Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Fairfax

University of Fairfax

University of Fairfax

Introducere

University of Fairfax Distincția

University of Fairfax este o instituție acreditată, absolventă online, înființată pentru a aborda deficitul tot mai mare de profesioniști calificați în domeniul securității informatice din sectorul public și privat.

Angajatorii majori (inclusiv Northrop Grumman, CSC, Lockheed Martin, Wells Fargo, CISCO, DHS, NSA, NRC și afacerile cu veterani) angajează și promovează studenții și absolvenții noștri. Angajatorii recunosc că studenții University of Fairfax pot aplica imediat ceea ce învață și contribuie la locul lor de muncă deoarece: (1) programele noastre de absolvent profesionist în domeniul practicilor cibernetice sunt predate de experți practicieni în domeniul securității informatice și (2) toate cursurile se concentrează pe securitatea informatică și necesită finalizarea proiectelor de "cyber-security" din lumea reală.

Cine sunt elevii noștri?

Studentul tipic University of Fairfax este reprezentat de securitatea informatică sau de profesioniștii IT care doresc să treacă la securitatea informatică sau care doresc să avanseze în securitatea informatică prin obținerea statutului de conducător sau expert. Vârsta medie a unui student la University of Fairfax este de 46 de ani.

De ce noi?

Studenții noștri spun că Universitatea este unică și fără egal. Mai exact, au selectat University of Fairfax din cauza următoarelor:

 • 100% accent pe cybersecurity
 • Expert practicant cybersecurity facultate
 • Curricula riguroasă, bazată pe proiecte, orientate spre practicanți
 • Acces la curs online accesibil
 • Studii și succese în cariera absolvenților
 • Satisfacția studenților și a absolvenților

Acreditare și aprobări

University of Fairfax este acreditată de Comisia pentru acreditarea învățământului la distanță (DEAC), listată de Departamentul pentru Educație al SUA ca o agenție de acreditare recunoscută la nivel național și este membru post-secundar al Consiliului de Acreditare în Învățământul Superior (CHEA).

Acreditările, aprobările și certificările suplimentare includ:

 • Comisia de acreditare a DEAC

University of Fairfax este acreditată de Comisia pentru Acreditare în Învățământ la Distanță (DEAC). Comisia de acreditare a DEAC este listată de către Departamentul pentru Educație al SUA ca o agenție de acreditare recunoscută la nivel național și este membru recunoscut al Consiliului pentru Acreditare în Învățământul Superior (CHEA).
»Http://www.deac.org
»Https://www.chea.org

Adresă și telefon pentru DEAC:
1101 17th Street NW, Suite 808, Washington, DC 20036
P 202-234-5100 F 202-332-1386

În plus, University of Fairfax deține autorizații de stat în mai multe state și ca o instituție autorizată SARA (Acord de autorizare reciprocă acord) este capabil să se înscrie studenți din toate statele din SUA, cu excepția California și Massachusetts, precum și studenții internaționali.

 • Virginia

University of Fairfax este certificată de Consiliul de Stat pentru Învățământul Superior pentru Virginia, în conformitate cu prevederile titlului 23 capitolul 21.1 din Codul din Virginia. University of Fairfax a primit "Certificatul de funcționare a unei instituții de învățământ postuniversitar", care autorizează University of Fairfax să ofere diplome, cursuri de credit sau programe de studii care conduc la o diplomă sau certificat în Commonwealth of Virginia. »Http://www.schev.edu

 • Beneficiile veteranilor

Veteranii și persoanele eligibile care se califică pentru beneficii educaționale conform Legii postului 911 / GI și a altor legi GI Bill pot beneficia de beneficii educaționale în timp ce sunt înscriși în programele educaționale oferite de University of Fairfax . UoF este un participant mândru la Programul de Panglică Galbenă. »Http://www.va.gov

eLearning la University of Fairfax

Asigurați-vă viitorul și avansați-vă cariera în securitatea cibernetică pe măsură ce învățați exclusiv online la University of Fairfax . eLearning este convenabil pentru profesioniștii în domeniul cybersecurity, care trebuie să fie mobiliști și responsabili într-un câmp exigent și rapid.

Beneficii de accesibilitate

Toate programele noastre de licență acreditate, orientate spre practicieni, sunt furnizate printr-o platformă accesibilă, interactivă și online, care vă oferă:

 • Comoditate de acces non-stop la cursurile dvs. din orice locație
 • Flexibilitate pentru o mai bună jonglare a angajamentelor dvs. de lucru, de familie și educaționale
 • Oportunitate de suport unu-la-unu
 • Abilitatea de a colabora și de a se angaja cu cadre didactice și colegi profesioniști

Beneficiile educaționale

Curriculum-ul nostru de practică și practică va ajuta să aplicați ceea ce învățați imediat. Prin intermediul unor cursuri de securitate cyber online, riguroase și angajate, veți:

 • Învățați cele mai bune practici curente de la facultatea de experți în domeniu
 • Împărtășește-ți ideile și colaborează cu ceilalți studenți și cu facultatea
 • Îmbunătățiți abilitățile de gândire critică și de rezolvare a problemelor
 • Îmbunătățiți abilitățile de comunicare
 • Proiecte complete din lumea reală, care se aplică la locul de muncă

Beneficii în carieră

Prin programele sale de colaborare, interactive, eLearning, vă veți construi o rețea profesională pe măsură ce vă veți perfecționa educația. Facultatea de practicanți care vă preda cursurile, precum și colegii de securitate cu care colaborați on-line, vor deveni parte integrantă a rețelei dvs. profesionale pe tot parcursul carierei, pe măsură ce:

 • Creșteți vizibilitatea cu colegii din teren
 • Aplică ceea ce înveți la locul de muncă și sunt recunoscute pentru contribuțiile tale
 • Rețea cu cadre didactice și colegi
 • Găsiți oportunități profesionale pline de satisfacții

O abordare unică de învățare online a școlii

Folosim o abordare unică pentru învățarea online - una care îmbină două tipuri de metode de livrare online pentru a oferi cea mai eficientă experiență online de învățare pentru cursanții adulți. Pentru a îmbunătăți procesul de învățare, programele noastre online includ oportunități atât pentru interacțiunea în timp real (sincronă), cât și pentru cea asincronă.

Discuții despre discuții

Interacțiunea asincronă are loc prin participarea la "discuții cu filet" conduse de instructori. Elevii participă la momente care se potrivesc cel mai bine orarului lor.

Camere de chat online

Instructorul dvs. deține "ore de lucru" la un moment dat în fiecare săptămână seara. Aceste sesiuni nu sunt necesare, dar sunt disponibile pentru a vă ajuta în sprijinul dvs. Fiecare chat este arhivat automat și poate fi vizualizat după viteza mare.

SyncSessions ™

Aceste sesiuni sunt programate o dată la două săptămâni și oferă un forum pentru învățarea colaborativă, permițând interacțiunea în timp real între facultate și studenți. Acestea sunt înregistrate și arhivate pentru a fi utilizate de către studenți.

Cerințe tehnologice

Elevii trebuie să aibă acces personal la un computer cu Windows cu o memorie RAM de minim 512 MB, conectivitate la internet de mare viteză și suita de software corespunzătoare pentru a sprijini procesarea de cuvinte, dezvoltarea prezentărilor și capacitățile de foi de calcul. În plus, este necesară o cameră web și un microfon / set cu cască.

Sprijin pentru învățarea online

University of Fairfax on-line gradul de securitate cibernetică, certificatul și programele de certificare vă oferă instrumentele și suportul de care aveți nevoie pentru a reuși în timp ce învățați online. Această platformă educațională online este atât de ușor de utilizat și ușor de navigat. Pentru a se asigura că elevii au o experiență educativă productivă și benefică, toți noii studenți participă la orientarea cu privire la modul de utilizare a platformei online.

În plus, multe servicii de asistență îmbunătățesc experiența dvs. de învățare online, inclusiv:

 • Accesul mobil la curs prin tehnologia smartphone, cum ar fi Android, iPhone
 • Twitter feed-uri pentru notificarea în timp util a termenelor importante și anunțuri
 • Help Desk pentru asistență tehnică disponibilă 24/7
 • Resursele Bibliotecii Electronice disponibile pentru efectuarea cercetărilor secundare 24/7
 • Bibliotecarul online
 • Tutoriale de bibliotecă / Webinarii privind cercetarea secundară

Locații

 • Roanoke

  Roanoke, Statele Unite ale Americii

Întrebări