Keystone logo
UNIR Master în Managementul Resurselor Umane și Managementul
UNIR

Master în Managementul Resurselor Umane și Managementul

Online

1 Years

Spaniolă

La zi

Request application deadline

01 Nov 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Introducere

Studiați-vă Masterul în Resurse Umane (HR) online cu UNIR

Maestru UNIR în Resurse Umane (HR) on-line este în fruntea cunoașterii că Era Digitală și un mediu global și plural necesită gestionarea capitalului uman și a talentului în organizații.

Conținutul subiecților este revizuit cu grijă și actualizat periodic în funcție de cele mai recente cerințe ale pieței. Noile roluri ale angajatului , utilizarea eficientă a Linkedin și a altor rețele sociale, provocările concilierii sau gestionarea schimbării și a diversității sunt doar câteva exemple de cunoștințe pe care le veți învăța în acest maestru.

Cu o viziune strategică și practică, Master în Management și Managementul Resurselor Umane din UNIR învață cum să utilizeze instrumente de vârf, cum ar fi cele care permit selectarea și utilizarea inteligentă a datelor pentru a atrage și a păstra cele mai bune talente și a le alinia cu obiectivele compania

Master în Managementul Resurselor Umane este destinat profesioniștilor care, venind din diferite discipline, doresc să se concentreze pe una dintre cunoștințele profesionale cele mai solicitate de companii.

Acest titlu oficial UNIR îndeplinește standardele de calitate cerute de Federația Mondială a Asociațiilor de Management al Personalului (WFPMA) și, de asemenea, punctele de premiere din opoziții. UNIR este membru cu drepturi depline al celor mai importante asociații internaționale care garantează calitatea programelor postuniversitare de afaceri.


Informații generale

  • Credite: 60 ECTS
  • Durata: 1 an academic
  • Metodologie: Educație la distanță 100% online
  • Examene: Participare la sfârșitul fiecărui semestru
  • Practici: Practici garantate, putând fi validate de experiența profesională

metodologie

Metoda de studiu UNIR este flexibilă, personalizată și eficientă. Metodologia se bazează pe cursuri online live și pe profesori individuali pentru a oferi cea mai bună pregătire.

Modelul pedagogic UNIR este eficient deoarece se bazează pe o metodologie complet online, astfel încât fiecare student să poată studia în propriul ritm:

  • Cursuri live online: sunt organizate cursuri în fiecare zi a săptămânii dimineața și după-amiaza, astfel încât să puteți participa la cursuri atunci când este mai bine pentru dvs.
  • Clasele online în amânare: dacă nu ați putut participa la o cursă sau ați rămas cu întrebări, puteți accesa toate clasele dvs. în termen de amânare. Le puteți vedea ori de câte ori doriți și de câte ori aveți nevoie.
  • Pregătire personală: În prima zi veți primi un tutore personal. Veți fi în contact cu el prin telefon și prin e-mail. El vă va sprijini în fiecare zi și va rezolva orice îndoială care ar putea apărea.
  • Campusul virtual: Tot ce trebuie să studiezi la UNIR este în campus: clase, profesori, colegi de clasă, bibliotecă, resurse didactice, orare, chat, forumuri și multe altele.
  • Resurse de predare: veți avea acces la diferite resurse de învățare pentru a vă completa formarea: citiri complementare, diagrame cu idei cheie, test de autoevaluare etc.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări