Keystone logo
The University of Fredericton (UFred) International

The University of Fredericton (UFred) International

The University of Fredericton (UFred) International

Introducere

CONECTAȚI-VĂ. ÎNVĂȚAȚI. REUȘESC.
COMPLET ONLINE.

Universitatea din Fredericton (UFred) este o instituție complet online, care oferă certificate, diplome, și programe de studii. Fondată și cu sediul în Fredericton, New Brunswick, UFred se mândrește în mod excepțional cu oferta sa de educație online inovatoare și relevantă, care pune accentul pe dezvoltarea leadership-ului și pe învățarea pe tot parcursul vieții.

UFred oferă o experiență de învățare unică, complet online, care sprijină obiectivele academice și profesionale ale membrilor săi. Prin suport și servicii accesibile și prietenoase, UFred este dedicată creării succesului studenților.
Viziunea lor este de a împuternici cursanții la nivel global să își atingă obiectivele prin intermediul unei educații profesionale accesibile și aplicate. Misiunea lor este de a oferi profesioniștilor din întreaga lume o cale de învățare pe tot parcursul vieții complet compatibilă și centrată pe individ, care să îmbunătățească performanța individuală. Valorile UFred includ integritatea, pasiunea, încrederea reciprocă, învățarea, respectul reciproc și competența.

De ce să studiezi la UFred?

Studenții online ai UFred primesc aceeași educație de înaltă calitate, oportunități de networking și colaborare obținute în cadrul unui program în campus; studenții interacționează cu profesorii și colegii în mod continuu. Studenții pot pune întrebări, pot participa la discuții și pot lucra în colaborare la materialul de studiu, complet online.

Istoria UFred

Universitatea din Fredericton este o instituție privată înființată în 2005 în Fredericton, New Brunswick. Pornind de la premisa că educația complet online este calea viitorului, au creat o cale de învățare inovatoare de calitate superioară și continuă să se extindă pe plan internațional.

Avantajele învățării cu UFred

Flexibilitate: Fiind un program dezvoltat pentru profesioniști care lucrează, UFred se asigură că studenții își pot echilibra studiile cu cariera și alte angajamente personale și profesionale. Având posibilitatea de a întrerupe studiile în orice moment, UFred se asigură că studenții pot lua o pauză în programul lor, după cum este necesar.

Online intenționat: programele UFred sunt oferite online, intenționat. Acest lucru permite studenților la nivel global să participe la programele Universității fără a fi nevoie să-și întrerupă cariera sau să călătorească pentru a participa.

Accesibilitate: UFred se mândrește că oferă studenților programe la prețuri accesibile, menținând în același timp o înaltă calitate a educației. Cu opțiunea de a plăti pentru un curs la un moment dat, studenților li se oferă flexibilitate financiară.

Perspectivele de carieră

Programele UFred pregătesc studenții să facă următorul pas în cariera lor, indiferent de locația lor geografică. Programele de afaceri ale UFred pot fi aplicate cu ușurință într-o gamă largă de industrii și s-au dovedit a fi aplicabile chiar înainte ca studenții să-și încheie programul.

Admitere

  • High School Diploma or Equivalent
  • Patru cursuri pregătitoare universitare, inclusiv engleză 12, matematică 12 și două cursuri pregătitoare universitare suplimentare de clasa a 12-a
  • Minimum overall average of at least 65% in the university preparatory classes

Admiteri mature

  • High School Diploma or Equivalent
  • Older than 21 years of age and have been away from an educational program for a minimum of three years

Mărturii studențești

Locații

  • Fredericton

    371 Queen St Suite 400, E3B 1B1, Fredericton

Întrebări