Keystone logo
© Carrianna Field
Tokio School

Tokio School

Tokio School

Introducere

Ce este Tokio School ?

Suntem școala de formare online aleasă de șoferi digitali, profesioniști pregătiți să participe la evoluția lumii digitale. Pentru că lumea se schimbă (și o face în mod constant), la fel și noi: suntem „actualizarea” școlilor tehnologice. Programele noastre de antrenament se adaptează la această realitate, evoluează pentru a te face să crești.

De aceea ne spunem Tokyo. De aceea suntem #alwaysforward.

La Tokio School avem acorduri academice de TOP cu mari companii din sectorul tehnologic, ceea ce este un plus nu numai pentru noi ca școală (încântați!), ci și pentru tokierii noștri.

Sayonara la antrenamentul conventional

100% online

Antrenamentul nostru se adaptează ție, programului tău, ritmului și posibilităților tale. Cu metodologia noastră de e-learning, tu decizi când și cum să te pregătești. Bine, și unde!

monitorizare personalizată

La dispoziția dumneavoastră vor fi consilierii noștri pedagogici (un plus pentru organizarea și motivația dumneavoastră!) și profesorii specialiști (senséis noștri) care vă vor împărtăși toată înțelepciunea lor.

Aflați prin a face

Vei învăța făcând. În plus, vei avea până la 300 de ore de stagii profesionale de calitate în companii din sector.

engleza este cheia

Te gândești să-ți îmbunătățești nivelul? Vă ajutăm să pregătiți certificările oficiale Oxford și Cambridge. Acesta este un plus în toate formațiunile noastre, oricare ați alege.

Locații

  • Madrid

    Calle de Bravo Murillo,373, 28020, Madrid

    Întrebări