Keystone logo
Universidad Austral

Universidad Austral

Universidad Austral

Introducere

Cine suntem

Suntem o universitate

Ca instituție universitară, ne propunem să servim societatea prin căutarea adevărului în toate dimensiunile sale, prin dezvoltarea și transmiterea cunoștințelor cu o viziune universală.

Această perspectivă largă a realității ne determină să ne deschidem către ceilalți și să încurajăm spiritul interdisciplinar, caracteristic muncii universitare și un mediu de lucru care favorizează interacțiunea dintre oameni.

Zi de zi construim o comunitate formată din academicieni, profesioniști, studenți și absolvenți într-un cadru de libertate intelectuală, responsabilitate, diversitate culturală și respect pentru celălalt; unde mulți oameni care gândesc diferit își pun cunoștințele la încercare pentru a genera idei, care au potențialul de a ajunge rapid la societate.

În centrul misiunii noastre universitare se află persoana ca sfârșit al tuturor activităților noastre de predare, cercetare, transfer, asistență medicală și extindere universitară.

Viziunea noastră umanistă ne determină să ne concentrăm pe instruirea în virtuți cu simț profesional și social; virtuți precum onestitatea, prietenia, industria, efortul și dorința permanentă de a învăța.

În acest fel, aspirăm ca talentul personal al membrilor comunității noastre să fie însoțit de conducere intelectuală, socială și publică pentru a propune o contribuție mai umană care transformă societatea. Promovăm munca comună între universitate și diferiții actori ai societății la nivel local și internațional, generând un mediu care învață și contribuie constant.

145468_pexels-photo-3762800.jpeg

Cu identitate creștină

Identitatea noastră creștină ne invită să ne identificăm cu dragostea pe care Iisus ne învață în Evanghelie și cu libertatea pe care El însuși ne-a dat-o. Din această perspectivă căutăm armonie între credință și rațiune, răspunzând problemelor concrete ale lumii de astăzi.

Înțelegem demnitatea fiecărei persoane în funcție de destinul său transcendent în viață. Din acest motiv, oferim activități de formare creștină care hrănesc dimensiunea spirituală a oamenilor, într-un climat de libertate personală și respect pentru oamenii de credințe diferite. Încurajăm abilitatea de a cere iertare atunci când greșim și de a ierta pe ceilalți, știind să înțelegem și să ne punem în locul celuilalt. Căutăm să generăm o cultură a întâlnirii deschizându-ne la problemele și dorințele altora. Raționăm împreună cu cei care gândesc diferit pentru a stabili un dialog fructuos între noi toți.

Promovăm solidaritatea prin voluntariat în rândul oamenilor din comunitatea noastră universitară, pentru a ajuta în mod special pe cei care se află în situații vulnerabile.

Promovăm drepturile omului, cum ar fi viața, sănătatea, educația, familia, justiția socială, grija pentru mediu și căutarea binelui comun, printre altele; întotdeauna într-un mediu incluziv în care idealurile oamenilor sunt respectate.

Inspirat de Sfântul Josemaría

Sfântul Josemaría a inspirat crearea Universidad Austral . El ne-a încurajat ca universitățile să fie la înălțimea nevoilor tuturor oamenilor și să fim o zonă de schimb și înțelegere, care formează cetățeni dispuși să construiască o societate mai dreaptă.

Cu același impuls inițial, Opus Dei astăzi asistă Universitatea în încorporarea principiilor creștine în predare, în conținutul său și chiar în modul de gestionare a Universității.

Unul dintre mesajele principale pe care Opus Dei le promovează este să îmbogățească sensul vieții găsindu-l pe Dumnezeu în munca de zi cu zi și punându-l în slujba altora.

145470_pexels-photo-5676744.jpeg
Ivan Samkov / pexels

Misiune și viziune

misiune

Universidad Austral intenționează să servească societatea prin căutarea adevărului, prin dezvoltarea și transmiterea cunoștințelor, instruirea în virtutile și îngrijirea fiecărei persoane în funcție de destinul lor transcendent, exercitând conducerea intelectuală, profesională și socială. și public.

vedere

Aspirăm să devenim un punct de reper pentru contribuția noastră științifică, educațională și de transfer, în acele discipline cu cel mai mare impact asupra dezvoltării oamenilor, promovând interdisciplinaritatea și un apel larg în societate.

Clasamente și acreditări

Clasament universitar QS

Universidad Austral este poziționată ca prima universitate argentiniană de management privat din America Latină, fiind a treia universitate din Argentina și prima de management privat din clasamentul QS Latin American University Rankings 2021. În plus, Universidad Austral este prima în Angajabilitate în clasamentul QS World University.

 • # 1 în management privat în Argentina în America Latină (clasamente QS Latin American University)
 • Locul 1 în Argentina în ceea ce privește angajabilitatea (clasamentele QS Graduate Employability)

145455_ranking-universidades-Universidad-Austral.png

Școala de afaceri IAE

Școala de afaceri IAE a Universidad Austral are tripla coroană, o expresie care este utilizată în domeniul școlilor de afaceri atunci când o universitate obține cele mai importante trei acreditări internaționale în învățământul executiv, o distincție care doar 0,5% din școli din lume:

 • Asociația pentru a avansa școlile colegiale de afaceri (AACSB)
 • Asociația MBA (AMBA)
 • Sistemul european de îmbunătățire a calității (EQUIS)

145460_ASCSB-Equis-AssociationofMBAs.png

În clasament, IAE este poziționată printre școlile de afaceri de top din Argentina și America Latină.

 • # 1 în Argentina: Financial Times (Executive Education); America Economics (Masters); Deschidere
 • # 1 Management privat în Argentina Clasamentul școlii de afaceri Eduniversal 2019
 • # 2 în Argentina: clasamente QS Global MBA
 • # 7 în America Latină: clasamente QS Global MBA

145458_IAEBusinessSchool.png

Facultatea de Științe ale Afacerilor (Centru Agroindustrial)

Masterul în Agribusiness al Facultății de Științe ale Afacerilor din Universidad Austral se află pe podiumul mondial al celor mai bune trei MBA-uri Agribusiness din lume și este cel mai bine poziționat din America Latină. Clasamentul Eduniversal este cel mai prestigios din această categorie.

 • Eduniversal: # 2 în lume MBA Agri-Business și # 1 în America Latină.


145459_eduniversal.png

Școala de Drept

Conform celei mai recente actualizări a clasamentului QS World University pe subiecte, Universidad Austral este clasată pe locul 2 în Argentina și pe locul 1 în management privat pentru zona de drept.

145462_ranking-universidades-Universidad-Australbysubject.png

Spitalul Universitar Austral

Spitalul Universidad Austral este primul spital din Argentina și unul dintre primele din lume care a obținut cea mai înaltă certificare din categoria „Spital Academic” de la Joint Commission International. În plus, este primul spital din Argentina care a recreditat cu Joint Commission International.

145465_jointcomissioninternational.png

América Economía: # 10 din singurul clasament al spitalelor și clinicilor din America Latină.

145466_America.png

Cel mai bun spital internațional din Argentina în 2016, Comisia internațională de asistență medicală.

145467_InternationalHealthcareComission.png

Locații

 • Pilar

  Mariano Acosta 1611 (B1629WWA) Derqui, Pilar, Provincia de Buenos Aires, , Pilar

  • Rosario

   Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

   • Rosario

    Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

    Întrebări