gestiona finanțele.

Te gândești să-ți obții o diplomă postuniversitară online cu Universitatea din Hull?

Aflați cum este viața ca student la distanță cu jumătate de normă în timpul Serii noastre deschise virtuale.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Hull

  Hull, Regatul Unit

Întrebări