Keystone logo
University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

Introducere

La Universitatea din Glasgow, visăm la o lume mai bună și suntem inspirați să îi ajutăm pe alții să o schimbe. Clasată pe locul 11 pentru cea mai bună universitate din Regatul Unit de către The Guardian University Guide 2023.

Programele noastre postuniversitare online vă permit să vă atingeți ambițiile și să vă alăturați comunității noastre care se schimbă lumea. Alăturați-vă unei instituții în care oamenii ambițioși sunt motivați să reușească. Studiați unul dintre programele noastre online și pregătiți-vă să vă puneți amprenta.

A studia online înseamnă că nu trebuie să-ți sacrifici cariera actuală pentru a urma una nouă. Veți putea accesa resursele noastre interactive de oriunde și în orice moment; acestea includ videoclipuri, chestionare interactive și discuții – resurse dedicate pentru a vă ajuta să învățați și să vă atingeți obiectivele de carieră. La Universitatea din Glasgow, vă puteți promova ambițiile fără a vă compromite angajamentele actuale.

Află mai multe


Educație Master online

Masteratul nostru în educație online este perfect pentru profesori, studenți pre-doctoranzi sau -EdD și profesioniști din educație dornici să-și continue cariera în jurul angajamentelor lor existente. Accentul nostru pe cercetare și predare la nivel înalt de la facultate expertă vă va asigura că sunteți cel mai bine plasat pentru a vă scufunda în domeniul educației, cu specializări educație pentru adulți, evaluare și pedagogie și educație incluzivă.

Marketing online MSc

Pentru viitorii agenți de marketing care doresc să-și demonstreze abilitățile de marketing în afaceri, succesul se bazează pe capacitatea de a valorifica cele mai recente tehnici digitale, bazate pe date, centrate pe servicii. Eliberat de Școala noastră de Afaceri Adam Smith, triplu-acreditată, MSc Marketing online al Universității din Glasgow vă oferă posibilitatea de a aplica cele mai noi tehnologii la fundamentele de marketing. Acesta explorează cele mai recente subiecte, de la analize până la marketingul experienței utilizatorului (UX), dezvoltarea mărcii, managementul marketingului și comportamentul consumatorilor.

La Glasgow, vă sprijinim să vă atingeți ambițiile, să studiați online cu noi și să începeți să schimbați lumea astăzi.


Alăturați-vă nouă și lăsați-vă amprenta

Mărturii studențești

Clasamente

 • Clasat în top 100 mondial de către THE World University Rankings 2023
 • Clasat pe locul 81 în lume de către QS World University Rankings 2023
 • Clasată pe locul 11 pentru cea mai bună universitate din Regatul Unit de către The Guardian University Guide 2023

Locații

Locații
 • Glasgow

  Glasgow, Regatul Unit

  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Întrebări