Keystone logo
University of Birmingham Online

University of Birmingham Online

University of Birmingham Online

Introducere

Provocarea minților mari și modelarea viitorului lor

Deveniți un lider în domeniul dvs. cu o diplomă postuniversitară de la Universitatea din Birmingham. Una dintre instituțiile academice de top din Marea Britanie, combină o istorie lungă de cadre universitare riguroase și expertiza informată a facultății noastre cu metode educaționale inovatoare.

Cursurile de învățare online flexibile ale Universității din Birmingham vă conectează cu profesori și colegi internaționali, astfel încât să obțineți abilități esențiale de carieră și o perspectivă globală informată. În calitate de membru al Grupului Russell, Universitatea din Birmingham înconjoară, de asemenea, studenții cu cele mai bune cercetări academice și legături profesionale atât în sectorul privat, cât și în cel public.

O instituție din „top 100” mondial (QS World University Rankings 2022) și membră a Russell Group, Universitatea din Birmingham a provocat și a dezvoltat minți de conducere de mai bine de un secol. Această tradiție continuă și astăzi, înconjurând studenții cu cercetări academice de top și legături profesionale atât în sectorul privat, cât și în cel public - indiferent unde și cum studiați.

Suntem încântați să oferim următoarele diplome postuniversitare 100% online:

Pune-ți stăpânire pe viitor cu învățarea online concepută pentru studentul postuniversitar modern.

Află mai multe

Clasamente

O instituție din „top 100” mondial (QS World University Rankings 2022)

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Mărturii studențești

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

Locații
  • UK Online

    The University of Birmingham, Edgbaston

    Întrebări