Keystone logo
UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

Introducere

Unicaf este principala platformă online care oferă educație superioară accesibilă și de calitate piețelor defavorizate, colaborând cu universități de renume din Marea Britanie, SUA, Europa și Africa.

Unicaf lucrează în parteneriat cu universități din Marea Britanie, SUA, Europa și Africa pentru a oferi diplome de învățământ superior de calitate online studenților din Africa și din întreaga lume. Partenerii actuali includ Universitatea John Moores din Liverpool (Marea Britanie). Universitatea din Suffolk (Marea Britanie), Universitatea din East London (Marea Britanie), Universitatea din California Riverside Extension (SUA) și Universitatea Unicaf (Africa).

Scăderea sprijinului guvernului acordat universităților, pe măsură ce reglementările privind vizele pentru studenți se înrăutățesc, oferă posibilitatea de a exploata piețele emergente prin modele de livrare online; Acesta este un factor pe care universitățile nu îl pot ignora. Unicaf , prin modelul său de parteneriat personalizat, își propune să fie catalizatorul educației online pe piețele emergente, cum ar fi Africa subsahariană.

Economiile în curs de dezvoltare nu sunt în măsură să facă față numărului tot mai mare de studenți înscriși în învățământul superior și costurilor ridicate ale construirii instituțiilor tradiționale. Învățarea online este cea mai bună soluție posibilă pentru a se asigura că accesul la un învățământ superior de calitate nu este limitat de locație, taxe de școlarizare sau lipsa accesului la resursele academice.

Odată cu progresele recente în tehnologie, educația online poate fi la fel de eficientă ca și instruirea tradițională la clasă. Experiența Unicaf în calitatea serviciilor și oferirea unei experiențe online extraordinare pentru studenți a făcut ca toate parteneriatele Unicaf să aibă un succes de la bun început.

Locații

  • Larnaca

    Bureau administratif de Chypre Old International Airport, 7130, Larnaca

    Întrebări