Keystone logo
Transcend Peace University

Transcend Peace University

Transcend Peace University

Introducere

Transcend Peace University , TPU este o universitate online, condusă în prezent de prof. Dr. Johan Galtung, recunoscută pe scară largă ca figura fundamentală a disciplinei academice a studiilor de pace. Cursurile noastre interdisciplinare sunt concepute pentru a acoperi aspecte legate de studii de pace și dezvoltare.

Ca specialiști în acest domeniu, subliniem abordările orientate spre soluții. Membrii facultății noastre sunt cercetători de pace și mediatori recunoscuți la nivel internațional. Scopul TPU, institutul educațional al TRANSCEND, este de a transmite studenților noștri cunoștințele și abilitățile necesare pentru munca profesională de pace și dezvoltare.

TPU echipează studenții cu competențe analitice și practice în transformarea și rezolvarea conflictelor. Metodologia noastră se bazează pe mai mult de cincizeci de ani de cunoștințe furnizate de cercetători și practicanți distinși din întreaga lume.

Cursurile noastre online de 12 și 6 săptămâni (sesiuni de vară) se adresează practicienilor guvernamentali și neguvernamentali - inclusiv studenților - care au nevoie de competențe analitice la nivel înalt de pace și conflict. Galtung- Institute oferă tutoriale suplimentare la fața locului în sudul Germaniei - pentru informații suplimentare vă rugăm să vizitați pagina principală a institutului: www.galtung-institut.de .

Cursurile online TPU fac apel la participanții de nivel postuniversitar sau postuniversitar sau persoanele cu experiență echivalentă. Participarea necesită angajamentul de a citi și analiza materialele postate de instructorii cursului academic, de a participa activ la discuțiile de grup și de sarcini și de a respecta intervalele de timp pentru citire și răspuns. Experiența noastră din trecut a dovedit că participanții trebuie să fie pregătiți și dispuși să dedice cel puțin șase până la opt ore pe săptămână pentru a beneficia în mod satisfăcător de curs.

Taxele pe curs se ridică la 800 EUR pentru participanții din țările OCDE și 400 EUR pentru participanții din țările non-OCDE pentru cursurile de 12 săptămâni din primăvară și toamnă și 400 EUR pentru participanții din țările OCDE și 200 EUR pentru participanții din țări care nu fac parte din OCDE pentru cursurile de vară de 6 săptămâni.

Vă rugăm să înțelegeți că cursurile noastre sunt concepute pentru a găzdui un număr limitat de participanți, precum și un număr maxim specificat. Ori de câte ori pragul minim nu este atins, ne rezervăm dreptul de a anula cursul și ori de câte ori este depășit pragul maxim, alte cereri vor fi încurajate să se înscrie la un alt curs sau să aplice pentru semestrul următor. Acestea sunt măsuri de control al calității care servesc la îmbunătățirea predării noastre și a experienței dvs. de învățare online.

Pentru a vă aprofunda studiile, vă rugăm să vizitați Institutul Galtung, care este operatorul la fața locului al programului Transcend Peace University , oferind tutoriale la fața locului despre transformarea conflictelor în timpul termenilor TPU din Grenzach-Wyhlen în sudul Germaniei.

Locații

  • Grenzach-Wyhlen

    Markgrafenstraße,42A, 79639, Grenzach-Wyhlen

    Întrebări