Keystone logo
© BIMM University
UK Open College

UK Open College

UK Open College

Introducere

învățarea Stil de viață: flexibil, plăcut, la prețuri accesibile

de învățare la distanță și cursuri on-line de la unul dintre furnizorii de cea mai rapidă creștere de studiu acasă în Marea Britanie. Un portofoliu de cursuri acreditate online care conduc la calificări recunoscute QCF într-o varietate de subiecte sunt oferite studenților din întreaga lume. Oricare ar fi locația, studiul de origine nu are bariere.

Selectați un curs în unul dintre numeroasele sectoare oferite de colegiu și să vă înscrieți pe linia de 365 de zile pe an. Toate cursurile noastre de învățare acasă vin complet cu materiale și suport nelimitat cu condiția. In majoritatea cazurilor, nu există clase sau examene externe pentru a participa oferind studenților încredere deplină și controlul asupra ca și atunci când studiază. Este complet până la tine în cazul în care vei studia de la!

Oricare ar fi obiectivul dvs. și ambițiile personale Marea Britanie Open College sunt în măsură să ofere o metodă complet flexibilă de învățare a studenților la scară internațională. Prin completarea unui curs onliine posibilitatea de a avea o calificare recunoscută pe CV-ul într-o chestiune de luni devine realitate. Dă-ne un try ..... Veți fi încântați ați optat pentru Marea Britanie Open College.

Locații

  • UK Online

    UK Online, Regatul Unit

    Întrebări