Keystone logo
University of Essex Online

University of Essex Online

University of Essex Online

Introducere

University of Essex Online oferă cursuri 100% online și cu fracțiune de normă în afaceri, informatică, educație, sănătate, drept, criminologie și psihologie. Calificările pe care le oferim includ diplome CertHE și diplome de licență la nivel de licență și PG Certs, PG Dips și diplome de master la nivel postuniversitar, cu durate de studiu cuprinse între 8 luni și 4 ani.

Poți studia cu noi de oriunde cu o conexiune la internet și la ora care se potrivește cel mai bine programului tău. Cursul dumneavoastră va fi susținut printr-un mediu de învățare virtual (VLE) de ultimă generație, care vă oferă acces 24/7 la resurse de înaltă calitate, inclusiv prezentări de prelegeri, forumuri de discuții, seminarii live și sesiuni de întrebări și răspunsuri, precum și ca eBiblioteca extinsă.

Chiar și evaluările dvs. vor fi finalizate în întregime online - niciunul dintre cursurile noastre nu are o cerință de a călători la facilități de testare sau centre de examene. De fapt, majoritatea cursurilor noastre nu au examene deloc! Pentru cele câteva cursuri care au cerințe de examen, folosim un sistem de supraveghere virtuală care vă permite să susțineți examene riguroase din punct de vedere academic din confortul propriei case. În caz contrar, veți finaliza sarcinile scrise, veți participa la forumuri de discuții sau veți scrie articole reflectorizante în jurnal.

Fie că ești un profesionist cu experiență care dorește să-ți progreseze în carieră sau un proaspăt absolvent care dorește să-și îmbunătățească CV-ul, studiul online este o modalitate rentabilă, convenabilă și flexibilă de a avansa.

De ce să studiezi cu noi?

Suntem unul dintre cei mai longevivi furnizori de diplome 100% online din Marea Britanie. Toate cursurile noastre sunt special concepute pentru livrare online, combinând predarea standard de aur cu cea mai recentă tehnologie și permițându-vă să obțineți o educație de top din orice parte din lume.

Am obținut o calificare de aur în cadrul guvernului de excelență în predare (TEF 2018) pentru furnizarea constantă de predare, învățare și rezultate remarcabile pentru studenții noștri. Cu un rating de satisfacție de 89%, suntem, de asemenea, cel mai bine cotat furnizor doar online din Sondajul Național pentru Studenți (NSS 2020).

Tutorii noștri online sunt autorități și specialiști de top în domeniile lor respective. Sunt pasionați de ceea ce predau și combină cunoștințele lor despre practica industriei cu livrarea academică de înaltă calitate, oferindu-vă o experiență de învățare de neegalat.

Echipa noastră de consilieri studenți dedicați și specialiști în abilități de studiu vă oferă mentorat de clasă mondială și sprijin academic din prima zi până la absolvire. Echipa va fi disponibilă pentru a vă ajuta și îndruma pe măsură ce progresați prin studii. Oricare ar fi întrebarea sau problema, ei vor lucra cu tine pentru a găsi o soluție.

Toate calificările noastre sunt acordate și validate de Universitatea din Essex, o universitate premiată cu o moștenire de 50 de ani de excelență în predare și cercetare. După finalizarea studiilor, veți fi invitat să absolviți campusul Colchester al Universității din Essex. Veți primi același certificat ca și studenții din campus - modul dvs. de studiu este menționat doar pe foaia matricolă.

Burse și finanțare

Taxe și opțiuni de finanțare

Educația universitară este una dintre cele mai mari investiții în tine și în cariera ta. Taxele noastre de școlarizare sunt aceleași pentru toți studenții, în Marea Britanie și la nivel internațional - și includ toate materialele didactice și lecturile obligatorii. Nu există taxe ascunse pentru evaluări sau reședințe!

De asemenea, oferim studenților o gamă largă de reduceri la taxele de școlarizare, burse și opțiuni de plată pentru cursurile noastre online.*

  • Reducere pentru absolvenți: Absolvenții de la Universitatea din Essex sau University of Essex Online sunt eligibili pentru o reducere de 10%.
  • Reducere la plată integrală: plătiți taxa de școlarizare integrală în avans și veți primi o reducere de 5%.
  • Bursă internațională: bursă parțială disponibilă studenților internaționali care locuiesc în anumite regiuni din afara Regatului Unit.
  • Împrumut pentru studenți: programele noastre CertHE și diplomele de licență și masterat sunt desemnate pentru împrumuturile pentru studenți de la Student Finance England.
  • Plan lunar de plată: disponibil pentru cei care se autofinanțează.

*Vă rugăm să rețineți că se pot aplica maximum două reduceri sau burse, iar două burse nu pot fi aplicate în combinație. Pentru mai multe informații despre reducerile și bursele noastre și pentru a discuta despre eligibilitatea dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de admitere.

Întrebări