Keystone logo
University of Bath Online

University of Bath Online

University of Bath Online

Introducere

Construiți-vă abilitățile din lumea reală pentru a vă dezvolta cariera

Cursurile online de MSc ale Universității din Bath vă vor oferi o provocare intelectuală riguroasă și o experiență în lumea reală, oferindu-vă o poartă către cercetare inovatoare și cariere căutate. Pachete cu conținut captivant și provocator, cursurile noastre online de MSc vă vor oferi instrumentele necesare pentru a vă continua cariera. Votată Universitatea Anului 2023 și a opta cea mai bună universitate în general de către The Times și Sunday Times Good University Guide 2023 și clasată pe locul 7 pentru cea mai bună universitate din Marea Britanie de către Guardian University Guide 2023.

Cursurile noastre se concentrează pe aplicații din lumea reală, care vă permit să aplicați imediat noile cunoștințe în cariera dvs., oferindu-vă instrumentele pentru a face schimbări pozitive la locul de muncă de îndată ce începeți să studiați. MSc-urile noastre online se concentrează pe domeniile afacerilor, economiei și competențelor digitale de ultimă oră, deoarece oferim seturile de abilități și cunoștințe solicitate, esențiale pentru mediile de lucru contemporane. Prin legăturile noastre strânse cu industriile și cu potențialii angajatori - multe dintre facultățile noastre au o experiență vastă în industrie - la Universitatea din Bath vă vom oferi toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă asigura succesul la locul de muncă.

Află mai multe

Mediul nostru flexibil de învățare virtuală vă oferă posibilitatea de a studia online cu fracțiune de normă, continuând să vă atingeți obiectivele de carieră. Mediul nostru virtual de învățare este logic și ușor de navigat, oferind acces la toate materialele de curs relevante. Pe lângă faptul că aveți o multitudine de resurse la îndemână, veți putea să răsfoiți biblioteca extinsă online a Universității din prima zi a studiilor dumneavoastră. De asemenea, vei face parte dintr-o comunitate globală de experți academicieni și colegi studenți. Acest lucru vă va ajuta să obțineți o perspectivă internațională asupra domeniului de studiu ales, lărgindu-vă perspectivele de carieră. Conceput pentru minți curios și profesioniști orientați spre carieră, cursurile noastre de master online sunt ideale pentru cei care doresc să-și lărgească orizonturile fără a-și întrerupe munca curentă sau angajamentele de viață.

Economie aplicată (piețe bancare și financiare) online MSc

De la incertitudinea politică la finanțare și cererile de recrutare, economia este parte integrantă a procesului decizional de zi cu zi. Masteratul online în economie aplicată cu piețe bancare și financiare vă duce dincolo de lucrările de cercetare și în lumea reală, oferindu-vă perspective pe care le puteți pune în acțiune din prima zi. Universitatea din Bath este prima universitate din Marea Britanie care oferă un Master on-line în Economie Aplicată și, punând accentul pe practică mai degrabă decât pe teorie, oferim profesioniștilor care au nevoie de timp oportunitatea de a-și dezvolta perspectivele de carieră în economie, bancă și finanțe.

Inteligență artificială online MSc

Acest MSc online în inteligență artificială este ideal dacă sunteți motivat de provocările și posibilitățile infinite de a avansa AI. Este conceput pentru a oferi profesioniștilor din domeniul informaticii – precum și unei multitudini de alte discipline – oportunitatea de a se specializa în AI și de a răspunde cererii tot mai mari de experți în această specializare interesantă, orientată spre viitor și în creștere rapidă.

Master în analiză de afaceri online

Reducerea decalajului dintre știința datelor și managementul afacerilor, MSc online Business Analytics vă echipează cu abilitățile tehnice și expertiza necesare pentru a vă duce cariera la următorul nivel. Livrat de Bath School of Management, acreditat de EQUIS și AMBA, veți dobândi abilitățile strategice, de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor care sunt vitale în lumea afacerilor de astăzi, deschizându-vă cariera către o serie de afaceri manageriale și de consultanță interesante. rolurile de analist. Veți avea, de asemenea, acces la software de ultimă oră și instrumente analitice prin parteneriatul nostru cu IBM.

Informatică online MSc

Alăturați-vă uneia dintre industriile cu cea mai rapidă creștere din Marea Britanie, cu un Master online în Informatică, de la Universitatea din Bath. Universitatea din Bath recunoaște importanța dezvoltării profesioniștilor de elită în domeniul informaticii, iar acest curs vă oferă șansa de a vă actualiza know-how-ul și de a vă schimba cariera, indiferent dacă doriți să fiți un dezvoltator de software sau un analist tehnic.

Managementul antreprenoriatului și inovarea online MSc

Combină-ți propriul impuls și ambiția cu excelența academică și cunoștințele oferite de MSc online în managementul antreprenorial și inovare al Universității din Bath. Livrat de Bath School of Management, acreditat de EQUIS și ABMA, acest curs postuniversitar online oferă noi perspective interesante asupra disciplinelor tradiționale de afaceri, punând în mișcare o călătorie a întreprinderii de-a lungul vieții. Indiferent dacă extindeți o afacere de familie, creați o nouă întreprindere sau doriți să aveți un impact pozitiv în cadrul corporației dvs., școala noastră lider mondial vă va ajuta să vă duceți acolo.

Managementul afacerilor de inginerie online MSc

Dezvoltați o înțelegere aprofundată a conceptelor de inginerie și leadership tehnologic, dobândind în același timp abilitățile și înțelegerea afacerilor, operațiunilor și strategiei pentru a le aplica într-un context de inginerie. Studiile vor include analiza de afaceri, dezvoltarea de produse și managementul lanțului de aprovizionare. Cursul combină excelența academică și rețelele industriale de la Facultatea de Inginerie și Design și Scoala de Management acreditată de EQUIS și ABMA.

Învățare online care este activă și implicată

Mediul nostru flexibil de învățare virtuală vă oferă posibilitatea de a studia online cu fracțiune de normă, continuând să vă atingeți obiectivele de carieră. Mediul nostru virtual de învățare este logic și ușor de navigat, oferind acces la toate materialele de curs relevante. Pe lângă faptul că aveți o multitudine de resurse la îndemână, veți putea să răsfoiți biblioteca extinsă online a Universității din prima zi a studiilor dumneavoastră. De asemenea, vei face parte dintr-o comunitate globală de experți academicieni și colegi studenți. Acest lucru vă va ajuta să obțineți o perspectivă internațională asupra domeniului de studiu ales, lărgindu-vă perspectivele de carieră.

Mergeți mai departe cu Universitatea din Bath

Locații

Locații
  • Claverton Down, BA2 7AY, Bath

Întrebări