Keystone logo
© Domus Academy
Università Telematica Pegaso

Università Telematica Pegaso

Università Telematica Pegaso

Introducere

Universitatea online Pegaso, aleasă de peste 90.000 de studenți , este la îndemână, flexibilă și potrivită pentru toți: tineri, adulți, muncitori și cu dizabilități. Datorită Universității online Pegaso puteți studia oriunde și oricând doriți și puteți susține examene în oricare dintre cele 91 de locații disponibile din Italia.

Cursurile noastre online și postuniversitare reprezintă o ofertă educațională unică în Italia. Datorită celor mai bune metodologii didactice și celei mai puternice tehnologii, Pegaso vă sprijină oricând pentru obiectivele și visele dvs. profesionale, proiectându-vă în lumea muncii sau în crearea propriei afaceri.

În plus față de calitatea lor înaltă, programele educaționale Pegaso sunt foarte convenabile datorită celor peste 500 de acorduri semnate de universitate cu cele mai mari companii italiene.

155992_pexels-photo-3769021.jpeg

Cine suntem noi?

I-Universitate: Inteligență, Independență, Integrare. Acestea sunt criteriile educaționale care caracterizează Universitatea online Pegaso, a căror misiune constă în realizarea unei interacțiuni complete între Academie și studenți, este orientată spre îmbunătățirea constantă a abilităților culturale și profesionale și îndeplinește propriul model pedagogic de secție. educație continuă (învățarea pe tot parcursul vieții) și „mediul personal de învățare”, ceea ce face din învățare o valoare centrală.

Instituită printr-un decret ministerial la 20 aprilie 2006 (GU nr. 118, 23 mai 2006- Supliment. Nr. 125), Universitatea online Pegaso este o Academie construită pe standarde tehnologice moderne și eficiente în domeniul e-learning .

Gradele academice eliberate la sfârșitul cursurilor de studii au aceeași valoare legală ca și diplomele eliberate de universitățile tradiționale.

Cu capacitatea de a răspunde într-un mod flexibil și eficient la nevoile studenților, Pegaso interceptează în mod adecvat scopurile educaționale și de lucru din cursurile de studiu alese, garantând o independență deplină și de personalizare a predării. Lipsit de orice prezență fizică, dar marcat continuu, cursurile permit, în ciuda particularității lor, să urmeze în același timp elevul și să-și monitorizeze nivelul de învățare continuă, de asemenea, prin oportunitățile sale frecvente de evaluare și autoevaluare.

Experții suportului didactic care susțin profesorii (tutorele, mentorul și antrenorul) îl asistă pe student pe parcursul întregului său curs de studiu, cu scopul de a atinge un echilibru perfect al învățării bazat pe afirmarea propriului său potențial. Instrumentele extrem de tehnologice și interactive, cum ar fi TV Learning și SOCIAL Learning, implică elevul într-o experiență educațională cu adevărat unică și eficientă.

Toate acestea - evident - fără a ignora o atenție deosebită la cercetarea națională și internațională, precum și promovarea instruirii tinerei generații în activități de cercetare.

În domeniul european și non-european, coerent cu principiile generale așteptate de propriul statut, Universitatea online Pegaso promovează dezvoltarea internațională a predării, cercetării și studiilor, de asemenea și în special prin schimburi culturale între diferite țări și cu colaborarea altor state universități de prestigiu din zona europeană.

Cum să studiezi

Metoda educațională a Universității online Pegaso implică utilizarea cursurilor educaționale constând din obiecte de învățare (unități de conținut de învățare), în care converg mai multe instrumente, materiale și servicii care acționează într-un mod sinergic asupra călătoriei educaționale și de învățare a studentului. Într-adevăr, studentul are:

  • Textul scris al clasei, cu referințe bibliografice și note;
  • Diapozitive (texte îmbogățite, grafice cu imagini și tabele) comentate oral de lector;
  • Clipuri de lecție, disponibile într-o modalitate sincronică și sincronică.

155993_pexels-photo-5198252.jpeg

Cum îți poți desfășura examenele?

Examinarea finală are loc fiind prezentă la filialele noastre din întreaga țară și este încredințată comisiei desemnate de decan și oficiată de profesorul-lector. Criteriile adoptate pentru evaluare sunt determinate de rezultatele unui anumit număr de teste intermediare (testul de învățare-examinare online, compoziția-dezvoltare, eventualele activități de laborator etc.);

  • Calitatea participării la activitățile online (participarea și calitatea intervențiilor care pot fi monitorizate prin intermediul platformei);
  • Rezultatele examinării finale fiind prezente la structurile universitare.

Centre

Centrele universitare online Pegaso sunt dislocate în unele dintre cele mai prestigioase clădiri și structuri istorice ale orașului în care este situat; locuri cu un profil istoric și cultural ridicat, ca dovadă a autorității universitare și a considerației sale în rândul instituțiilor care au recunoscut angajamentul, precum calitatea, profilul didactic ridicat și, prin urmare, au acordat utilizarea.

Cu toate acestea, alegerea de a fi prezent în astfel de centre magnifice nu a fost luată din motive de imagine, ci pentru că sunt considerați cei mai confortabili care garantează studentului, în timpul lungului său excurs academic, cel mai înalt grad de sprijin, respect și cordialitate.

Atenția logistică, poziția, conexiunile și receptivitatea centrelor au fost elementele principale în alegerea Universității, deoarece la Pegaso toate implică studentul.

Locații

  • Rome

    Palazzo Bonadies Lancellotti Via di S. Pantaleo, 66 - 00186 - Roma, , Rome

    Întrebări