Keystone logo
© Carrianna Field
UNIR

UNIR

UNIR

Introducere

Misiunea Universitatea Internațională din La Rioja este formarea integrală a studenților în competențele cerute de societatea de azi.

UNITE Tu se angajează să răspundă nevoilor și așteptărilor tuturor părților implicate în procesul de (elevi, personal didactic și de cercetare, de administrare și de servicii, administrațiile publice și a societății în general), prin formare de calitate, care urmărește îmbunătățirea continuă și excelență.

Avem o sensibilitate specială pentru a satisface pe cei care, din diverse motive, nu pot accesa site-ul, centrele sau care pot, preferă să opteze pentru soluții mai deschise și inovatoare tehnologii emergente deschise pe rețea.

Politica orientată spre responsabilitate socială UNITE la probleme la fel de bază ca:

 • Activarea accesului la învățământul universitar pentru oricine cu o formare prealabilă adecvată, vrea să o facă și să elimine barierele de distanță, calendarul, loc, culturale și sociale pentru a preveni.
 • Punerea în aplicare de predare și de cercetare a resurselor prin dezvoltarea de tehnologii emergente, astfel posibil pentru a oferi o educație de nivel înalt, cu o atenție specială pentru cei care necesită schimbări culturale, tehnice și sociale.

Valorile

Valorile de la Universitatea Internațională din La Rioja sunt:

 • Angajamentul de a succesul elevilor.
 • Personalizarea sarcini didactice cu care însoțește studenții de-a lungul studiilor și sprijin plasare.
 • Inovare constantă în predare și învățare îngrijire metodologie.
 • Dezvoltarea și promovarea antreprenoriatului.
 • Reacție la așteptările grupurilor de studenți, cadre didactice și de cercetare, administrație și servicii, administrațiile publice și a societății în general.
 • Oferta de grade și programe care răspund nevoilor societății.
 • O atenție deosebită la calitatea predării și a resurselor.
 • Deschis la dimensiunile internaționale ale abordării învățământului universitar.

Ideea de la Universitatea

Ajunge la un nivel mai ridicat de cunoștințe este o dorință pe care oamenii au avut întotdeauna, și Aristotel exprimă în mod clar afirmând că „prin natura lor, toți oamenii vor să știe.“ Acest lucru explică de ce Universitatea -headquarters cunoașterea superiorilor este astăzi cea mai veche instituție civilă a civilizației occidentale. Universitatea continuă să existe, în ciuda schimbărilor sociale profunde, a fost posibil, de asemenea, pentru că și-a păstrat caracteristicile sale de bază, în evoluțiile din fiecare perioadă istorică au trebuit să fie introduse.

În UNIȚI credem că principalele caracteristici de bază care ar trebui să fie păstrate în colegiu sunt după cum urmează:

 • Universitatea, după cum a spus Alfonso X Înțeleptul, este o conjuncție între profesori și elevi, din dorința de a genera și de diseminare a cunoștințelor precum și să învețe. Această combinație explică faptul că profesorii pot nu numai cercetătorii, dar trebuie să fie conștienți de responsabilitatea lor educaționale și nu numai instructiv.
 • Universitatea are scopul de a obține o cunoaștere reală bazată pe reflecție profundă care caută dovezi printr - un exercițiu de critică a rațiunii, indiferent de ideile care sunt sau sunt nu mai la modă sau ce intenționează să impună grupuri cel mai influent opinie în fiecare epocă.
 • Universitatea are o sarcină atât la distanță și de apropiere. Deci, el trebuie să investigheze problemele de bază, teoretice și generale într-o lucrare aparent deconectat de la circumstanțele sociale. Dar este , de asemenea , chemat să colaboreze în rezolvarea problemelor de mediu în care se mișcă, în primul rând prin formarea de profesioniști competenți, capabili să lucreze cu o atitudine de serviciu la restul oamenilor care trăiesc în o preocupare constantă a unui bine comun.
 • Universitatea va menține întotdeauna o atmosferă de respect și curtoazie academice, peste diferența în idei. Cuvintele lui Seneca că omul este un lucru sacru pentru om, exprimă deja noțiunea de demnitate umană, care trebuie să fie întotdeauna recunoscute și promovate, și a cărui respect trebuie să rămână ca fundal pentru toată activitatea de comunitatea universitară.

Alături de aceste caracteristici, UNIȚI, universitate on-line, al cărui proiect specific de a organiza noi tehnologii pentru studii universitare. Mai precis, există trei caracteristici metodologice care includ. În primul rând, uniți-vă urmărește realizarea Predarea eficientă fiecare elev sa concentrat în mod individualAdaptarea ritmul formării lor la circumstanțele lor specifice. Această aspirație, în al doilea rând, înseamnă că UNIȚI oferă fiecărui profesor elev, Evitarea problemelor potențiale ale anonimatului și masificării, atât de frecvente în învățământul superior. În cele din urmă, UNIȚI asigură angajamentul deplin al cadrelor didactice și a personalului de conducere cu succesul fiecărui elevCine pornește într-, uneori cu sacrificii remarcabile în aventura de a atinge un grad universitar.

Locații

 • Logroño

  Avenida de la Paz, 137 Logroño, 26004, Logroño

 • Logroño

  Avenida de la Paz, 137 Logroño, 26004, Logroño

  Întrebări