Keystone logo
© BIMM University
Unicaf - University of Suffolk

Unicaf - University of Suffolk

Unicaf - University of Suffolk

Introducere

Despre noi

Unicaf a colaborat cu Universitatea din Suffolk pentru a oferi o varietate de cursuri.

Despre Universitatea din Suffolk

Universitatea din Suffolk este o universitate transformațională, absorbind cele mai bune tradiții universitare din Regatul Unit și aliniindu-le cu un public din secolul XXI și cu o lume modernă a angajării și antreprenoriatului. Suntem o comunitate academică distinctă, înfloritoare, care are un impact clar și imediat. Scopul nostru este să schimbăm viețile – ale indivizilor și ale comunităților – în bine.

Despre parteneriatul cu Unicaf

Parteneriatul dintre Universitatea din Suffolk și Unicaf reunește resursele și capacitățile ambelor organizații pentru a oferi soluții și programe inovatoare de învățare care sunt livrate complet online pentru nevoile unei game largi de profesioniști.

Unicaf este unul dintre cele mai generoase programe de burse disponibile. Programul sprijină studenții care sunt domiciliați în Africa și oferă oportunități de studii către programele online oferite în parteneriat cu Universitatea din Suffolk la un cost mult mai mic.

Obiectivul principal al programului de burse Unicaf este de a face educația la prețuri accesibile pentru studenții care trăiesc în regiuni slab deservite și de a le oferi oportunități de a urma studii academice avansate și de a obține calificări recunoscute la nivel internațional.

Programele oferite prin parteneriat sunt furnizate cu o perspectivă internațională, având ca scop să se asigure că studenții sunt pregătiți pentru angajarea pe piața globală și primesc o rentabilitate a investiției lor în educație. Unicaf, în calitate de partener de livrare on-line al Universității din Suffolk, face ca programele Universității să fie disponibile online, oferind un mediu de e-learning de ultimă generație, completat de un accent puternic pe suportul studenților pe mai multe niveluri.

Partenerii au o experiență vastă în furnizarea de predare și învățare inovatoare de calitate și în asigurarea dezvoltării profesionale continue.

Universitatea din Suffolk este responsabilă pentru calitatea academică a programelor și acordă diplomele.

Unicaf este partenerul global de livrare al Universității din Suffolk, Marea Britanie, responsabil pentru recrutarea, admiterea, înscrierea și sprijinirea cursanților online la premiile universitare aprobate pentru livrare online la distanță. La finalizarea cu succes, absolvenții vor primi un premiu al Universității din Suffolk.

Programe

Universitatea din Suffolk oferă multe oportunități interesante pentru candidații de licență de a STUDIA ONLINE pentru următoarele programe de studiu:

 • Master în Sănătate Publică
 • Master în Administrarea Afacerilor
 • BA Managementul Afacerilor
 • BSc Computing
 • Legea LLB

O parte integrantă a abordării universitare este proiectarea de învățare a cursurilor de e-learning și angajamentul instituțional de a ajuta studenții să dezvolte abilități de ordin superior de analiză critică, reflecție și rezolvare de probleme.

Experiență online

Învățarea online a revoluționat învățământul superior datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă. Ca student online, poți să înveți în ritmul și în timpul tău, la un cost mult mai mic.

Dar studiul pentru diploma online poate ridica, de asemenea, unele întrebări și preocupări. Este o experiență nouă și necunoscută, așa că este firesc să nu fii sigur la ce să te aștepți și cum se va desfășura procesul.

În timp ce consilierul dvs. pentru studenți vă va ghida prin întregul proces și va fi acolo pentru a vă sprijini în fiecare pas de la primul contact până la absolvire, vă oferim, de asemenea, următoarele scurte aspecte ca o introducere în experiența de învățare online.

Repere ale învățării online

Cursurile tale se vor desfășura într-un mediu online. Vă puteți autentifica în orice moment, în funcție de confortul dvs. Odată online, vei comunica cu instructorii și colegii tăi, vei citi textele alocate, vei accesa materiale digitale, vei posta teme și vei comenta temele altor studenți. Deși vi se cere să vă conectați cel puțin două zile separate în fiecare săptămână, veți beneficia, desigur, foarte mult de participarea regulată și mai frecventă.

Experiența dvs. de curs online se va desfășura într-un sistem avansat de management al învățării conceput pentru a facilita experiența optimă de învățare pentru studenți. Pe lângă platforma educațională pe care o veți utiliza pentru a comunica cu profesorii și colegii studenți, veți avea, de asemenea, acces la manuale electronice, oferindu-vă capacitatea de a evidenția, adnota, crea marcaje, căuta, descărca și autoevaluați.

Fiecare modul este planificat cu atenție pentru a se alinia cu așteptările privind profunzimea și amploarea studiului necesare pentru a obține un premiu la un anumit nivel. În conformitate cu acordurile internaționale, fiecare premiu este exprimat ca un număr de credite pentru a face realizarea transportabilă și transparentă pentru viitorii angajatori și alte instituții de învățământ superior. În planificarea activităților de învățare din cadrul fiecărui program, există o așteptare ca studentul mediu să dedice aproximativ zece ore din timpul total de studiu pentru a obține 1 „credit” (această aproximare include toate lucrările pregătitoare, citirea, scrierea, sarcinile de evaluare, timpul petrecut în comunicare. în forumuri de discuții sau participarea la seminarii și ateliere virtuale). De exemplu, un candidat care participă la un modul de 20 de credite care durează opt săptămâni ar putea fi de așteptat să dedice în medie 25 de ore de studiu în fiecare săptămână (200 de ore în total) pentru a obține rezultatele învățării ale modulului și pentru a finaliza evaluările. . Deși nu există o regulă strictă în acest sens (de exemplu, fiecare candidat va avea un profil unic în ceea ce privește timpul necesar pentru a citi și înțelege materialele de învățare sau pentru a finaliza lucrările scrise), următoarea listă de sarcini poate ajuta să înțelegeți timpul necesar pentru a vă finaliza cu succes programul:

În cadrul unui modul tipic, candidaților li se va cere săptămânal:

 • Planificați timpul de studiu conform planului săptămânal de activități stabilit în modul și ghidat de instructor
 • Citiți studii de caz și materiale de bază din cărți electronice și din alte surse
 • Participați la forumuri de discuții, citind contribuții, contribuind și răspunzând la anumite întrebări
 • Pregătiți sarcini formative care au fost stabilite (de exemplu, trimiteți o schiță de răspuns la o întrebare pentru feedback)
 • Pregătiți temele scrise și trimiteți-le până la un termen limită pentru notare formală și feedback (de obicei, aceasta nu este o sarcină săptămânală, dar poate fi necesară, în mod normal la sfârșitul unui modul)
 • Reflectați asupra învățării dvs. și transmiteți-le instructorilor și grupului de colegi la experiența dvs. despre modul

Similar cu o sală de clasă din campus, experiența de învățare online va include o participare extinsă și interacțiune cu profesorii și colegii studenți. Veți folosi, de asemenea, forumul online pentru a comunica cu consilieri, asistenți didactici și specialiști în instruire.

Odată ce ați absolvit cu succes diploma, veți fi eligibil să participați la una dintre cele două ceremonii anuale de absolvire de la Universitatea din Suffolk.

Secvențele de module încep de mai multe ori pe an, în funcție de cerere, astfel încât aveți ocazia să vă înscrieți și să vă începeți programul de studii de mai multe ori pe parcursul anului, oferindu-vă astfel flexibilitatea care nu se găsește adesea în majoritatea programelor față în față.

Veți lua câte un modul la un moment dat. Această metodă avansată de învățare concepută pentru adulți vă permite să vă concentrați întreaga atenție pe un domeniu înainte de a trece la următorul, permițându-vă totodată să obțineți diploma într-un interval de timp accelerat.

Gradul pe care îl obțineți va avea aceeași valoare, acceptare și credibilitate ca orice diplomă echivalentă obținută într-un mediu tradițional de campus.

Locații

 • Ipswich

  Waterfront Building, Neptune Quay, IP4 1QJ, Ipswich

Întrebări