Keystone logo
Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Introducere

O cale de creștere, realizări și succes!

Noi cei de la City University din Sao Paulo - UNICID, suntem o instituție model in panorama nationala, angajat la educație și inovare.

Faima și puterea am realizat în țară sunt rezultatul a 40 de ani de dăruire, actualizarea constantă și investiții mari în infrastructură.

Următoarele linii sunt un cont de modul în care am construit acest poveste de succes.

Am păstra în istoria noastră de gravitatea și obiectivul principal de a instrui profesioniști mai competente din 1972, atunci când instituția a fost creată de un grup de educatori condus de profesorul Remo Rinaldi. În acest moment, am fost încă cunoscut sub numele de Școala de zona de est a São Paulo (FZL).

Au fost primii pentru a instala de învățământ superior în cartierul São Paulo a Tatuapé, în partea de est a orașului, și, de asemenea, prima de a oferi cursului în fizioterapie în 1984, în curs de desfășurare ales ca fiind unul dintre cele mai bune din Brazilia de prestigioasa Ghidul Student, publicat de Editora luna aprilie.

În 1992, a recunoscut ca o universitate, am început să numim City University din São Paulo - UNICID.

În 1995, am pionier in curs jertfa Telecomunicații, cererea de multe alte instituții de învățământ superior sub îndrumarea MEC.

În anul 2000, toate student la Universitatea (Istorie, Educație, Literatură, Life Sciences, Matematică și Educație Fizică) a ajuns să fie introdusă în programul de formare cadrelor didactice, pentru a satisface politica educațională a MEC, care a recomandat o nouă dinamică într-o perspectivă interdisciplinară. Programul a devenit o referință în mediul educațional.

În timpul acestor patru decenii, ne consolidăm ne mult în domeniul sănătății și am început să fie considerat o referință în acest sens. La început, am oferit asistenta medicala, fizioterapie, stomatologie și în 2004 am început să ofere cursurile de Medicina si biomedicina, stabilite cu punctaj maxim pentru MEC. Astăzi, vom adăuga 32 de ani de experiență în domeniul și mai mult de 6000 de absolvenți și care acționează pe piață, ceea ce face cele mai aglomerate și cele mai prestigioase cursuri de sectoare profesionale.

În 2008, Constructie Mecatronica în inginerie electrică, Inginerie Civilă și Ingineria Mediului au devenit parte din lista noastră de cursuri universitare. În plus, am lansat noi cursuri de Tehnologie de licență în construcții, design grafic, printre altele.

În 2009, am început să ofere cursul de Arhitectură și Urbanism, care dă background solid și are accentul distincție pe durabilitate.

Alte puncte forte sunt clinicile noastre și laboratoarele noastre dotate cu echipamente de tehnologie foarte avansată și facultății noastre foarte experimentat și calificat. Învățați-angajament, avem nevoie de dăruire și să perceapă studenților și rezultatele profesori și căutarea constantă pentru știri și actualizări din zonă.

Suntem acum una dintre cele mai bune instituții de învățământ superior din țară care combina cunostintele solide de etică profesională și care merge întotdeauna în conformitate cu inovațiile de pe piața globală, oferind mai mult de 60 de cursuri universitare de licență și Tehnologia, cursuri postuniversitare Lato sensu și stricto sensu, în persoană, zonele de sănătate, de afaceri, de comunicare, Științe Juridice, extensie cursuri și parteneriate Programe exacte și turism, printre altele, și mai multe în Brazilia și în străinătate. În anul 2012, an de UNICID carantină, a marcat un moment de expansiune a instituției, care a devenit parte a Southern Cross Educație, compusă de Colegiul Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; University Center Module, Caraguatatuba - SP; Universitatea din Franca, Franca SP; Centrul universitar din Districtul Federal, Brasilia - DF, San Sebastian Colegiul, San Sebastian - SP; Facultatea Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; Universitatea Fecioarei din centru patronaj, Salto și Itu - SP, și orașul Universitatea din São Paulo, São Paulo - SP, unindu-și forțele și crearea unei operațiuni mai puternică, competitivă și în măsură să ofere opțiuni educaționale mai bune pentru formarea profesională a studenților noștri

Va continua să scrie această istorie de mari realizări și succes!

Locații

  • São Paulo

    Rua Cesário Galeno, 448/475 Tatuapé - São Paulo - SP CEP 03071-000, , São Paulo

    Programe

    Întrebări