Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences Impact MBA în durabilitate, inovare și leadership
Tomorrow University of Applied Sciences

Impact MBA în durabilitate, inovare și leadership

Online

12 Months

Engleză

Part time

Sep 2024

EUR 307 / per month *

Învățământ la Distanță

* 10.500 € - 14.850 €

Introducere

MBA Impact al Universității de Mâine este conceput pentru a răspunde nevoilor diverse ale profesioniștilor din mai multe sectoare - inclusiv HR, contabilitate, dezvoltare de afaceri, IT, operațiuni, marketing, management al părților interesate, consultanță și leadership.

Impact MBA în management ESG: Conceput pentru profesioniștii care doresc să-și ghideze organizațiile prin peisajul în evoluție al legislației de mediu și a agendelor climatice. Se concentrează pe contabilitatea climatică, raportarea și dezvoltarea strategiilor de durabilitate în conformitate cu valorile organizaționale, ideale pentru cei care își conduc organizațiile către excelența ESG.

236453_ESG_Management.png

Impact MBA în Climate Leadership: Sprijinirea profesioniștilor dornici să folosească știința climatică în susținerea eficientă a inițiativelor de durabilitate și în conducerea schimbărilor durabile în ONG-uri, servicii publice și consultanță. Oferă abilități practice în analiza politicilor și managementul părților interesate, dând putere cursanților să devină campioni ai sustenabilității în industriile lor.

236458_Climate_Leadership.png

Impact MBA în energie verde, tehnologie și inteligență artificială: conceput pentru profesioniștii din domeniul tehnologiei, dezvoltării afacerilor și operațiunilor, acest program este o alegere ideală pentru cei care doresc să impulsioneze transformarea digitală durabilă și să îmbine soluțiile de energie regenerabilă cu inteligența artificială. Ea îi echipează pe cursanți să facă afaceri de viitor împotriva reglementărilor în evoluție și a așteptărilor consumatorilor prin soluții tehnologice durabile.

236460_Green_Energy_Tech__AI.png

Impact MBA în New Work & Organizational Psychology: Abordând dinamica evolutivă a forței de muncă moderne, acest program este esențial pentru operațiunile de afaceri, profesioniștii în resurse umane și liderii comunității. Acesta abordează provocările gestionării unor echipe diverse și de la distanță, promovând bunăstarea psihologică și cultivând culturi de muncă incluzive în mijlocul transformării digitale, pregătind liderii să creeze medii de lucru sănătoase și eficiente din punct de vedere psihologic.

236461_New_Work__Organizational_Psychology.png

Impact MBA în marketing ecologic și inovație: special conceput pentru profesioniștii în afaceri și marketing, acest program integrează principii durabile în strategiile de marketing și dezvoltare a mărcii. Este o alegere perfectă pentru cei care doresc să-și transforme abordarea de marketing, să impulsioneze inovații bazate pe piață și să influențeze comportamentul consumatorilor către practici mai ecologice.

236464_Green_Marketing__Innovation.png

Impact MBA in Sustainable Business Transformation este un program de la distanță conceput pentru profesioniștii interesați de practicile de afaceri durabile și care au un impact pozitiv asupra societății. Cursanții vor dobândi abilitățile de a perturba, inova și conduce echipe în cadrul afacerii care ne vor remodela viitorul.

Antreprenoriat responsabil & Tehnologie este conceput pentru antreprenorii aspiranți, acest program la distanță vă echipează cu mentalitatea, cultura tehnologică și perspicacitatea în afaceri pentru a conduce noi întreprinderi cu încredere și a naviga prin provocările transformării durabile și tehnologice.

236465_Sustainability_Innovation__Leadership.png

La Universitatea de Mâine, misiunea nu este doar de a pregăti cursanții pentru provocările viitoare, ci de a le împuternici să redefinească viitorul însuși. Cu o abordare revoluționară a educației, universitatea oferă experiențe de învățare accesibile, de înaltă calitate și flexibile. În calitate de membri ai Life for Climate Action și recunoscută drept „Cea mai bună instituție inovatoare EdTech din Europa și la nivel global” timp de trei ani consecutiv, Universitatea de Mâine se află în fruntea dezvoltării etice a afacerilor și a educației inovatoare pentru obiectivele de dezvoltare durabilă.

Dacă sunteți din SUA, vă puteți cufunda în universul nostru virtual de învățare și puteți aplica cunoștințele din lumea reală direct la provocările dvs. de afaceri, primind Apple Vision Pro ca parte a programului, pentru o experiență MBA de neegalat.

Acreditari

Angajamentul nostru față de educația din secolul 21 este evidențiat de căutarea excelenței și acreditării. În calitate de universitate privată recunoscută oficial de stat din Germania, suntem guvernați de Hessisches Ministerium für Wissenschaft und Kunst (HMWK). Pentru a susține cele mai înalte standarde de rigoare academică, fiecare dintre programele noastre de studiu a primit acreditare suplimentară de la autoritatea respectivă de guvernare.

Admitere

Introducing a Revolutionary MBA Experience with VisionPro for U.S. Students

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Studenți ideali

Facilităţi

Mărturii studențești

De ce să studiezi la Tomorrow University of Applied Sciences

Furnizarea programului

Despre Școală

Întrebări