Keystone logo
© ©University of Central Lancashire
University of Central Lancashire

University of Central Lancashire

University of Central Lancashire

Introducere

172814_button_read-more-about-uclan-online-on-their-website3.png

Credem că meritați sprijinul adecvat pentru a profita de orice oportunități care vă apar. De aceea ne-am angajat să creăm programe curriculare pe care să le puteți studia oriunde, oricând. Cu flexibilitatea oferită de cursurile noastre online, cu jumătate de normă, puteți obține o educație excelentă fără a fi nevoie să vă mutați, să vă dedicați timp din carieră sau să sacrificați orice angajament personal.

Cine suntem noi

Clasat în primele cinci universități din Marea Britanie cu cel mai mare număr de companii începând cu absolvenți - Agenția de Statistică pentru Învățământul Superior, 2017-18 Top 6,8% din universitățile din întreaga lume - Clasamente universitare mondiale, 2020-21 Premiat cu argint pentru predare de înaltă calitate și facilități de educație excepționale - Cadru de excelență în predare (TEF) Clasat pe primul loc pentru banii investiți în serviciile de bunăstare a studenților - Tabelul Ligii de bunăstare a studenților, 2020

Cursuri construite pentru tine

Ești pasionat de promovarea educației tale și vrem să facem acest lucru cât mai simplu posibil. De aceea, cursurile noastre sunt part-time și online - pentru a vă oferi flexibilitatea de a vă programa studiile în jurul restului angajamentelor.

Obțineți acces la module, sarcini și seminarii web oricând datorită Canvas, platforma noastră intuitivă de învățare online. Tot ce aveți nevoie este un computer sau tabletă, împreună cu o conexiune de internet fiabilă.

În plus, pentru a avea mai mult control asupra timpului dvs., toate modulele sunt concepute pentru a fi studiate în porțiuni săptămânale, cu opțiunea de a participa la seminarii web live sau de a le urmări mai târziu. Cu această abordare, puteți planifica în fiecare săptămână și puteți dezvolta un stil de studiu care funcționează cel mai bine pentru dvs.

Propia ta clasă virtuală

Gândiți-vă la Canvas ca la hub-ul dvs. pentru tot ceea ce ține de diploma dvs. Pe lângă menținerea întregului material al cursului într-un singur loc, acesta vă conectează și la o serie de servicii diferite, inclusiv:

 • Feedback de la tutorii dvs. cu privire la sarcini
 • Consilierul nostru studențesc și echipele IT
 • Biblioteca Universității
 • Forumuri online pentru a vă alătura discuțiilor de grup cu colegii dvs.

Sprijină tot drumul

În plus față de cursurile noastre conduse de tutori, suntem dedicați să vă oferim o experiență completă a studenților.

Veți avea membri ai Universității disponibili pentru a vă îndruma cu orice, de la depunerea cererii dvs. până la pregătirea pentru următorul dvs. interviu de angajare.

În plus, cu posibilitatea de a profita de evenimentele noastre opționale și de numeroasele servicii oferite studenților, timpul petrecut la curs vă va ajuta să vă susțineți creșterea atât ca persoană, cât și ca profesionist.

Am introdus recent o rată specială pentru toți solicitanții la data de începere din octombrie 2021 – puteți obține MA/MSc pentru 8.120 GBP, cu planuri de plată suplimentare disponibile.

Viață de student

Chiar dacă veți studia de la distanță, nu veți studia singur. Vă vom sprijini în fiecare etapă a călătoriei dvs.

Cine te vei întâlni

 • Consilieri de curs
 • Consilieri studenți
 • Echipa academică
 • Echipa Cariere
 • Colegi de clasa
 • Absolvire

Suport suplimentar

 • Evenimente live (fizice și virtuale)
 • Consiliere, sănătate mintală și bunăstare
 • Biblioteca și echipa de instruire a bibliotecii


Admitere

Cum să aplicați

 • Contactați consilierii noștri de curs
 • Cercetează-ți cursul
 • Consultați cerințele de intrare
 • Îndeplinește cerințele privind limba engleză
 • Adunați toate documentele necesare
 • Scrieți declarația dvs. personală
 • Trimiteți cererea

Burse și finanțare

Credite

Studenții din diferite locații pot fi eligibili pentru un împrumut pentru studenți. Mai jos sunt câteva exemple.

Anglia

Vă puteți califica pentru un împrumut de master postuniversitar.

Vă rugăm să vizitați site-ul web GOV.UK - împrumut de master pentru mai multe informații.

Scoţia

Vă puteți califica pentru un împrumut postuniversitar cu jumătate de normă.

Vă rugăm să vizitați site-ul web Student Awards Agency Scotland pentru mai multe informații.

Țara Galilor

Vă puteți califica pentru un master postuniversitar în finanțe.

Vă rugăm să vizitați site-ul web Student Finance Wales pentru mai multe informații.

Irlanda de Nord

Vă puteți califica pentru un împrumut pentru taxă de școlarizare postuniversitară.

Vă rugăm să vizitați Student Finance Irlanda de Nord pentru mai multe detalii.

Statele Unite ale Americii

Este posibil să puteți aplica online pentru un împrumut student privat Sallie Mae. Vă rugăm să vizitați site-ul web Sallie Mae pentru mai multe informații.

Dacă aplicați pentru împrumut, va trebui să includeți codul nostru de școală federală și numărul nostru de identificare a Oficiului pentru Învățământ Postsecundar (OPE ID). Apoi, va trebui să completați formularul de autocertificare a solicitantului de împrumut pentru educație privată și să ni-l trimiteți prin e-mail.

Vă sfătuim să utilizați Estimatorul sumei plății împrumutului pentru studenți de la Sallie Mae pentru a calcula opțiunile de rambursare.

Vă rugăm să rețineți că sosirea cecurilor Sallie Mae poate dura până la șase săptămâni. Pentru a vă asigura că nu vă confruntați cu probleme în timpul procesului, luați legătura cu echipa noastră de consilieri de curs. Va fi bucuros să vă ajute.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

Locații
 • Preston

  Fylde Road, PR1 2HE, Preston

  Întrebări