Keystone logo
Universidad Ítaca

Universidad Ítaca

Universidad Ítaca

Introducere

La Universidad Ítaca suntem pionieri în oferirea de educație la distanță în Mexic. Universitatea noastră vă oferă să finalizați diploma de licență online sau personal, precum și masteratul, pentru a vă exploata abilitățile profesionale și a vă dezvolta rapid la locul de muncă. Știm cât de important este pentru dvs. să vă terminați studiile, așa că vă oferim următoarele avantaje la prețuri accesibile:

 • Valabilitate oficială
 • Consiliere în Campus Virtual
 • RVOE
 • Burse de înscriere
 • Profesori calificați
 • Taxe de școlarizare accesibile, inclusiv gradul

Cine suntem

Universitatea Itaca este o instituție înființată în 1991 ca pionier în gradul de dezvoltare umană.

Întotdeauna cu dorința de a îmbunătăți și de a ajunge la mai mulți oameni astăzi, Universidad Ítaca are mai mult de 18 programe, licență și masterate în diferite domenii de studiu, cum ar fi inginerie, comportament cognitiv, drept, științe umaniste, științe exacte, printre altele.; în sistemul față în față și non-școlar.

Visul partenerilor și al fondatorilor este de a oferi studenților spațiul și un sistem care să permită auto-reflecția și conștientizarea să realizeze o schimbare de atitudine și să realizeze ființe cu o atitudine mai plină de satisfacții față de viață. Transformându-le în multiplicatori și facilitatori ai creșterii personale, profesionale și economice în familiile, comunitățile și companiile lor. Pe scurt, Ithaca este un model care își propune să fie declanșatorul potențialului uman pentru realizarea succesului personal, profesional și de afaceri.

misiune

Distribuie-dintr-o perspectivă globală- o educație academică andragogică și umanistă, susținută de eforturi științifice și tehnologice.

vedere

Să fii o universitate de excelență care reunește cei mai buni profesori și studenți, promovându-i ca viitori profesioniști și lideri ai țării, care promovează un nivel mai bun al vieții personale și profesionale.

De ce Itaca

 • Stimulează elevul astfel încât, prin creativitate, cercetare, obiceiuri de studiu și judecată critică, să dezvolte abilități, competențe și atitudini care să le permită să descopere și să-și consolideze potențialele.
 • Facilitează procesul de formare și dezvoltare a persoanelor integre care, datorită pregătirii lor profesionale și culturale excelente la nivel internațional și datorită conștiinței sociale autentice, sunt lideri de acțiune pozitivă care promovează dezvoltarea autentică a ființei umane și a societate.
 • Oferă spațiul și sistemul care permit auto-reflectarea și conștientizarea pentru a realiza o schimbare de atitudine, transformându-le în multiplicatori și facilitatori ai creșterii personale în familiile, comunitățile și companiile lor.
 • Încurajează înțelegerea și respectul pentru toți indivizii cu tradițiile, credințele și obiceiurile lor.
 • Formați oameni competenți și nu oameni competitivi.

Locații

 • Mexico City

  Centro Cultural Ítaca, S.C. Calle Morelos # 12 Col. Barrio del Niño Jesús, Alcaldía Tlalpan, 14080, Mexico City

Întrebări