Keystone logo
© BIMM University
The Realistic Trader

The Realistic Trader

The Realistic Trader

Introducere

Ce este The Realistic Trader ?

Suntem o comunitate în plină expansiune a mii de indivizi pozitivi, care învață, schimbă, cresc și socializează. Ne concentrăm în principal pe valorificarea în siguranță a pieței Crypto și în 2017, alertele criptate ale lui Siam au făcut din comunitatea sa peste 4 milioane de lire sterline în profituri combinate.

Crypto Monede

Nu pierdeți ocazia cea mai mare a vieții dvs. ...

Pur și simplu pune, le oferă unul dintre cele mai bune "cumpăra, țineți

De fapt, aceasta este prima dată când a fost creată o nouă clasă majoră de active în lume începând din 1694, când Banca Angliei a emis pentru prima dată o obligațiune guvernamentală! Asta acum 323 de ani! Acest lucru ar trebui să vă dau o idee despre cât de rar este să puteți investi în teritorii neexploatate, virgine.

Faceți cunoștință cu Siam Kidd

The Realistic Trader

Cine este Siam Kidd? Este un Investitor / Comerciant cu normă întreagă, deține 7 afaceri profitabile și a învățat cum să tranzacționeze pur și simplu prin încercări grele și erori. El spune: "Probabil că am fost cel mai rău comerciant de pe planetă în primii 6 ani, pierzând bani în mod constant, înainte ca lucrurile să devină consecvente. Oamenii nu trebuie să treacă prin aceleași prostii pe care le-am făcut ... "

The Realistic Trader : învățați, faceți schimb, socializați, creșteți

Locații

  • Norwich

    9 Church Rd, Blofield, Norwich NR13 4NA, , Norwich

    Întrebări