Keystone logo
Trident University International

Trident University International

Trident University International

Introducere

Acreditată la nivel regional, Universitatea TRIDENT cuprinde trei diferențieri cheie care creează o abordare dinamică de învățare ca nimeni altul. Învățarea EdActive ™ este unică, deoarece rezultatele învățării îi pregătesc pe elevii noștri pentru locul de muncă, sporindu-le capacitatea de a gândi, învăța și rezolva probleme. 100% accesibil online, combinat fără microgestionare zilnică, promovează un mediu flexibil de învățare care permite elevilor adulți să exceleze într-un ritm ușor de gestionat. Accesibilitatea este cheia succesului nostru general pentru studenții noștri. Ne menținem costurile de școlarizare cât mai mici posibil, astfel încât studenții primesc o educație excelentă la o valoare excelentă.

Misiunea TRIDENT este de a asigura nevoile educaționale variate ale unui corp de studenți orientat spre carieră, divers din punct de vedere cultural și geografic, pentru a pregăti studenții din punct de vedere academic, personal și profesional.

TRIDENT aspiră să fie universitatea de alegere pentru studenții adulți și recunoscut ca un lider în excelență academică, accesibilitate și avansare educațională.

Locații

  • Cypress

    Plaza Drive,5757, 90630, Cypress

    Întrebări