Keystone logo
© BIMM University
Ulster University Online

Ulster University Online

Ulster University Online

Introducere

Studiați online când și unde doriți cu Universitatea Ulster.

Explorați gama noastră de programe de învățare la distanță 100% online și duceți-vă cariera la următorul nivel.

Universitatea Ulster are o reputație pentru educație de clasă mondială, facilități și cercetare remarcabilă, precum și pentru oferirea de oportunități de învățare în lumea reală care le permit studenților să dezvolte abilități care vor adăuga valoare pentru ei înșiși, comunitățile și locurile lor de muncă. Cursurile noastre online de învățare la distanță vă vor dezvolta abilitățile necesare pentru a vă duce cariera la următorul nivel.

Universitatea Ulster este universitatea civică din Irlanda de Nord și ne angajăm să oferim o predare și cercetare excelente, care au un impact pozitiv asupra sănătății societății noastre și asupra prosperității economiei noastre.

Soluții pentru provocări globale

Ne propunem să contribuim cu soluții la provocările globale în teme de reînnoire socială și de afaceri, durabilitate, comunități sănătoase și creativitate și cultură și să dotăm studenții noștri cu capacitatea de a înțelege și de a se angaja semnificativ într-o societate din ce în ce mai globalizată.

Studiază oriunde, oricând

Cu douăzeci de ani de experiență în furnizarea de predare online remarcabilă, Universitatea Ulster oferă cursuri flexibile de învățare la distanță prin care studenții pot studia în jurul angajamentelor lor și pot experimenta educație de clasă mondială de oriunde s-ar afla în lume.

Învățați online cu Ulster

Cu o reputație consolidată în furnizarea de cursuri online, Universitatea Ulster organizează cursuri de învățare la distanță de peste două decenii.

  • Cursurile noastre de învățare la distanță sunt 100% online și sunt livrate printr-o combinație de prelegeri online, seminarii și exerciții practice.
  • Cursurile noastre online sunt conduse de echipe academice de înaltă calificare formate din academicieni recunoscuți, cu acreditări de cercetare și experiență stabilite în domeniile lor.
  • Studenții noștri de învățământ la distanță au acces la toate resursele de care au nevoie și pot accesa toate materialele de învățare, forumurile de discuții și lecturile prin portalul de învățare online 24/7 din Ulster.
  • Studenții vor primi, de asemenea, sprijin pentru studenți în ceea ce privește carierele, oportunitățile de cercetare și orice preocupări pe care le-ar putea avea în toate etapele programului, de la înregistrare până la absolvire.

În plus, având ca prioritate flexibilitatea, studenții pot echilibra angajamentele profesionale sau de viață cu studiile lor. Studiați unde doriți, când doriți cu Universitatea Ulster.

Admitere

Cum să aplicați

Pasul 1:

Aplicarea pentru acest curs este rapidă și simplă și poate fi începută accesând pagina cursului.

Pasul 2:

Va trebui să completați un formular pentru a afla mai multe informații. Puteți alege să vorbiți cu un consilier de înscriere sau să aplicați direct.

Pasul 3:

Apoi va trebui să completați formularul nostru de cerere.

Pasul 4:

Ulterior, vă puteți începe programul la data de admitere relevantă.

Locații

  • Belfast

    Belfast, Regatul Unit

    Întrebări