Keystone logo
University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

Introducere

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) se străduiește să producă atât lideri, cât și soluții pentru a conduce o economie durabilă. CISL este hotărât să provoace, să informeze și să susțină liderii în afaceri și politici pentru a face eforturi substanțiale către schimbarea globală. Concentrându-se pe dezvoltarea strategiilor care conciliază profitabilitatea și durabilitatea, CISL speră să construiască capacitatea de conducere a indivizilor pentru a crea viitorul dorit, fără a compromite succesul organizațional.

Rețeaua internațională de absolvenți CISL este formată din aproximativ 16.000 de lideri superiori și practicieni de vârf care reprezintă afaceri, sectorul public și societatea civilă din diferite industrii din întreaga lume. Membrii acestei rețele au șansa să discute idei și experiențe, să colaboreze și să influențeze schimbarea.

CISL colaborează cu furnizorul de educație digitală GetSmarter pentru a crea o experiență de învățare interactivă și susținută, care vă echipează să conduceți cu impact într-o lume în schimbare a afacerilor.

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) colaborează cu GetSmarter, un brand 2U, Inc., pentru a oferi o experiență de învățare interactivă și susținută, pregătindu-vă să conduceți cu impact într-o lume în schimbare a afacerilor.

Locații

  • Cambridge

    Trumpington Street,1, CB2 1QA, Cambridge

    Întrebări