Keystone logo
© The University of Fredericton
Toronto International College

Toronto International College

Toronto International College

Introducere

Bine ați venit la TIC High School, una dintre cele mai practice prestigioase licee de pregătire universitară din Canada!

Suntem o școală privată de plasare avansată (AP), cu multe experiențe în afara clasei, îndrumare continuă și lecții din secolul XXI.

Suntem foarte încântați să vă întâlnim pentru a vă planifica calea către succesul în creștere!

Toronto este cel mai mare oraș din Canada

Toronto International College (TIC), înființat în 2003, își propune să răspundă nevoilor și cerințelor studenților din Canada și din întreaga lume. Ne adresăm studenților care necesită atenție individuală și / sau studenților care doresc să urmeze o pregătire intensă pentru admitere în universități și colegii canadiene de prestigiu.

TIC este o școală pregătitoare unică pentru studenții care doresc să-și finalizeze învățământul secundar, să-și îmbunătățească abilitățile de limbă engleză și / sau să fie pregătiți academic, cultural și lingvistic pentru universitate sau colegiu.

Oferim un curriculum al Ministerului Educației din Ontario într-un mediu de învățare intensiv și structurat; mai ales pentru studenții internaționali. Studenții noștri sunt pregătiți să aplice și să treacă cu succes în instituții postliceale din Canada.

Evaluare

Evaluarea academică a studenților se bazează pe o combinație de evaluare continuă a muncii cursului, cum ar fi eseuri, proiecte, teste și sarcini, care cuprind 70% din nota generală a cursului. Un examen final la sfârșitul fiecărui modul reprezintă 30% din nota generală a cursului.

Cerințe de absolvire

Curriculum-ul Ministerului Educației din Ontario este clasat pe locul 4 la nivel global. Diploma de școală secundară din Ontario (OSSD) necesită finalizarea a 30 de credite de curs, testul de alfabetizare a școlii secundare din Ontario (OSSLT) sau

Cursul de alfabetizare a școlii secundare din Ontario (OSSLC) și 40 de ore de servicii comunitare.

Admitere

 • Pasul 1

Completați formularul de înscriere pentru studenți internaționali atașat. Nu există o dată limită, deoarece cererile sunt procesate pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, vi se recomandă să aplicați cu mult timp înainte, deoarece ar putea exista întârzieri atunci când solicitați un permis de studiu canadian.

 • Pasul 2

Trimiteți formularul de înscriere pentru studenți internaționali completat cu toate documentele justificative și taxa de înscriere necesară la Biroul de admitere.

Documentele justificative includ:

 1. Dovada cunoștințelor de limba engleză (TOEFL sau orice alt test de engleză recunoscut la nivel internațional)
 2. Foartele academice pentru școlile anterioare pe care le-ați urmat
 3. CV (dacă aveți experiență de angajare)
 • Pasul 3

Vom evalua cererea dvs.: pe baza calificărilor dvs. academice și a abilităților de limba engleză pentru programul de studiu ales.

 • Pasul 4

Vom confirma primirea cererii dvs. Dacă aplicația dvs. are succes, vom crea un pachet pentru dvs., care va include următoarele:

 1. Corespondență care indică programul la care ați fost admis și data începerii programului. Vom indica orice condiții care trebuie îndeplinite înainte ca înscrierea să poată fi confirmată.
 2. O factură pentru taxele de școlarizare și alte taxe.
 3. Informații despre serviciile studenților, inclusiv asigurări de sănătate, cazare etc.
 • Pasul 5

Pentru a accepta oferta de plasare într-unul dintre programele noastre va fi necesar să plătiți taxele de școlarizare și alte taxe datorate. Aceasta va include taxa de înscriere și școlarizare, de obicei pentru primul an universitar. Plata sumei datorate trebuie efectuată în dolari canadieni către Colegiul la alegere prin transfer bancar, mandat de plată sau transfer bancar T/T. După primirea taxelor de școlarizare, vă vom trimite scrisoarea oficială de acceptare și o chitanță pentru taxa de școlarizare sau chitanța de depozit pentru taxa de școlarizare, care sunt necesare pentru a solicita viza de rezident temporar și permisul de studiu.

 • Pasul 6

Solicitați viza de rezident temporar și permisul de studiu la Ambasada, Înalta Comisie sau Consulatul Canadei din țara dumneavoastră. Timpul de procesare va varia și cel mai bine este să aplicați cât mai curând posibil. Principalele cerințe pentru viza de rezident temporar și permisul de studiu sunt:

 1. Formular completat: Cerere pentru permis de studii
 2. Dovada de acceptare (Aceasta este scrisoarea de acceptare originală emisă de colegiul pe care intenționați să vă înscrieți)
 3. Dovada identității (un pașaport valabil și patru fotografii suplimentare de dimensiunea pașaportului)
 4. Dovada sprijinului financiar (trebuie să puteți dovedi că vă veți putea întreține financiar în timp ce vă aflați în Canada)
 5. O evaluare medicală, conform reglementărilor pentru anumite țări.

Detalii exacte privind temporar: Vizele de rezident și permisele de studiu pot fi obținute de la cea mai apropiată misiune diplomatică canadiană.

 • Pasul 7

După ce cererea dumneavoastră pentru o viză de rezident temporar și un permis de studiu a fost aprobată de Ambasada Canadei, sunteți gata să vă planificați mutarea în Canada. Coordonatorii serviciilor pentru studenți de la Colegiul care v-a acceptat vă pot ajuta cu această tranziție și va fi încântat să vă ajute cu orice detalii legate de mutarea dumneavoastră.

 • Pasul 8

Când intri în Canada trebuie să:

 1. Satisfaceți unui ofițer de imigrare că veți părăsi Canada la sfârșitul studiilor
 2. Ați fost acceptat de Colegiul la care ați aplicat pentru admitere
 3. Dovediți că aveți destui bani în timpul șederii dumneavoastră în Canada pentru a plăti taxele de școlarizare, cheltuielile de trai pentru dvs. și membrii familiei însoțitoare și transportul de întoarcere pentru dvs. și membrii familiei însoțitori.
 • Pasul 9

Bun Venit în Canada!! Bienvenue au Canada!! Trebuie să contactați colegiul și să vă înregistrați pentru semestru după ce ajungeți în Toronto.

Burse și finanțare

Clasamente


Află mai multe aici!

Locații

 • Toronto

  Victoria Park Avenue,3550, M2H 2N5, Toronto

  Întrebări