Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The University of Texas Permian Basin Online

The University of Texas Permian Basin Online

The University of Texas Permian Basin Online

Introducere

Despre UT Permian Basin Online

Descoperiți ce diferențiază programele online ale UT Permian Basin de altele.

Bazinul UT Permian înțelege provocările cu care se confruntă elevii astăzi. Drept urmare, universitatea a devenit un lider în educația online, cunoscut pentru inspira succesul studenților prin programe online acreditate, școlarizare eficientă din punct de vedere al costurilor și un mediu de învățare online colaborativ în care studenții pot obține o diplomă UT Permian Basin de oriunde din lume.

UT Permian Basin Online vă oferă un avantaj competitiv:

 • Convenabil - Programele sunt 100% online și pot fi finalizate în propriul ritm.
 • Accesibil - Programele noastre sunt rentabile, cu costuri mai mici pe credit decât alte programe similare din țară.
 • Flexibil - Cursurile specifice programului au doar opt săptămâni, cu șase date de începere pe tot parcursul anului.
 • Reputație - Programele noastre online sunt complet acreditate.
 • Accesibil - Facultatea este formată din profesioniști în afaceri și doctoranzi.

Despre bazinul Permian

Unde vechiul vest se întâlnește cu noul secol.

Nu există niciun loc ca Bazinul Permian - o frumusețe sălbatică și neatinsă, dotată cu buzunare de dezvoltare modernă. Rugged se întâlnește cu șic chic.

Ne iubesc cerurile albastre nesfârșite, dar știm că Vestul Texas este cu atât mai mult decât un apus de soare perfect. Bazinul Permian este acasă cu oameni amabili, muncitori, optimisti, care nu au întâlnit niciodată un străin.

Dacă doriți să vă creați propriul viitor, acesta este locul unde vă aparțineți.

Despre Bazin

Un „bazin” este un termen geologic simplu pentru o scufundare sau depresie pe suprafața pământului - de obicei cauzată de eroziunea de la sol și de cutremurele adânci dedesubt.

Întinzându-se din estul New Mexico și acoperind cea mai mare parte a vestului Texasului (Lubbock la nord, Valea Rio Grande la sud), bazinul Permian este de fapt o colecție de bazine mai mici. În total, bazinul Permian acoperă 75.000 de mile pătrate, făcându-l unul dintre bazinele mai mari din America de Nord.

Dar asta este geologia. Din perspectiva profanilor, bazinul Permian este de fapt o întindere uimitoare de pământ american cu o frumusețe unică. Simți că poți vedea de fapt pământul întâlnind cerul în depărtare.

Bazinul Permian are ceva pentru toată lumea.

Odessa și Midland: Țara Urbană

Timp de generații, oameni din întreaga lume și-au croit drum spre Texasul de Vest căutând libertate, aventură și avere în câmpurile petroliere. Orașele pe care le-au construit au crescut în sus și în exterior, creând centre urbane moderne punctate în bazinul Permian - inclusiv cele două pe care UTPB le numește acasă.

Acasă la campusul principal al bazinului UT Permian, Odessa este unul dintre cele mai mari orașe din vestul Texasului. Un oraș divers, cu o istorie bogată care datează din anii 1880, Odessa a suferit transformări majore în ultimele două decenii. Nu cu mult timp în urmă, revista Forbes a clasat Odessa drept unul dintre orașele mici cu cea mai rapidă creștere din Statele Unite.

Și la doar 15 minute pe I-20 se află Midland. Campusul Midland al UTPB găzduiește școlile noastre de muzică și inginerie și Centrul pentru diversificare energetică și economică. Fiind casa fostului președinte George HW Bush și a marilor corporații mondiale precum Chevron și Concho, Odessa oferă o profunzime de prestigiu și oportunitate pe care puține orașe ca acesta le pot egala.

În fiecare zi, cultura acestor orașe speciale devine mai profundă.

Stând deasupra viitorului energiei

La începutul secolului XXI, Bazinul Permian - care fusese cândva sursa unor vaste aprovizionări cu petrol - părea să se estompeze.

Dar noile tehnologii au scos la iveală exact opusul: sub pământul subteran al bazinului Permian a fost prins mai mult petrol decât oricine ar fi putut ghici. Datorită avansărilor în explorarea energetică, Bazinul Permian a fost numit rapid cea mai mare rezervă de petrol de pe planetă. Curtea noastră este de așteptat să alimenteze economiile americane și globale pentru cel puțin următoarele două decenii.

Cu această descoperire, gâtul nostru din pădure a cunoscut o explozie în activitatea economică. Deoarece, pe măsură ce din ce în ce mai multă energie provine, alte industrii au apărut alături - inclusiv afaceri și finanțe, asistență medicală, educație, construcții, tehnologie digitală, transport și locuri de muncă în sectorul public.

Cu alte cuvinte, cea mai recentă „boom petrolieră” a stimulat un „boom economic” mai mare care plătește deja dividende majore studenților și profesioniștilor care profită de această oportunitate din generație.

The Academic Heart of West Texas

Nu ne lăudăm când numim bazinul UT Permian „inima academică a Texasului de Vest”. Dar suntem siguri că suntem mândri de munca pe care trebuie să o facem în fiecare zi.

Pentru că în fiecare zi, îi ajutăm pe unii dintre cei mai buni studenți din lume să își atingă pasiunile și să-și planifice carierele profitabile. Obținem o educație modernă la un cost accesibil. Și vom găsi modalități inovatoare de a oferi cea mai completă, diversă și de-a dreptul distractivă experiență de colegiu oriunde.

Sperăm că vă veți alătura.

Misiune, viziune și istorie

De unde am venit, unde mergem.

Misiunea noastră

Ca instituție regională, cuprinzătoare, Universitatea din Texas Permian bazează o comunitate diversă de studenți din regiune, stat și nu numai. Prin excelență în predarea, învățarea, cercetarea și serviciul public centrat pe studenți, Universitatea cultivă cetățeni implicați și afectează viețile în timp ce avansează tehnologia și interesele publice din Texasul de Vest.

Istoria Bazinului Permian UT

Am început ca un experiment. În 1969, Legislativul din Texas a decis să creeze o universitate „la nivel superior” la Odessa - adică un colegiu care să accepte doar juniori, seniori și studenți absolvenți.

Dar, înainte ca construcția noii școli să poată începe pe deplin, un proces a întrerupt lucrurile. Reclamantul a contestat validitatea faptelor de proprietate ale Universității. Munca s-a oprit.

În cele din urmă, Curtea Supremă din Texas a intervenit, hotărând în favoarea Universității. Buldozerele au tras înapoi, iar în aprilie 1972, noul campus al UT Permian Basin a rupt terenul.

Puțin mai mult de un an mai târziu - la 4 septembrie 1973 - Universitatea s-a deschis pentru cursuri. Construcția nu a fost însă completă, așa că cei 1.112 de studenți din acea primă clasă au studiat în clădiri temporare și remorci. Ar fi nevoie de aproape încă un an până la finalizarea instalațiilor permanente ale bazinului UT Permian.

Rapid înainte de 18 ani: Legislatura din Texas a decis din nou să schimbe traiectoria UTPB trecând un proiect de lege care a transformat școala într-o instituție de patru ani. Prima clasă de boboc - cunoscută în studenții din campus, ca Pioneer Freshmen - s-a alăturat în toamna anului 1991.

De la începuturile noastre umile și experimentale, bazinul UT Permian a crescut în aproape toate direcțiile.

Nici o școală nu este ca bazinul UT Permian. Poate de aceea nicio școală nu are o poveste asemănătoare cu a noastră.

Împreună, suntem Falconi.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Odessa

  4901 East University, 79762, Odessa

  • Midland

   1310 North F.M. 1788, 79707, Midland

   Întrebări