Keystone logo
University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

Introducere

Viziune & Misiune

Viziune Viziunea Universității din Cumberlands este de a fi premier artele liberale universitate care încurajează o creștere intelectuală și spirituală, de conducere și de serviciu.

Cumberlands va valorifica obligațiunile sale de istorie, locație, și aproape de student și de facultate pentru a deveni o institutie înaintaș, un fel de distinctiv centru de învățare, o pionierat universitate independentă secolului 21, care este neobișnuit dedicată pregătirii tinerilor pentru viitor.

Pentru a face acest lucru, Cumberlands va:

Să rămână o universitate relativ mică de licență, cu aproximativ 1600 de studenți. Continua să crească programele postuniversitare și pentru adulți orientate spre oportunități profesionale în curs de dezvoltare, fiecare dintre care caracteristici superioare de predare, învățare și experiențele aplicate. Să fie întemeiată în artele liberale în timp ce continuă să se dezvolte metode de livrare care lucreaza pentru a imbunatati rezultatele învățării elevilor. Crea și susține un mediu de învățare și de dezvoltare profesională.

Misiune Universitatea de Cumberlands a servit punct de vedere istoric studenți în primul rând, dar nu exclusiv, de frumoase regiuni montane din Kentucky, Tennessee, Virginia de Vest, Virginia, Georgia, Carolina de Nord, Carolina de Sud, Ohio si Alabama, care au fost descrise ca fiind în mod tradițional Appalachia. Impactul Universității poate fi văzută în realizările absolvenților săi, care și-au asumat rolul de lider în această regiune și în întreaga națiune.

În timp ce situat în stațiunea cum ar fi zona de Appalachia, cu accent în principal pe deservirea frumoasa zona de munte, universitatea ajunge acum in fiecare stat si din intreaga lume prin corpul său de student si absolventi.

UC continuă să ofere studenților promițătoare din toate mediile o largă bază de program de arte liberale îmbogățit cu valorile creștine. Universitatea se străduiește pentru excelență în toate eforturile sale și se așteaptă din partea studenților o dedicație similară cu această urmărire. Angajamentul său la un program academic puternic este unit cu un angajament față de o etică de muncă. Cumberlands încurajează elevii să gândească critic și creativ, astfel ca ei să poată mai bine să se pregătească pentru o viață de serviciu responsabil și de conducere. Acest lucru se concentreze programelor sale de licență este extins și extrapolată în programele sale postuniversitare. Aceste programe hrăni, de asemenea, gândirea critică și creativă în căutarea de "viață mai abundente", atât pentru individ și societate. La Cumberlands, absolvent de studiu pregătește profesioniști pentru a fi lideri-slujitori în discipline și comunitățile lor, care leagă cercetarea cu practica și cunoștințele etice de luare a deciziilor.

Angajamentul Pentru Arte Liberale În convingerea că libertatea este rezultatul respectului pentru adevăr și preocuparea pentru omenire, Universitatea din Cumberlands, printr-un program tradițional de arte liberale, încearcă să stimuleze în elevii săi o conștientizare sporită și sensibilitate la căutarea adevărului și o responsabilitate adâncit față omenirea.

Universitatea caută să absolvi bărbați și femei, cu valorile creștine derivate din experiența spirituală și intelectuală în cadrul comunității universitare, cât și din disciplinele academice tradiționale.

Auto-ajutor prin munca-studiu De la fondarea sa în 1888, funcția de auto-ajutor a fost o parte integrantă a Universității din Cumberlands.

Cumberlands consideră privilegiul unei educații universitare ar trebui să se bazeze pe motivația, capacitatea, caracterul și scopul, mai degrabă decât la suma de bani pe care un student sau părinții lui s-ar putea avea. Tipul cel mai robust de asistență financiară constă în a ajuta elevul să se ajute pe sine. Un program de ajutor de student ar trebui să dezvolte calități de cumpătare și încrederea în sine, așa cum face planul de lucru-studiu de la Cumberlands.

O mare parte din asistența financiară la Cumberlands este dat în formă de muncă remunerative. Programul de lucru este opțională, iar cantitatea de muncă depinde de capacitatea și au nevoie.

În ultimii ani, mulți studenți au câștigat cheltuielile de colegiu. A continuat ocuparea forței de muncă și de promovare depind de calitatea muncii efectuate. La Cumberlands elevii primesc o educație formală pentru un cost minim și în cazul în care nu au bani, ei plătesc pentru o mare parte a educației lor de a face munca de zi cu zi la cantina colegiu, în departamentul de întreținere, în programe ca de sensibilizare Apalași de student asistenți, fotografi, grefieri poștale și secretari part-time.

oportunități de auto-ajutorare sunt oferite la peste șase sute de studenți care lucrează o medie de douăsprezece ore pe săptămână, sub îndrumarea și supravegherea. Acești elevi sunt predate valoarea promptitudine, industrie, fiabilitate, și inițiativă.

Creștere prin service și Declaratia de misiune a Universității din Cumberlands precizează în mod clar poziția Universității privind valoarea muncii și serviciul altora. Programul de service / Work and Leadership-ul este centrată în convingerea că elevii trebuie să fie plasate în poziții în cazul în care acestea pot experimenta oportunități pentru slujire și conducere. Studenții sunt obligați să se implice într-o activitate planificată de campus sau comunității de servicii, activități de conducere concurente, precum și locul de muncă înainte de a absolvi. Fiecare student trebuie să propună un plan acceptabil timp de cel puțin patruzeci de ore de campus serviciu / comunității sau de a lua parte la programul Colegiului studiu de lucru.

Pentru a oferi tuturor studenților cu formare de conducere, ca parte integrantă a programului, fiecare elev implicat în activitatea de serviciu sau de muncă va fi, de asemenea, necesară pentru a lua parte la mai multe seminarii de conducere. Scopul acestei activități este de a face nu numai studenții conștienți de responsabilitățile lor față de alții prin experiența de serviciu / muncă, dar și pentru a oferi studenților cu abilitățile de a organiza și conduce alții în activități similare.

În scopul de a înregistra întreaga gamă de activități în care un student a fost implicat de la Universitatea din Cumberlands, un "Serviciu de Leadership Transcript" va fi elaborat pentru fiecare elev. Această transcriere va fi o parte permanentă a înregistra fiecare elev și va fi transmis la cererea studentului, împreună cu dosarul lui / ei academice.

Acreditare University of the Cumberlands este acreditat de către Asociația de Sud de colegii și școli a Comisiei privind colegiile asociat de atribuire, bacalaureat, de masterat, specialist în educație și diplome de doctor. Data inițială de acreditare a fost 1964. Data recenta reafirmare este 2006. Următoarea dată este reafirmarea Clasa 2016. Contactati Comisia la Colegii din 1866 de Sud Lane, Decatur, Georgia 30033-4,097 sau sunati 404-679-4500 pentru întrebări cu privire la acreditarea Universității din Cumberlands. Pentru a vizualiza starea curentă a Universității din Cumberlands, du-te la acest link pe site-ul SACCOC: http://www.sacscoc.org/details.asp?instid=24640 Universitatea din Cumberlands este o instituție privată, credința bazată pe faptul că este guvernată de un consiliu de administrație. Consiliul este format de către persoane fizice foarte prețuite din jurul statului Kentucky și Statele Unite ale Americii. Universitatea de Cumberlands respectă toate legile federale și statale de nediscriminare aplicabile și nu se angajează în discriminare interzisă pe bază de rasă, culoare, naționalitate, origine etnică, sex, vârstă, handicap sau informații genetice. Universitatea poate face nicio discriminare pe baza religiei în orice poziție de muncă pentru a-și îndeplini scopul.

Universitatea din programele de Educație Cumberlands "sunt în continuare de stat acreditate prin Consiliul pentru Standarde Profesionale educaționale Kentucky (EPSB)

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Williamsburg

    6191 College Station Drive, KY 40769, Williamsburg

Programe

Întrebări