Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Akron Online

University of Akron Online

University of Akron Online

Introducere

Universitatea din Akron a dezvoltat cursuri online de peste un deceniu bazate pe standarde riguroase, bazate pe cercetare, pentru o învățare online de calitate.

UAkron Online utilizează rubrica Quality Matters, recunoscută la nivel național, pentru a se asigura că studenții noștri experimentează cursuri online care sunt aliniate la obiective, promovează implicarea cursanților și utilizează instrumentele potrivite pentru a crea un mediu de învățare robust. Standardele QM au fost complet integrate în procesul nostru de dezvoltare a cursurilor, de la atelierele noastre tehnice până la seminariile noastre pedagogice. În statul Ohio, UA a fost lider cu peste 40 de cursuri online care au primit recunoaștere națională pentru îndeplinirea standardelor de calitate. Ne continuăm angajamentul de a crea cursuri și programe online excelente pentru studenții noștri.

Caracteristici Campus

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Locații

  • Akron

   East Buchtel Avenue,302, 44325, Akron

   Întrebări