
Masterat in
Master în Intervenție Socială în Societățile de Cunoaștere UNIR

Introducere
Promovarea a 16-aa Master of Science în Intervenția Socială Online a UNIR
Deveniți Master în Intervenția Socială în Societățile de Cunoaștere online, într-un profesionist specializat în analiza și intervenția scenariilor sociale în care pot fi generate cazuri de inegalitate, discriminare sau excludere socială .
Am creat un program specific și multidisciplinar care vă va permite să obțineți un profil care să se evidențieze pentru lățimea cunoștințelor dvs.:
- antropologie
- economie
- psihologie
- sociologie
- Munca socială
- pedagogie
Veți avea posibilitatea de a obține acest Master de Intervenție Socială în Societățile de cunoaștere online pentru a accesa Programele oficiale de doctorat și pentru a obține puncte în competițiile sau concursurile de administrație publică ca postuniversitare.
Informații generale
- Credite: 60 ECTS
- Durata: 1 an academic
- Metodologie: distanța, 100% online, practici de clasă de 90 de ore
- Examene: Participare la sfârșitul fiecărui semestru
- Practici: obligatoriu, validat conform experienței profesionale.
Curriculum
Primul semestru 32 ECTS
- Sociologia ca disciplină științifică
- Inegalități și stratificare socială
- Modernizare și schimbare socială
- Teorii sociologice
- Bazele analizei datelor
- Tehnici de cercetare socială I
- Tehnici de cercetare socială II
- Evaluarea programelor sociale
Semestrul al doilea 28 ECTS
- practici
- Master tezei de doctorat
- Subiecte opționale
metodologie
Metoda de studiu UNIR este flexibilă, personalizată și eficientă. Metodologia se bazează pe cursuri online live și pe profesori individuali pentru a oferi cea mai bună pregătire.
Modelul pedagogic UNIR este eficient deoarece se bazează pe o metodologie complet online, astfel încât fiecare student să poată studia în propriul ritm:
- Cursuri live online: sunt organizate cursuri în fiecare zi a săptămânii dimineața și după-amiaza, astfel încât să puteți participa la cursuri atunci când este mai bine pentru dvs.
- Clasele online în amânare: dacă nu ați putut participa la o cursă sau ați rămas cu întrebări, puteți accesa toate clasele dvs. în termen de amânare. Le puteți vedea ori de câte ori doriți și de câte ori aveți nevoie.
- Pregătire personală: În prima zi veți primi un tutore personal. Veți fi în contact cu el prin telefon și prin e-mail. El vă va sprijini în fiecare zi și va rezolva orice îndoială care ar putea apărea.
- Campusul virtual: Tot ce trebuie să studiezi la UNIR este în campus: clase, profesori, colegi de clasă, bibliotecă, resurse didactice, orare, chat, forumuri și multe altele.
- Resurse de predare: veți avea acces la diferite resurse de învățare pentru a vă completa formarea: citiri complementare, diagrame cu idei cheie, test de autoevaluare etc.
Sistemul de evaluare
Pentru a cunoaște nivelul de realizare a obiectivelor generale și specifice definite în masteratul online, este necesar să se evalueze competențele dobândite în timpul studierii acestora.
Evaluarea învățării se realizează ținând cont de calificarea obținută în următoarele puncte:
- Evaluare continuă (teste de evaluare, participare / implicare a studentului în forumuri, dezbateri și alte mijloace de colaborare și rezolvarea cazurilor practice).
- Examinare față-în-față finală.
- Proiectul final de masterat (TFM).
oportunităţi de carieră
Cu obținerea de masterat în Intervenție Socială în societățile de cunoaștere, studentul este calificat pentru accesul la diverse domenii profesionale, atât publice, cât și private:
- Organismul A din cadrul administrațiilor locale din domeniul serviciilor sociale.
- Manageri și directori de companii dedicate serviciilor sociale.
- Directorii de reședințe de vârstă treia.
- Managerii organizațiilor din sectorul terț (handicap, familie, copilărie, dependență de droguri etc.).
profilul absolvent
Master în Intervenție Socială în Societățile de Cunoaștere își propune să pregătească profesioniști specializați în analiza, planificarea, dezvoltarea și executarea diferitelor acțiuni de intervenție socială în societățile actuale care necesită schimbări sociale, noi forme de intervenție socială .
Odată ce diploma de master este terminată, absolvenții vor putea analiza, planifica, dezvolta și executa diverse acțiuni de intervenție socială, atât la nivel de stat, cât și la nivel regional; restructurarea politicilor sociale pentru a le adapta societăților în schimbare; să ofere specialiști specializați la un nivel superior, capabili să-și dezvolte profesia atât în administrația publică, cât și în entitățile societății civile și să cunoască realitatea intervenției sociale și problemele sale fundamentale.
Curriculum
Curriculum
Primul semestru 32 ECTS
- Sociologia ca disciplină științifică
- Inegalități și stratificare socială
- Modernizare și schimbare socială
- Teorii sociologice
- Fundamente pentru analiza datelor
- Tehnici de cercetare socială I
- Tehnici de cercetare socială II
- Evaluarea programelor sociale
Semestrul al doilea 28 ECTS
- practici
- Proiect final de master
- Subiecte opționale
Rezultatul programului
profilul absolvent
Masterul în Intervenție Socială în Societățile Cunoașterii își propune să formeze profesioniști specializați în analiza, planificarea, dezvoltarea și executarea diferitelor acțiuni de intervenție socială în societățile actuale care necesită, având în vedere schimbările sociale, noi forme de intervenție socială.
Odată terminat Masterul, absolvenții vor putea analiza, planifica, dezvolta și executa diverse acțiuni de intervenție socială, atât la nivel statal, cât și regional; restructurarea politicilor sociale pentru a le adapta la societățile în schimbare; oferă profesioniști de specialitate de un nivel superior, capabili să-și dezvolte profesia, atât în administrația publică, cât și în entitățile societății civile și cunoscând realitatea intervenției sociale și problemele fundamentale ale acesteia.
Galerie
Oportunități de carieră
oportunităţi de carieră
Prin obținerea diplomei de Master în Intervenție Socială în Societățile Cunoașterii, studentul este abilitat să acceseze diverse domenii profesionale, atât publice, cât și private:
- Funcționarii organismului A din cadrul administrațiilor locale din domeniul serviciilor sociale.
- Manageri și directori de companii dedicate serviciilor sociale.
- Directori de rezidente pentru batrani.
- Managerii organizațiilor din sectorul terț (handicap, familie, copilărie, dependență de droguri etc.).