Keystone logo
The University of Dayton

The University of Dayton

The University of Dayton

Introducere

Universitatea din Dayton este o universitate catolică de cercetare de prim rang, cu oferte de la nivel universitar până la doctorat. Suntem o comunitate diversă, angajată, în tradiția marianistă, să educăm întreaga persoană și să legăm învățarea și cercetarea de leadership și serviciu.

Spiritul nostru aprinde o curiozitate nemărginită care ne determină să înfruntăm cu curaj necunoscutul, să ne angajăm în explorare și să facem noi descoperiri. Aici, examinăm relația dintre credință și rațiune. Integram cunoștințele în diferite discipline și educăm pentru serviciu, dreptate și pace.

În toate cele peste 80 de programe de licență și 50 de programe de licență și doctorat, cadrele universitare noastre sunt provocatoare. Nu doar de dragul ei, ci pentru că există adevărate provocări în lume care trebuie îndeplinite. În acest fel, când sosește absolvirea, nu vei intra pentru prima dată în lumea reală. Vei fi deja parte din ea, pe deplin pregătit pentru cariera ta - și pentru viață.

În afacerea de a construi o lume mai bună

Suntem dedicați să oferim o educație de afaceri axată pe experiență, în care studenții dobândesc abilități și cunoștințe practice – și le pun în practică.

Curriculumul nostru inovator, practic, dezvoltă profesioniști etici, încrezători, pregătiți pentru adaptare și schimbare.

Cine suntem noi Ce facem Ce ne face diferiți
 • O comunitate strânsă de studenți: profesori, personal și studenți
 • Creatori, utilizatori și integratori de cunoștințe
 • Lideri slujitori ai comunitatii, profesiei si societatii
 • Integrați teoria și practica de afaceri bazată pe tradiția catolică și marianistă
 • Creați o învățare unică, experiențială, în interiorul și în afara sălii de clasă
 • Dezvoltați absolvenții de succes în comunitatea și profesia lor
 • Generați contribuții intelectuale care îmbunătățesc baza de cunoștințe pentru cadre universitare și profesioniști
 • O comunitate concentrată pe întreaga persoană
 • Învățare pe bază de experiență și de valori în tradiția catolică și marianistă
 • Activități, evenimente și centre care creează și sporesc înțelepciunea practică
 • Conexiuni educaționale profunde cu parteneri studenți, de afaceri, comunități și absolvenți

Top 3 motive pentru a alege afaceri la UD

Învățare practică, practică

Știm că o educație practică necesită, bine, practică.

De aceea, studenții de la UD business sunt implicați în mod constant în lumea din jurul lor, fie prin studii în străinătate, proiecte capstone, stagii și cooperative, învățare prin servicii sau alte programe de învățare experiențială.

O educație personalizată

Esti unic. Educația ta ar trebui să fie și ea.

Vrei să urmezi o dublă majoră sau una minoră? Pentru a studia în străinătate sau pentru a vă folosi abilitățile de afaceri în scopuri umanitare? Pentru a câștiga experiență în lumea reală printr-un stagiu sau educație cooperativă? La UD, vă puteți personaliza planul de educație pentru a se potrivi cu interesele dvs. și vă puteți pregăti pentru succesul personal și profesional. Consilierul dumneavoastră dedicat pentru succes vă va ajuta să vă dezvoltați – și să vă finalizați – planul.

Un mediu de colaborare

Un accent pe comunitate

La UD, vei fi încurajat să lupți spre excelență, dar nu în detrimentul altora. În loc să concurezi cu alți studenți, vei face parte dintr-o comunitate de studenți colaborativă, diversă și incluzivă. Aici veți găsi un mediu de susținere în care vă puteți adresa întrebări, vă puteți explora interesele și vă puteți pregăti pentru un viitor de succes. În plus, veți beneficia de o clasă de dimensiuni reduse, predată de profesori experimentați și devotați - nu asistenți de predare sau studenți absolvenți.

Locații

 • Dayton

  300 College Park , 45469, Dayton

 • Dayton

  Dayton, Statele Unite ale Americii

  Programe

  Întrebări