Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences Impact MBA în marketing verde și inovare
Tomorrow University of Applied Sciences

Impact MBA în marketing verde și inovare

Online

12 Months

Engleză

Part time

EUR 307 / per month

Învățământ la Distanță

Introducere

MBA-ul nostru în Green Marketing & Innovation îmbină cunoștințe aprofundate în inovare, marketing și durabilitate. Acest program îi pregătește pe cursanți să conducă inovații orientate spre piață și să aplice strategii de marketing cu adevărat ecologice, promovând mărci durabile și schimbarea comportamentului consumatorilor.

Acest program este conceput pentru profesioniștii din domeniul afacerilor și MarComms, pregătiți să facă pionierat în tranziția către construirea unui brand cu adevărat ecologic și holistic. Scufundați-vă în elementele de bază ale marketingului ecologic pe măsură ce învățați să stăpâniți inovațiile orientate spre piață și să oferiți strategii de brand durabile. Pe parcursul acestui program vă veți dezvolta expertiza și abilitățile de a ghida comportamentul consumatorilor către practici ecologice, sporind impactul de marketing al organizației dvs. Curriculum-ul nostru bazat pe proiecte oferă experiență practică, pregătindu-vă să construiți mărci durabile și să stabiliți noi repere în practicile de afaceri responsabile și durabile.

Programul evidențiază

Inovare și marketing: Specializat în intersecția unică dintre inovare, marketing și durabilitate, pregătindu-se pentru poziția de lider în crearea de mărci ecologice.

Aplicarea marketingului ecologic: Aplicarea strategiilor de marketing ecologic în scenarii reale, înțelegerea impactului și eficienței acestora.

Inovarea durabilă în afaceri: Învățarea modului de dirijare a proceselor și strategiilor inovatoare care pun accentul pe durabilitate și impactul asupra pieței.

Strategii durabile bazate pe piață: Dezvoltarea de strategii bazate pe piață care conduc la inovații durabile și transformări de marcă.

Implicarea în proiecte practice, din lumea reală: Dezvoltarea unui set de competențe versatile prin abordarea de proiecte bazate pe scenarii reale și colaborarea strânsă cu mentori și parteneri din industrie.

Acreditari

Angajamentul nostru față de educația din secolul 21 este evidențiat de căutarea excelenței și acreditării. În calitate de universitate privată recunoscută oficial de stat din Germania, suntem guvernați de Hessisches Ministerium für Wissenschaft und Kunst (HMWK). Pentru a susține cele mai înalte standarde de rigoare academică, fiecare dintre programele noastre de studiu a primit acreditare suplimentară de la autoritatea respectivă de guvernare.

https%3A%2F%2Fprod-files-secure.s3.us-west-2.amazonaws.com%2F308a964c-96fe-4ee9-8273-8c755743d037%2F1a0f0412-4592-4798-b4d7-8ae1cadfa819%2FScreenshot_2024-02-29_at_13.55.56.png?table=block&id=9d543f9e-8dca-4249-b9c3-ae44ec538b44&spaceId=308a964c-96fe-4ee9-8273-8c755743d037&width=2000&userId=&cache=v2

Admitere

Introducing a Revolutionary MBA Experience with VisionPro for U.S. Students

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Curriculum

Studenți ideali

Facilităţi

Mărturii studențești

De ce să studiezi la Tomorrow University of Applied Sciences

Furnizarea programului

Despre Școală

Întrebări