Keystone logo
The Poynter Institute

The Poynter Institute

The Poynter Institute

Introducere

The Poynter Institute este un lider global în jurnalism. Este cel mai important instructor, inovator, organizator și resursă din lume pentru oricine dorește să angajeze și să informeze cetățenii.

Poynter promovează libertatea de exprimare, dialogul civil și jurnalismul convingător, care îi ajută pe cetățeni să participe la democrații sănătoase. Pregătim jurnaliștii din întreaga lume pentru a răspunde oamenilor puternici și pentru a promova informații oneste pe piața ideilor.

Poynter este un loc de inspirație și unul practic, conectând meșteșugurile variate ale jurnalismului la misiunea și scopul său superior. De la coaching de la persoană la persoană și seminarii intensive practice la cursuri interactive online și rapoarte mass-media, Poynter îi ajută pe jurnaliști să îmbunătățească abilitățile și să ridice povestirile de-a lungul carierei lor.

Reunim profesori Poynter și experți din industrie pentru a explora intersecția jurnalismului, tehnologiei și interesului public.

De la coaching personalizat și seminarii practice la cursuri interactive online, predarea Poynter este concepută pentru a vă îmbunătăți abilitățile, a vă ridica cariera și a vă aprinde imaginația. Condusă de facultatea noastră și de cele mai strălucite minți din industrie și cei mai pricepuți jurnaliști și educatori, experiența Poynter vă conectează cu profesori calificați și cu alți studenți ai meșteșugului.

Îi învățăm pe cei care gestionează, editează, produc, programează, raportează, scrie, blogează, fotografiază și proiectează, indiferent dacă aparțin unor organizații de știri sau lucrează ca antreprenori independenți. Îi învățăm pe cei care predau și pe elevii din liceu, liceu și facultate - jurnaliștii de mâine. Și îi învățăm pe membrii publicului, ajutându-i să înțeleagă mai bine cum se produce jurnalismul și cum să-și spună singuri dacă este credibil.

Locații

  • Saint Petersburg

    3rd Street South,801, 33701, Saint Petersburg

    Întrebări