Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences Impact MBA în leadership-ul climatic
Tomorrow University of Applied Sciences

Impact MBA în leadership-ul climatic

Online

12 Months

Engleză

Part time

EUR 307 / per month *

Învățământ la Distanță

* Taxă 90 ECTS | Taxă 60 ECTS: 10.500 EUR

Introducere

Intrați într-un rol de conducere în acțiunea climatică cu MBA-ul nostru în Climate Leadership, îmbinând cunoștințe aprofundate în domeniul științei climatice cu abilități practice în analiza politicilor și gestionarea părților interesate. Acest program vă pregătește să conduceți schimbări durabile în ONG-uri, servicii publice și companii de consultanță, echipându-vă cu expertiza de a susține în mod eficient și de a implementa politici climatice și strategii de afaceri cu impact.

Pe parcursul acestui program veți dobândi cunoștințe despre analiza politicilor, implicarea părților interesate și strategiile de comunicare, ceea ce vă va permite să susțineți în mod eficient procesul decizional bazat pe știință.

Prin învățarea bazată pe practică, acest program vă pregătește să fiți în prima linie a tranziției durabile, modelând și implementând politici climatice eficiente, acțiuni și oportunități de afaceri durabile.

Programul evidențiază

Elaborarea de politici climatice bazate pe știință: Concentrarea pe crearea de politici climatice cu impact, bazate pe dovezi și analize științifice.

Dezvoltarea abilităților de advocacy: Învățarea tehnicilor eficiente de advocacy pentru mobilizarea sprijinului și implementarea schimbărilor durabile.

Aplicarea în profunzime a cunoștințelor climatice: Utilizarea cunoștințelor aprofundate în domeniul științei mediului și al climei pentru fundamentarea și elaborarea de politici și acțiuni bazate pe știință.

Oportunități de afaceri centrate pe planetă: Utilizarea cunoștințelor despre ecosisteme, medii și biodiversitate pentru a identifica oportunități de afaceri inovatoare, orientate spre durabilitate.

Implicarea părților interesate în inițiativele climatice: Angajarea și colaborarea cu o varietate de părți interesate pentru a mobiliza și promova o abordare unitară a acțiunilor climatice.

Implicarea în proiecte practice, din lumea reală: Dezvoltarea unui set versatil de competențe prin abordarea unor proiecte bazate pe scenarii din lumea reală, colaborând îndeaproape cu mentori și parteneri din industrie în ceea ce privește evaluarea serviciilor ecosistemice, evaluarea practicilor durabile și dezvoltarea intervențiilor de gestionare durabilă.

Acreditari

Angajamentul nostru față de educația din secolul 21 este evidențiat de căutarea excelenței și acreditării. În calitate de universitate privată recunoscută oficial de stat din Germania, suntem guvernați de Hessisches Ministerium für Wissenschaft und Kunst (HMWK). Pentru a susține cele mai înalte standarde de rigoare academică, fiecare dintre programele noastre de studiu a primit acreditare suplimentară de la autoritatea respectivă de guvernare.

237491_Screenshot_2024-02-29_at_13.55.56.png

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Introducing a Revolutionary MBA Experience with VisionPro for U.S. Students

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Facilităţi

De ce să studiezi la Tomorrow University of Applied Sciences

Furnizarea programului

Despre Școală

Întrebări