Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences Impact MBA în tehnologii durabile, energie verde și inteligență artificială
Tomorrow University of Applied Sciences

Impact MBA în tehnologii durabile, energie verde și inteligență artificială

Online

12 Months

Engleză

Part time

EUR 307 / per month

Învățământ la Distanță

Introducere

MBA-ul nostru în tehnologii durabile, energie verde, & AI abordează provocările și oportunitățile aduse de schimbările climatice, schimbările economice și progresul tehnologic. Acest MBA pregătește managerii să conducă implementarea de noi soluții de inteligență artificială și de energie verde, transformând organizațiile către operațiuni mai ecologice în lumea de astăzi condusă de tehnologie.

Acest program axat pe sustenabilitate este conceput pentru viitorii manageri și lideri de afaceri care sunt pasionați de integrarea soluțiilor de energie curată și regenerabilă în practicile și modelele lor de afaceri și de valorificarea puterii AI pentru a conduce tranziția energetică.

Pe parcursul programului nostru MBA, veți învăța cum să implementați inovația tehnologică în diverse contexte de afaceri, transformând organizațiile și industriile către practici mai durabile și ecologice.

Prin învățarea bazată pe provocări, vă veți dezvolta abilitățile de cunoaștere a tehnologiei și de inovare în afaceri necesare pentru a conduce progresele tehnologice, promovând în același timp un angajament profund față de crearea unui impact real asupra mediului.

Programul evidențiază

Energie curată: Înțelegerea proceselor de conversie în tehnologiile regenerabile precum hidroenergia, energia eoliană și solară și aplicarea lor practică în domenii precum mobilitatea ecologică.

Colaborarea om-II: Învățarea modului de a crea și proiecta sisteme în care oamenii și inteligența artificială lucrează împreună pentru a atinge obiective comune.

Tech & Integrarea sustenabilității: Îmbinarea progreselor tehnologice cu principiile științei climei pentru transformarea cu impact a afacerilor.

Aplicații practice ale tehnologiilor ecologice: Implicarea în aplicații practice și reale ale tehnologiei ecologice în strânsă colaborare cu liderii și partenerii din industrie.

Acreditari

Angajamentul nostru față de educația din secolul 21 este evidențiat de căutarea excelenței și acreditării. În calitate de universitate privată recunoscută oficial de stat din Germania, suntem guvernați de Hessisches Ministerium für Wissenschaft und Kunst (HMWK). Pentru a susține cele mai înalte standarde de rigoare academică, fiecare dintre programele noastre de studiu a primit acreditare suplimentară de la autoritatea respectivă de guvernare.

https%3A%2F%2Fprod-files-secure.s3.us-west-2.amazonaws.com%2F308a964c-96fe-4ee9-8273-8c755743d037%2F1a0f0412-4592-4798-b4d7-8ae1cadfa819%2FScreenshot_2024-02-29_at_13.55.56.png?table=block&id=fc93c41e-4715-43ed-b5c3-e9c57d528d07&spaceId=308a964c-96fe-4ee9-8273-8c755743d037&width=2000&userId=&cache=v2

Admitere

Introducing a Revolutionary MBA Experience with VisionPro for U.S. Students

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Curriculum

Studenți ideali

Facilităţi

De ce să studiezi la Tomorrow University of Applied Sciences

Furnizarea programului

Despre Școală

Întrebări