Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Florida Online

University of Florida Online

University of Florida Online

Introducere

Despre noi

Bine ați venit la Universitatea din Florida Health, cel mai cuprinzător centru academic de sănătate din sud-est și care face parte din una dintre cele mai bune 10 universități publice de cercetare din țară.

UF Health reprezintă angajamentul a peste 26.500 de angajați de a ajunge mai sus și mai departe, atât traducând descoperirile științifice în progrese de îngrijire a pacienților, cât și punându-le în aplicare pentru a ajuta oamenii să revină la cea mai bună viață posibilă.

Despre UF Health

Suntem unici pentru constelația noastră diversă de colegii, centre și institute de sănătate și spitalele noastre, cabinetele facultății și programele de îngrijire a pacienților.

Centrele academice de sănătate fac descoperiri care duc la descoperiri în îngrijirea pacienților. Pacienții noștri se află în centrul a tot ceea ce facem, în timp ce ne străduim să obținem cele mai bune rezultate clinice, calitate și siguranță în rândul centrelor academice de sănătate la nivel național. Oferim îngrijire plină de compasiune, concentrându-ne pe rezultatele de clasă mondială pentru toți, indiferent cât de simplă sau complexă este boala lor, și oferim speranță - și rezultate - pentru cei cărora li s-a spus în altă parte că au epuizat opțiunile.

Misiunea noastră este de a promova sănătatea prin îngrijirea remarcabilă și de înaltă calitate a pacienților; educație inovatoare și riguroasă în profesiile sănătății și științele biomedicale; și cercetări cu impact ridicat pe tot spectrul investigațiilor de bază, translaționale și clinice.

Cine suntem noi

UF Health cuprinde colegiile de stomatologie, medicină, asistență medicală, farmacie, profesii de sănătate publică și sănătate și medicină veterinară; familia de spitale UF Health Shands; UF Health Jacksonville centru medical; UF Health North; și un campus academic din Jacksonville, care găzduiește UF College of Medicine - Jacksonville și include programe de studii oferite de colegiile de asistență medicală și farmacie. De asemenea, include asistență medicală primară și practici de specialitate în întreaga zonă centrală și nord-estică a Floridei, precum și în sud-estul Georgiei.

UF și UF Health atrag profesioniști calificați din domeniul sănătății și personal din toată țara. Mediul universitar dinamic încurajează dezvoltarea afacerilor, carierei și comunității. Rețeaua UF Health de spitale și cabinete medicale gestionează mai mult de 3 milioane de vizite internate și ambulatorii în fiecare an și servește pacienți din toate cele 67 de județe din Florida, din întreaga națiune și din mai mult de 30 de țări.

UF Health Shands, sistemul de spitale privat, non-profit al UF Health, cu sediul în Gainesville, include șapte spitale:

 • Spitalul UF Health Shands
 • Spitalul de cancer UF Health Shands
 • Spitalul de Copii UF Health Shands
 • UF Health Heart & Vascular Hospital
 • UF Health Neuromedicine Hospital
 • Spitalul de reabilitare UF Health Shands
 • Spitalul de psihiatrie UF Health Shands

Misiune, viziune și valori

Misiunea noastră

 • Îngrijirea pacientului
 • Cercetare
 • Educaţie
 • Muncă în folosul comunității

Viziunea noastra

Împreună ne străduim să creăm un impuls de neoprit în vederea îmbunătățirii sănătății individuale și comunitare prin descoperire, știință și tehnologie clinică și translațională, educație excepțională și asistență medicală centrată pe pacient, inovatoare și de înaltă calitate.

Aceasta este viziunea noastră în timp ce valorificăm Puterea Împreună.

Valorile noastre

La UF Health, valorile noastre instituționale de bază se concentrează pe angajamentul nostru față de pacienții noștri și rolul nostru în servirea comunităților noastre:

 • Responsabilitate
 • Diversitate
 • Excelenta
 • Inovaţie
 • Integritate
 • lucru in echipa
 • Încredere

Determinarea noastră ne conduce. Suntem rezolvatori de probleme, lucrând împreună pentru a avansa medicina. Cercetătorii noștri contribuie la descoperiri imediate sau viitoare care se traduc în practici care îi ajută pe oameni să revină la o viață plină de calitate. Ne propunem să maximizăm impactul finanțării de stat și federale pentru programele UF care promovează științele biomedicale, clinice și ale populației; colaborează la oportunități interdisciplinare cu parteneri din UF; aduce descoperirea științifică și tehnologia în uz comercial pentru a îmbunătăți sănătatea pacienților.

Universitatea din Florida Health Physicians, marea practică a facultăților multispecializate a UF College of Medicine, oferă acces la mai mult de 1.000 de furnizori din peste 100 de domenii de specialitate. Pregătim absolvenți care excelează și conduc în îngrijirea clinică, știința, predarea și sănătatea comunității. Ne propunem să fim un model național pentru educația medicală profesională și să îmbunătățim preeminența învățământului absolvent.

Tot ceea ce facem se învârte în jurul îmbunătățirii sănătății și bunăstării pentru pacienții noștri, familiile lor și comunitățile noastre.

lucru in echipa

Ospitalitatea și serviciile încep cu modul în care ne sprijinim și ne tratăm reciproc. Relațiile noastre cu colegii de echipă și personalul din alte departamente dau tonul modului în care ne comportăm față de pacienții și vizitatorii noștri. Nu vom putea oferi asistență medicală remarcabilă dacă nu ne susținem reciproc în calitate de colegi UF Health. Asistența medicală poate fi un mediu foarte stresant. Lucrul în cooperare cu colegii noștri într-un mediu de echipă de susținere este esențial pentru capacitatea noastră de a oferi servicii de îngrijire sigure, de calitate și atente. În fiecare zi, acțiunile noastre individuale contribuie la moralul, performanța și realizările echipei noastre.

Comunicare

Comunicarea este modul în care schimbăm informații și facem o conexiune personală care duce la îngrijirea excelentă a pacientului și la o experiență pozitivă pentru toată lumea de la UF Health. Prin comunicare putem fi cei mai buni rezolvatori de probleme, lucrând împreună pentru a avansa medicina.

Profesionalism și responsabilitate

În calitate de reprezentanți ai UF Health, suntem ambasadori pentru o organizație care reprezintă cele mai bune medicamente de oferit. Servim pacienți care vin la UF Health din tot sud-estul, națiunea și multe țări. Întreaga lor experiență - serviciul și ospitalitatea pe care le oferim - ar trebui să se potrivească cu calitatea înaltă a asistenței medicale pe care o primesc.

Pacienții noștri vin la noi pentru că au încredere în medicii noștri, asistenții medicali și echipele clinice pentru a oferi cele mai bune îngrijiri, atente și pline de compasiune disponibile.

Prin abilitățile noastre, cunoștințele, deciziile bune și comportamentele politicoase, fiecare dintre noi reprezintă organizația noastră de talie mondială. Percepția clienților noștri despre noi le modelează experiența.

Clasamente

Ospitalitate și servicii

Pacienții noștri sunt în centrul a tot ceea ce facem la UF Health. Prioritatea noastră principală este să oferim îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate și cea mai bună experiență posibilă pentru fiecare pacient, membru al familiei și vizitator care intră pe ușile noastre.

Ospitalitatea și serviciile sunt o stare de spirit — o abordare care se reflectă în toate acțiunile noastre de-a lungul zilei. Începe cu modul în care ne sprijinim și ne tratăm reciproc ca colegi și clienți interni. Relațiile noastre interne creează fundația pentru modul în care îi servim pe cei care ne au încredere în grija lor. Acest angajament intern este evidențiat de recunoașterea noastră în lista Forbes a „Cei mai buni angajatori ai Americii”. UF Health s-a clasat pe locul 21 în clasamentul Indeed.com Clasamentul „Best Places to Work” din 2017 al spitalelor sau sistemelor de sănătate din SUA. În 2018, UF Health a fost desemnată printre cele 100 de „Top Places to Work in Healthcare” de Becker’s Healthcare. UF Health, inclusiv UF Health Shands Hospital, a fost unul dintre doar patru din Florida care a fost clasat în primele 25.

Angajamentul nostru de a oferi cea mai înaltă calitate și cea mai sigură îngrijire posibilă a pacienților se reflectă în rezultatele noastre clinice și în recunoașterea națională pe care o câștigăm în mod constant printre cele mai bune 50 de spitale pentru adulți și copii din țară, conform US News & World Report. Spitalul UF Health Shands are cele mai bine cotate programe dintre orice spital din Florida. Ospitalitatea și serviciile sunt semnele distinctive ale experienței pacienților noștri. Angajații noștri implicați funcționează cu convingerea că putem avea un impact pozitiv cu fiecare interacțiune pentru a crea un mediu în care oamenii se simt recunoscuți, înțeleși, în siguranță și apreciați.

Locații

 • Gainesville

  University of Florida Gainesville, FL, 32611, Gainesville

Întrebări