Keystone logo
UK Trading Academy Curs online Fast Track Trader
UK Trading Academy

Curs online Fast Track Trader

London, Regatul Unit

2 Days

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 2.997 / per course *

În campus

* plus taxa.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Oricine vine de la Keystone poate face cursul pentru 2997 GBP, în loc de 4997 GBP.

Cursul nostru Fast Track Trader este un curs de formare foarte intens, desfășurat pe două zile întregi și a fost special conceput pentru a vă oferi un program de instruire foarte cuprinzător. Veți putea să renunțați cu configurații de tranzacționare specifice și puternice și să începeți tranzacționarea chiar a doua zi pentru a obține profituri foarte substanțiale. Vă va aduce la curent cu elementele fundamentale ale tranzacționării și vă va cunoaște drumul în jurul unei platforme de tranzacționare. Acest curs vă va crea un venit imediat pe măsură ce puneți în practică setările predate la curs. Fiecare configurație va fi predată, astfel încât să devină o a doua natură și vi se vor afișa acestea pe piețele live.

Cele două zile vor fi pline cu cele mai bune cunoștințe pe care le puteți obține în industrie de la un comerciant principal de top. Aceasta nu este doar învățare la clasă, ci va fi pe deplin interactiv cu tranzacții reale, iar setările sunt afișate pe un birou de tranzacționare pe care le veți acționa și dvs. în acele două zile. Dacă vrei să fii un comerciant care învață toate complexitățile tranzacționării, acest lucru nu este pentru tine, dar dacă vrei să înveți imediat cum să obții profituri semnificative tranzacționând, atunci acesta este singurul curs pe care va trebui să-l faci vreodată. Odată terminat cursul nu vei mai fi lăsat pe cont propriu!!. Oferim, de asemenea, după curs timp de o lună, asistență după curs pe Skype pentru a vă ajuta cu orice întrebări pe care le aveți.

Iată o scurtă prezentare a cursului, dar puteți descărca curriculumul complet mai jos:

  • Structurarea tranzacționării în jurul stilului dvs. de viață
  • Configurarea și funcționarea graficelor
  • Psihologia comerțului
  • Plasarea primei tranzacții live
  • Managementul riscului
  • Sentimentul pieței
  • Rupere comercială pentru a bloca profit
  • Sistemul dovedit care le unește pe toate

Costul acestui curs este de 4.997,00 GBP plus taxe și vă duce la un comerciant de nivel foarte înalt.

Cursul va fi predat regulat în weekend în inima districtului financiar din Londra. Vă rugăm să trimiteți o întrebare pentru mai multe informații.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare