Keystone logo
© BIMM University
University of Bath Online

University of Bath Online

University of Bath Online

Introducere

Construiți-vă abilitățile din lumea reală pentru a vă dezvolta cariera

Cursurile online de MSc ale Universității din Bath vă vor oferi provocări intelectuale riguroase și experiență în lumea reală, oferindu-vă o poartă către cercetare inovatoare și cariere căutate. Ambalate cu conținut captivant și provocator, cursurile noastre de master online se concentrează pe domeniile afacerilor, economiei și abilităților digitale de ultimă oră, deoarece oferim seturile de abilități și cunoștințe solicitate, esențiale pentru mediile de lucru contemporane. Votată a opta cea mai bună universitate în general de către Times și Sunday Times Good University Guide 2023 și clasată ca o universitate de top 150 în QS World University Rankings 2024, Universitatea din Bath are o reputație de excelență în cercetare și predare care atrage studenții din întreaga lume.

Cursurile noastre se concentrează pe aplicații din lumea reală, ceea ce vă permite să aplicați imediat noile cunoștințe în cariera dvs., oferindu-vă instrumentele pentru a face schimbări pozitive la locul de muncă de îndată ce începeți să studiați. MSc-urile noastre online se concentrează pe domeniile afacerilor, economiei și competențelor digitale de ultimă oră, deoarece oferim seturile de abilități și cunoștințe solicitate, esențiale pentru mediile de lucru contemporane. Prin legăturile noastre strânse cu industriile și cu potențialii angajatori - multe dintre facultățile noastre au o experiență vastă în industrie - la Universitatea din Bath vă vom oferi toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă asigura succesul la locul de muncă.

Află mai multe

Recunoscute pentru predarea, cercetarea și perspectivele sale de absolvire, cursurile online de MSc ale Universității din Bath sunt concepute special pentru cei care doresc să-și lărgească orizonturile fără a-și întrerupe angajamentele actuale de muncă sau de stil de viață. Mediul flexibil de învățare virtuală vă oferă posibilitatea de a studia online cu fracțiune de normă, continuând să vă atingeți obiectivele de carieră. Aveți nevoie doar de un dispozitiv cu acces la internet și vă veți putea conecta la VLE, care este logic și ușor de navigat. Încă din prima zi a cursului, veți avea acces la biblioteca extinsă online a Universității și veți putea folosi o suită de instrumente online inovatoare pentru a vă ajuta să vă finalizați cu succes studiile. De asemenea, vei face parte dintr-o comunitate globală de experți academicieni și colegi studenți. Acest lucru vă va ajuta să obțineți o perspectivă internațională asupra domeniului de studiu ales, lărgindu-vă perspectivele de carieră.

„Programul m-a beneficiat în mai multe moduri decât mi-aș putea imagina și a contribuit cu adevărat la asigurarea celor două roluri anterioare ale mele, ambele orientate către date. În plus, mi-a permis să prosper în continuare în cariera mea profesională.” - Ross Gray, student online la Master în Business Analytics

Economie aplicată (piețe bancare și financiare) online MSc

De la incertitudinea politică la finanțare și cererile de recrutare, economia este parte integrantă a procesului decizional de zi cu zi. Masteratul online în economie aplicată cu piețe bancare și financiare vă duce dincolo de lucrările de cercetare și în lumea reală, oferindu-vă perspective pe care le puteți pune în acțiune din prima zi. Universitatea din Bath este prima universitate din Marea Britanie care oferă un Master on-line în Economie Aplicată și, punând accentul pe practică în detrimentul teoriei, oferim profesioniștilor care au nevoie de timp oportunitatea de a-și dezvolta perspectivele de carieră în economie, bancă și finanțe. .

Inteligență artificială online MSc

Acest MSc online în inteligență artificială este ideal dacă sunteți motivat de provocările și posibilitățile infinite de a avansa AI. Combinând știința datelor și robotica cu aspectele mai tehnice ale programării și învățării automate, cursul nostru de master în inteligență artificială oferă abilitățile de care aveți nevoie pentru a pune AI în practică și pentru a răspunde cererii tot mai mari de experți în această specializare interesantă, axată pe viitor și în creștere rapidă. .

Master în analiză de afaceri online

Reducerea decalajului dintre știința datelor și managementul afacerilor, MSc online Business Analytics vă echipează cu abilitățile tehnice și expertiza necesare pentru a vă duce cariera la următorul nivel. Livrat de Bath School of Management, acreditat de EQUIS și AMBA, veți dobândi abilitățile strategice, de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor care sunt vitale în lumea afacerilor de astăzi, deschizându-vă cariera către o serie de afaceri manageriale și de consultanță interesante. rolurile de analist. Veți avea, de asemenea, acces la software de ultimă oră și instrumente analitice prin parteneriatul nostru cu IBM.

Informatică online MSc

Alăturați-vă uneia dintre industriile cu cea mai rapidă creștere din Marea Britanie, cu un Master online în Informatică, de la Universitatea din Bath. Cursul nostru, care se concentrează pe utilizarea industrială a computerului, vă va oferi abilități digitale relevante și abilități tehnice, care pot duce la o serie de oportunități profesionale interesante, chiar dacă nu aveți experiență anterioară în programare. Veți fi predat de academicieni de cercetare inspiraționali, a căror activitate deschide calea în AI, interacțiunea om-calculator și securitatea cibernetică. Din această cauză, mulți dintre absolvenții de pe campus și-au asigurat poziții la companii uriașe precum Electronic Arts, Nokia și KPMG.

Managementul antreprenoriatului și inovarea online MSc

Combină-ți propriul impuls și ambiția cu excelența academică și cunoștințele oferite de MSc online în managementul antreprenorial și inovare al Universității din Bath. Livrat de Bath School of Management, acreditat de EQUIS și ABMA, acest curs postuniversitar online oferă noi perspective interesante asupra disciplinelor tradiționale de afaceri, punând în mișcare o călătorie de întreprindere pe tot parcursul vieții. Indiferent dacă extindeți o afacere de familie, creați o nouă întreprindere sau căutați să aveți un impact pozitiv în cadrul corporației dvs., școala noastră lider la nivel mondial vă va ajuta să vă duceți acolo.

Managementul afacerilor de inginerie online MSc

Dezvoltați o înțelegere aprofundată a conceptelor de inginerie și leadership tehnologic, dobândind în același timp abilitățile și înțelegerea afacerilor, operațiunilor și strategiei pentru a le aplica într-un context de inginerie. Studiile vor include analiza de afaceri, dezvoltarea de produse și managementul lanțului de aprovizionare. Cursul combină excelența academică și rețelele industriale de la Facultatea de Inginerie și Design și Scoala de Management acreditată de EQUIS și ABMA.

Învățare online care este activă și implicată

Mediul nostru flexibil de învățare virtuală vă oferă posibilitatea de a studia online cu fracțiune de normă, continuând să vă atingeți obiectivele de carieră. Mediul nostru virtual de învățare este logic și ușor de navigat, oferind acces la toate materialele de curs relevante. Pe lângă faptul că aveți o multitudine de resurse la îndemână, veți putea să răsfoiți biblioteca extinsă online a Universității din prima zi a studiilor dumneavoastră. De asemenea, vei face parte dintr-o comunitate globală de experți academicieni și colegi studenți. Acest lucru vă va ajuta să obțineți o perspectivă internațională asupra domeniului de studiu ales, lărgindu-vă perspectivele de carieră.

„Cea mai bună caracteristică este libertatea de a studia la o universitate căreia îi pasă cu adevărat de studenții lor, fără a fi nevoie să-ți dezrădăcini toată viața pentru a profita de un curs atât de util și interesant.” - Jess Crees, student online la Master în Informatică

Mergeți mai departe cu Universitatea din Bath

Mărturii studențești

Clasamente

  • Clasată pe locul 5* cea mai bună universitate din Marea Britanie
  • Locul 2* în Contabilitate și Finanțe
  • Clasat pe locul 8* pentru perspectivele de absolvent în Economie
  • Clasat pe locul 3* în Studii de afaceri și management
  • Locul 6* la informatică

Locații

  • Bath

    Claverton Down, BA2 7AY, Bath

Întrebări