Keystone logo
© BIMM University
University of Exeter Online

University of Exeter Online

University of Exeter Online

Introducere

Studiu online la Universitatea din Exeter

În calitate de membru al prestigiosului grup de universități Russell, ne angajăm să menținem cea mai bună cercetare, o experiență remarcabilă de predare și învățare și legături de neegalat cu mediul de afaceri și sectorul public.

Toți studenții noștri, atât în campus, cât și online, beneficiază de acces la cadre universitare care sunt lideri în domeniile lor și sunt pasionați să-și aducă cele mai recente cercetări în clasă. Vă vor provoca să explorați idei noi, să puneți întrebări și să rezolvați probleme. Studiind un master online la Universitatea din Exeter, veți descoperi cum să vă direcționați propria învățare și să participați activ la crearea cunoștințelor, asigurându-vă că învățați cum să gândiți și nu doar ce să gândiți. Veți putea colabora cu cadre universitare și alți studenți și veți dezvolta înțelegeri care au un impact atât în viața profesională, cât și în cea personală.

De ce studiați online?

Studiul online oferă o abordare flexibilă a educației postuniversitare, permițându-vă să vă îmbunătățiți cariera fără a o întrerupe. Într-o lume în care se pare că suntem mai ocupați și în care progresul în carieră este doar una dintre numeroasele plăci pe care le învârtim, studiul online răspunde apelului profesioniștilor în afaceri ca tine care doresc să-și îmbunătățească abilitățile fără a face o pauză. Studiul online oferă flexibilitatea supremă pentru a dicta nu doar momentul în care studiați, ci și ceea ce studiați, ceea ce înseamnă că vă puteți adapta programul pentru a vă satisface nevoile.

De ce să studiezi online cu noi?

Diplomele noastre de master online au o valoare egală cu calificările noastre din campus și sunt la fel de provocatoare din punct de vedere academic. Ele oferă flexibilitate studenților cu cariere consacrate, precum și antreprenorilor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de conducere, în timp ce își dezvoltă afacerea.

Învață în ritmul tău

Înțelegem că jonglarea cu angajamentele personale și profesionale cu studiile online poate fi o provocare. De aceea te punem pe scaunul de conducere; creați un program care vă permite să studiați împreună cu continuarea atingerii obiectivelor dvs. profesionale. Pentru o flexibilitate maximă, oferim trei date de începere pe tot parcursul anului și opțiunea de a face pauze atunci când aveți nevoie, atâta timp cât vă finalizați studiile în termen de cinci ani. Oferim, de asemenea, opțiunea de a obține calificări PGCert și PGDip, care pot fi apoi actualizate la un Master atunci când timpul sau angajamentele financiare permit.

Îmbunătățiți-vă cariera

Studiul cu noi nu oferă doar oportunități remarcabile de dezvoltare a carierei, ci și șansa de a accesa o rețea de afaceri la nivel mondial. În plus, învățarea într-un mediu virtual îmbunătățește și demonstrează abilitățile vitale pe care angajatorii le caută la locul de muncă modern, cum ar fi abilitățile de comunicare și de gestionare a timpului, capacitatea de a se automotiva și de a direcționa și ușurința cu tehnologiile digitale emergente.

Cum funcționează predarea și învățarea online?

Toată învățarea dvs. va fi accesată online în mediul nostru de învățare Exeter (ELE), inclusiv:

 • Materiale didactice – ca conținut scris, înregistrat sau animat
 • Teste pentru a vă verifica învățarea și înțelegerea
 • Videoclipuri, podcasturi, articole de citit
 • Acces la cărți electronice

Învățarea dvs. va fi împărțită într-un program săptămânal, astfel încât să puteți vedea ce muncă ar trebui să încercați să realizați săptămânal. Am creat timp pentru pregătirea și trimiterea oricăror evaluări pe care le aveți și apoi timp pentru a primi feedback despre acestea înainte de a vă decide să vă înscrieți și să plătiți pentru următorul dvs. modul.

Caracteristici Campus

Servicii pentru studenți online

La Universitatea din Exeter, suntem dedicați să vă facem experiența educațională online cât mai fluidă posibil, astfel încât să vă puteți atinge întregul potențial. Apreciem și înțelegem pe deplin angajamentul dumneavoastră față de educație, alături de muncă, acasă și alte priorități. De aceea, la Universitatea din Exeter avem o serie de servicii de asistență pentru a vă ajuta în această călătorie interesantă.

Cum te vom sprijini?

Sprijin academic

Veți avea sprijin regulat de la tutorele dvs. academic sub formă de întâlniri online programate, precum și orice sprijin ad-hoc de care aveți nevoie, inclusiv tranziția la universitate, pregătirea pentru evaluări, răspunsul la feedback sau orice altă problemă care vă poate afecta studiile. Tutorul dumneavoastră de modul se va concentra să vă sprijine cu orice întrebări sau clarificări pe care le aveți cu privire la modulul pe care v-au predat, cu scopul expres de a vă ajuta să vă împliniți potențialul academic.

Servicii de sprijin educațional

Consilierii noștri de asistență pentru educație sunt aici pentru a răspunde la toate acele întrebări care nu au legătură directă cu predarea dumneavoastră. Personalul nostru este priceput să răspundă la întrebările dumneavoastră în timp util pe subiecte, de la termenele limită de evaluare, cum să obțineți o prelungire sau cum să trimiteți evaluări. Dacă nu vă poate răspunde la întrebare, vă va putea indica pe cineva care poate!

Biblioteca digitala

Toate resursele bibliotecii de care aveți nevoie pentru a reuși în educația dvs. pot fi accesate prin biblioteca noastră complet digitală, disponibilă din orice locație în orice moment. Ne mândrim cu faptul că putem oferi un serviciu de asistență pentru bibliotecă extrem de personalizat, pe care studenții noștri online îl pot accesa prin diverse canale, inclusiv chat web 24/7, e-mail și asistență 1:1 din partea bibliotecarilor prin Microsoft Teams. Dacă biblioteca digitală este nouă pentru dvs., avem o colecție de ghiduri online care vă vor ajuta să utilizați cât mai bine această resursă pentru învățare și cercetare.

Abilitati de studiu

Poate trece ceva timp de la ultima ta scriere academică sau aceasta poate fi o abilitate complet nouă pentru tine. Nu intrați în panică! Puteți participa la un atelier online, puteți intra într-o cafenea virtuală de scris sau puteți rezerva o întâlnire online cu un consilier pentru zona de studiu, care vă poate oferi sfaturi și sprijin în mai multe domenii legate de studiu, inclusiv:

 • Strategii de citire și de luare a notelor
 • Studiu și managementul timpului
 • Analiza critica
 • Abilități de prezentare
 • Scris academic
 • Înțelegerea feedback-ului
 • Strategii de revizuire și examen

Resursele noastre online care acoperă aceste domenii și multe altele vor fi, de asemenea, disponibile pe măsură ce vă începeți călătoria de învățare cu noi.

Pe lângă aceste servicii, Universitatea din Exeter a lucrat în parteneriat cu echipa Studiosity pentru a oferi studenților suport de studiu online 24/7, 365 de zile pe an. Accesat prin ELE, acest lucru vă permite să încărcați segmente de lucru sau proiecte de teme de până la 5.500 de cuvinte pentru feedback rapid, dar util despre ortografie, gramatică, structură, alegerea limbii și referințe. Studenții pot face 10 trimiteri pe an, reînnoindu-se în fiecare septembrie.

Servicii de bunăstare

La Universitatea din Exeter, suntem pasionați să sprijinim studenții noștri să aibă o sănătate fizică și mentală bună, astfel încât să poată avea cea mai bună experiență academică și studențească posibilă. Asistența pentru serviciile noastre de bunăstare este compusă din trei Pathways principale:

 • Terapii psihologice Pathway
 • Sănătate mentală Pathway
 • Accesabilitate Pathway

Ne angajăm să oferim un mediu de învățare care să ofere tuturor studenților noștri sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta. Sprijinim studenții cu dizabilități pe termen lung, inclusiv afecțiuni medicale cronice, deficiențe fizice și senzoriale, diferențe de învățare și pe cei cu afecțiuni din spectrul autist (ASC).

Bunăstare

Înțelegem că uneori poate fi dificil să jonglezi cu educația cu alte angajamente, inclusiv acasă și serviciu. Dacă sănătatea dumneavoastră mentală sau fizică are un efect asupra capacității dumneavoastră de a studia sau dacă studiul creează probleme de sănătate, consilierii noștri cu experiență în domeniul bunăstării educaționale sunt disponibili să discute și să vă sprijine într-o manieră confidențială și fără judecăți.

Capacitatea de angajare

Călătoria ta educațională probabil să fi fost condusă de pasiunea ta de a-ți îndruma sau de a-ți avansa cariera într-o anumită direcție sau de dragostea ta de a învăța. În orice caz, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți calea care se bazează pe calificările și experiența dumneavoastră profesională. Pe lângă dezvoltarea abilităților de angajare prin cursul dvs., veți putea accesa o gamă largă de resurse susținute de cariere complet calificate și consilieri de angajare care oferă acces la:

 • Crearea de CV-uri eficiente, scrisori de intenție și formulare de cerere
 • Locuri de muncă vacante, târguri de cariere, prezentări pentru angajatori și absolvenți
 • Programări de orientare în carieră și ateliere de abilități care vor ajuta la planificarea carierei, la căutarea unui loc de muncă și la pregătirea pentru procesele de selecție a locurilor de muncă

suport IT

Când studiați cu noi online, veți avea acces la același suport IT ca și studenții noștri din campus. Aceasta include:

 • o adresă de e-mail a Universității din Exeter
 • Stocare în cloud OneDrive
 • Expert IT Service Desk pentru asistență pentru acces și resetare parole

După ce plătiți și vă înscrieți la un curs, veți crea un nume de utilizator și o parolă pentru contul dumneavoastră IT personal. Veți folosi acest lucru pentru a vă accesa cursul prin ELE, precum și contul de e-mail al universității, unde vor fi trimise toate e-mailurile legate de curs.

  Admitere

  Locații

  • Exeter

   Stocker Road, EX4 4PY, Exeter

   Întrebări