Keystone logo
UCAM

UCAM

UCAM

Introducere

Cursuri scurte

Cine nu și-ar dori să adauge la CV-ul lor un curs practic într-o disciplină academică care ar putea fi mai puțin legat de programa lor obișnuită, dar mai aproape de inima lor? Cursurile scurte pot răspunde întrebărilor dvs. la nevoia de ceva mai mult și de a dobândi mai multe cunoștințe.

Cursurile scurte vă ajută să cunoașteți ce înseamnă lumea reală, să fiți deschiși la schimbare și la inovație. Cursurile scurte oferă o varietate de cursuri bogate și inovatoare de portofoliu de noi formate de programe, inclusiv pr online, aducând adevărata experiență UCAM participanților noștri.

Campusul virtual

Campusul virtual este ușa către locul dvs. de studiu la distanță, unde veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă desfășura cariera online. Va deveni spațiul tău de interacțiune, în clasa ta. Vei accesa acest spațiu printr-o parolă personală pe care ți-o vom oferi la înregistrare.

Toate disciplinele fiecărui curs sunt clasificate pe Campus, toate structurate în unități didactice. Fiecare profesor va pregăti un ghid de conținut secvențiat unde puteți consulta:

 • Materiale scrise.
 • Materiale audiovizuale.
 • Calendarul conferinței video.
 • Sarcini de îndeplinit.
 • Efectuați autoevaluări.
 • Mecanisme de participare (forumuri, chat-uri etc.)

151356_campus-virtual-new.jpg

Metodologie

Metodologia Cursurilor scurte răspunde la formarea personalizată adaptată noilor resurse tehnologice pe care ni le oferă epoca actuală. Din acest motiv, vă oferă tehnici de lucru care permit învățarea flexibilă, astfel încât să puteți combina munca, sportul, viața de familie. Profesorii noștri, extinzându-vă astfel profilul profesional. Universitatea oferă tuturor studenților acces la Biblioteca digitală și la un API virtual unde pot utiliza programe de computer asociate cu diploma noastră de pe orice computer. Cursurile scurte ale echipei didactice de la Universidad Catolica San Antonio de Murcia sunt alcătuite din profesioniști în fiecare dintre domeniile lor de cunoștințe, pe lângă faptul că au susținerea unui background și experiență minunate.

Principalul obiectiv al UCAM este de a instrui cei mai buni profesioniști, oameni cu vocație de serviciu capabili să îmbunătățească societatea în care trăiesc.

Situat strategic în Murcia, Spania, cu un campus de peste 16.000 de studenți și aproximativ 1.000 de profesori, ne extindem în întreaga lume pentru a face unul dintre obiectivele noastre principale o realitate: promovarea unui învățământ universitar de înaltă calitate, cu o prezență reprezentativă pe toate continentele . UCAM are un mediu prietenos și internațional într-un cadru mediteranean minunat.

Vocația internațională a Universității Catolice ne conduce să colaborăm cu universități din toate colțurile planetei, la fiecare nivel educațional: cercetare, studenți și profesori schimbă și creează programe internaționale de licență și master în toate specialitățile.

La UCAM , veți experimenta dinamismul și entuziasmul comunității universitare, echipamente tehnice de predare de top, împrejurimile minunate ale Mănăstirii Ieronimilor sau cultura sportivă cu douăzeci și una de echipe de elită care concurează la nivelul cel mai înalt.

Etosul catolic și universal al campusului reprezintă oportunități excelente de a găsi și a înțelege figurile lui Hristos.

UCAM150750_photo2

Misiune

Pentru a oferi studenților cunoștințele și abilitățile inerente profesiei lor, pentru a-și spori abilitățile și atitudinile ca indivizi, asigurând prezența creștină în universitate, societate și cultură.

Generarea de cunoștințe prin cercetare, știință, comunicare, tehnologie, arte și cultură, astfel încât studenții să poată contribui la dezvoltarea omului, la îngrijirea nevoilor lor, la dezvoltarea tehnologică a societății și, mai presus de toate, astfel încât aceștia poate dezvolta o concepție a ființei umane și a lumii deschise transcendenței.

Contribuția la evanghelizarea Bisericii Catolice prin promovarea îngrijirii pastorale a membrilor comunității universitare, în strânsă comuniune cu Biserica Particulară și cu Autoritatea de predare a Bisericii, în ceea ce privește credința și morala și, în special, cu Episcopul a Diecezei Regiunii în care își desfășoară activitatea.

Viziune

UCAM este o universitate catolică în care se oferă învățământ superior, cercetătorii sunt instruiți și profesioniștii sunt pregătiți prin generarea și transmiterea științei, tehnologiei și culturii, în conformitate cu adevărul rațional și în lumina credinței Bisericii Catolice; în slujba dezvoltării integrale a individului, familiei și societății, conform principiilor Evangheliei și prin:

O ofertă academică diversă, care se adaptează constant și este în concordanță cu nevoile reale ale societății, culturii și Bisericii Catolice.

Metodologie de predare aplicată grupurilor mici; evaluarea continuă; dezvoltarea autonomiei personale și a spiritului de serviciu; promovarea muncii în echipă; stimularea creativității personale și colective, și în contact permanent cu mediile profesionale prin stagii.

Predare personalizată cu un nivel ridicat de dedicare de la profesori către studenți și cu tutori instruiți pentru consiliere academică, psihologică și personală.

O comunitate universitară formată din studenți, profesori, personal administrativ și servicii și organe de conducere bazate pe principiile cooperării și sprijinului reciproc în serviciul cunoașterii.

Orientare internațională, națională și regională, cu o atenție deosebită pentru țările vorbitoare de spaniolă.

Sistemul de management al calității aplicat predării, cercetării și serviciilor pentru a asigura excelența în rolurile profesionale și în relațiile umane între toți membrii comunității universitare, prin programe de formare continuă pentru profesori și pentru personalul din serviciile generale.

Obiective

Principalele obiective ale Universității Catolice San Antonio în dezvoltarea activității sale sunt:

 • Predarea învățământului superior ca vehicul al științei, tehnologiei, culturii și credinței Bisericii Catolice și ca metodă de instruire pentru cercetători și pregătirea profesioniștilor care pot ajuta la dezvoltarea individului, familiei și societății.
 • Contribuind la dezvoltarea culturală, socială și economică a societății și la crearea condițiilor pentru îmbunătățirea calității vieții și a mediului, prin dezvoltarea abilităților elevilor ca indivizi și membri ai unei societăți la care trebuie să servească.
 • Asigurarea, instituțională, a prezenței creștine în lumea academică, în fiecare moment istoric al societății și culturii.
 • Protejarea și promovarea valorilor sociale și individuale în conformitate cu Autoritatea de predare a Bisericii Catolice, în special, respectul pentru libertate, pluralism și idei, precum și dezvoltarea gândirii critice și căutarea constantă a Adevărului prin cercetare, conservare și comunicarea de Științe și Arte.
 • Îmbunătățirea continuă a calității în toate aspectele.
 • Actualizarea calificărilor sale, a serviciilor didactice și non-didactice pentru a satisface așteptările și nevoile clienților și studenților externi, asigurând un viitor promițător.
 • Promovarea relațiilor cu alte universități și companii pentru a oferi studenților oportunități profesionale, specializări și cercetare într-o lume fără granițe.
 • Promovarea educației integrale.
 • Furnizarea de predare personalizată, încurajarea autonomiei personale, a muncii în echipă și a relației directe dintre profesor și student.
 • Creșterea orientării către angajare.

Campusul Los Jeronimos

UCAM150749_photo1

Universitatea Catolică San Antonio a fost concepută ca un proiect educativ convivial care se învârte în jurul prezenței active a studenților, profesorilor și a altor membri ai comunității universitare în facilitățile campusului.

Pe o suprafață de aproximativ 25.000 de metri pătrați, din care 14.500 sunt construiți, iar următoarea anexă a altor 200.000 sunt destinate grădinilor, parcării, facilităților sportive și reședinței universitare; La 4 km distanță. Mănăstirea Los Jeronimos (secolul al XVIII-lea) este situată într-un mediu imbatabil, bine conectat, care combină liniștea și liniștea. Mănăstirea, împreună cu biserica sa barocă, a fost declarată monument istorico-artistic național și formează așa-numitul Campus de Los Jeronimos, sediul Universității Catolice San Antonio de Murcia ( UCAM ).

Campusul este format din săli de clasă spațioase și luminoase, o bibliotecă, o sală de asamblare, săli de ședințe și de lucru, computere, săli multimedia și lingvistice, laboratoare și o cafenea - sală de mese.

Locații

Locații
 • Guadalupe, Murcia

  Avenida de los Jerónimos,135, 30107, Guadalupe, Murcia

  • facebook
  • youtube
  • twitter
  • linkedin
  • instagram

Întrebări