Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences Impact MBA în noua muncă și psihologia organizațională
Tomorrow University of Applied Sciences

Impact MBA în noua muncă și psihologia organizațională

Online

12 Months

Engleză

Part time

EUR 307 / per month *

Învățământ la Distanță

* 10.500 € - 14.850 €

Introducere

Transformați-vă într-un lider pregătit pentru viitor cu Impact MBA în New Work & Psihologie organizațională, conceput pentru peisajul în continuă evoluție al muncii moderne, în care bunăstarea psihologică și competențele digitale sunt esențiale pentru succesul în afaceri.

Acest program vă echipează pentru a excela în lumea afacerilor în schimbare dinamică, stăpânind arta de a conduce echipe la distanță, îmbrățișând conducerea digitală și promovând o cultură a bunăstării în medii de lucru virtuale.

Acest program este perfect pentru cei care doresc să înțeleagă și să se dezvolte în medii caracterizate de transformarea digitală, munca la distanță și gestionarea echipelor virtuale.

Pe parcursul acestui program, veți învăța despre aspectele psihologice ale leadership-ului, managementul eficient al diverselor echipe și abilitățile necesare pentru transformările digitale și culturale la locul de muncă.

Curriculum-ul nostru bazat pe provocări este conceput pentru a vă oferi expertiza și abilitățile necesare pentru a conduce cu sănătatea mintală, diversitatea și competențele digitale în prim plan.

Programul evidențiază

Digital & Transformarea culturală: Învățarea modului de a gestiona, sprijini și conduce echipe diverse în medii de lucru moderne, transformate digital.

Diversitate & Incluziune: Explorarea modului de a promova o forță de muncă diversă și incluzivă, cu obiective concrete și măsurabile în materie de diversitate, echitate și incluziune (DEI), care conduc la o creștere durabilă a afacerilor.

Sănătatea psihologică: Cultivarea unei înțelegeri profunde a rolului critic al sănătății mintale în evitarea conflictelor și promovarea interacțiunilor armonioase în noile modele de muncă.

Managementul schimbării: Înțelegerea cerințelor organizaționale și psihologice ale tranzițiilor complexe de afaceri și ale noilor implementări.

Implicarea în proiecte practice, din lumea reală: Dezvoltarea unui set de competențe versatile prin abordarea de proiecte bazate pe scenarii reale și colaborarea strânsă cu mentori și parteneri din industrie.

Acreditari

Angajamentul nostru față de educația din secolul 21 este evidențiat de căutarea excelenței și acreditării. În calitate de universitate privată recunoscută oficial de stat din Germania, suntem guvernați de Hessisches Ministerium für Wissenschaft und Kunst (HMWK). Pentru a susține cele mai înalte standarde de rigoare academică, fiecare dintre programele noastre de studiu a primit acreditare suplimentară de la autoritatea respectivă de guvernare.

https%3A%2F%2Fprod-files-secure.s3.us-west-2.amazonaws.com%2F308a964c-96fe-4ee9-8273-8c755743d037%2F1a0f0412-4592-4798-b4d7-8ae1cadfa819%2FScreenshot_2024-02-29_at_13.55.56.png?table=block&id=14f3764b-83ad-4ded-8f7a-1ff1e3d03eca&spaceId=308a964c-96fe-4ee9-8273-8c755743d037&width=2000&userId=&cache=v2

Admitere

Introducing a Revolutionary MBA Experience with VisionPro for U.S. Students

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Curriculum

Studenți ideali

Facilităţi

De ce să studiezi la Tomorrow University of Applied Sciences

Furnizarea programului

Despre Școală

Întrebări