Keystone logo
Universitat Carlemany (UCMA)

Universitat Carlemany (UCMA)

Universitat Carlemany (UCMA)

Introducere

Ca societate, ne confruntăm cu provocări complexe, multifacete, care necesită acțiuni urgente. Nu știm cum va arăta lumea în 2050, dar știm că vom avea nevoie de profesioniști strălucitori care să poată aborda aceste probleme în moduri noi. De aceea, Universitatea Carlemany s-a născut din dorința de a contribui activ la furnizarea de soluții pentru una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă societatea în acest secol: dezvoltarea durabilă. Scopul nostru este să contribuim împreună cu statele, organizațiile și indivizii la realizarea unei dezvoltări capabile să răspundă nevoilor prezentului, fără a compromite capacitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi. În acest fel, Agenda pentru Dezvoltare Durabilă 2030 constituie una dintre axe centrale în misiunea și angajamentul Universității Carlemany , atât în domeniul managementului, cât și în cel al cercetării și predării.

Suntem o universitate online internațională și oferim pregătire interdisciplinară care permite studenților noștri să înțeleagă și să acționeze din diferite unghiuri și să facă față provocărilor societății, de la digitalizare la sustenabilitatea mediului, atât în organizații private, cât și în organismele publice.

Credem în formarea inițială și permanentă a profesioniștilor și cercetătorilor ca factor de schimbare și de îmbunătățire permanentă. Atât ca îmbunătățire personală, cât și profesională, ca îmbunătățire a organizațiilor noastre și, în sfârșit, îmbunătățirea mediului.

Dezvoltarea durabilă necesită în mod necesar o abordare interdisciplinară care să ne permită să luăm în considerare implicațiile sociale, economice și de mediu ale deciziilor și acțiunilor noastre de dezvoltare. De aceea, ne concentrăm învățarea în jurul problemelor, mai degrabă decât pe domeniile disciplinei . Știința și tehnologia ca bază de dezvoltare, proiectarea ca proces pentru căutarea de soluții durabile la nevoile de dezvoltare, managementul afacerilor care asigură viabilitatea proiectelor sau comunicarea ca instrument de acțiune socială, marchează principalele linii de acțiune a acestei viziuni interdisciplinare.

În cele din urmă, indiferent de domeniul de studiu, acordăm o atenție deosebită abilităților necesare ca oameni și abilităților profesionale într-un mediu care se schimbă din ce în ce mai mult în fiecare zi și cu provocări mai complexe: angajament, creativitate, capacitatea de a lua decizii, adaptare la schimbare și antreprenoriat.

Toate acestea de la un cadru didactic internațional și expert , care participă atât la proiecte de cercetare, cât și la aplicarea profesională a cunoștințelor și la proiecte de inovare.

Oferta noastră didactică constă din burlaci de 3 ani, licențieri de specializare de 1 an și masteran de 2 ani; Toate gradele sunt adaptate Spațiului European de Învățământ Superior (EHEA) , cunoscut și sub denumirea de Planul Bologna, motiv pentru care sunt valabile și recunoscute în toate statele care fac parte din acesta.

„Construim o universitate care pregătește studenții pentru a rezolva cele mai importante și complexe probleme din lume.” Director general al Universității Carlemany

Stâlpii noștri

Abordare practică

Activitatea noastră se concentrează pe oferirea unei instruiri de calitate care să permită angajarea studenților noștri și care să se adapteze nevoilor mediului nostru. De aceea, universitatea are o relație foarte strânsă cu țesătura de afaceri, sistemul productiv și societatea în ansamblu, proiectând programe care promovează dobândirea de competențe și abilități cerute acum și în viitor, de la colaborare la creativitate. În același mod, accentul nostru este să-i sprijinim pe studenții noștri să dezvolte soluții la problemele și provocările pe care societatea ni le prezintă , acționând universitatea ca un hub de inovație, acordând proeminență studentului și promovând antreprenoriatul și plasarea locurilor de muncă. a absolvenților.

Abordare interdisciplinară

Natura interdisciplinară a universității implică formarea unei echipe didactice multidisciplinare . Fiecare dintre profesorii, profesorii și experții profesioniști care fac parte din echipa de predare are o istorie lungă de studiu și contribuție la societate. Toate programele oferă posibilitatea de a transcende fiecare disciplină și de a instrui profesioniști cu o capacitate de analiză și luare a deciziilor dintr-o viziune globală .

Abordare internațională

Corpul studenților este centrul întregii activități universitare, axat în principal pe promovarea politicilor de egalitate de gen și poziționarea instituției ca fiind accesibilă și incluzivă . Vocația noastră internațională puternică se reflectă atât în abordarea planurilor de lecție, cât și în componența corpului studențesc, și de aceea obiectivul nostru este să dezvoltăm activitatea de predare și cercetare într-un mediu global, promovând diversitatea ca motor al soluțiilor mai solide. Universitatea își deschide porțile către cooperarea internațională cu instituțiile și profesorii cu aceeași dorință de a crea o lume mai bună, indiferent de originea ei.

misiune

Formarea persoanelor capabile să conducă proiecte de transformare cu viziune globală și interdisciplinară și ancorate în bazele dezvoltării durabile.

vedere

Să fii agent de schimbare pentru o lume mai bună; un magnet care atrage studenți, profesori, companii, instituții, profesioniști și cetățeni cu scopul de a căuta soluții la provocările societății.

valorile

  • Angajament: Ne-am angajat la calitate, la dezvoltare durabilă, la transformare și la angajabilitate, oferind studenților noștri cea mai bună experiență.
  • Colaborare: Lucrăm ca echipă pentru a găsi cele mai bune soluții.
  • Flexibilitate: Suntem agili când vine vorba de adaptarea ofertei și metodologiei noastre la nevoile în schimbare ale mediului nostru.
  • Diversitate: apreciem diferențele de opinie, sex și orice alt tip și promovăm incluziunea în toate domeniile ca sursă de creativitate.

Locații

  • Andorra la Vella

    Andorra la Vella, Andorra

Întrebări