Keystone logo
© BIMM University
The Open College of the Arts

The Open College of the Arts

The Open College of the Arts

Introducere

Povestea noastră

The Open College of the Arts fost fondată în 1987 de către Michael Young, Lord Young de la Dartington, forța motrice din spatele numeroaselor inițiative centrate pe cetățean și educaționale, cum ar fi Asociația Consumatorilor, Colegiul Național pentru Extensii și Universitatea Deschisă.

Viziunea originală a lui Young a fost aceea de a oferi publicului larg șansa de a preda cursuri de artă de înaltă calitate prin educație la distanță, fără calificări sau restricții anterioare. El a văzut OCA ca mijloc de transformare a vieții oamenilor, oferindu-le ocazia și abilitățile de a-și exprima talentele creative sub îndrumarea artiștilor profesioniști. Trăim în continuare aceste valori.

Astăzi, OCA este o caritate educațională înfloritoare, al cărei scop caritabil este de a lărgi participarea la educația artistică. Peste 2000 de elevi în fiecare an studiază acum cursuri de artă creativă și vizuală și grade prin învățarea deschisă cu noi. Strategia OCA este stabilită de un Consiliu de Administrație. Sediul central se află pe locul unei foste clădiri din Barnsley, South Yorkshire și toți tutorii noștri lucrează din case sau studiouri.

OCA face parte din Universitatea pentru Arte Creative

Universitatea pentru Arte Creative (UCA) este una dintre cele mai importante universități de specialitate din Marea Britanie, care oferă o gamă largă de cursuri în artă, arhitectură, comunicații, design și media din cinci campusuri din sud-estul Angliei. Absolvenții includ Zandra Rhodes, Karen Millen și Tracey Emin.La 1 noiembrie 2016, The Open College of the Arts devenit parte a Universității pentru Arte Creative. Această fuziune sa bazat pe o relație de lucru strânsă stabilită în 2010.

Asociația Studenților (OCASA)

Când vă înscrieți, faceți parte din Asociația studenților OCA (OCASA), care acționează ca vocea elevilor. Colegiul ia în serios reprezentarea elevilor. Președintele OCASA participă la ședințele consiliului de administrație, astfel încât vocea studentului se aude la cele mai înalte nivele.

Locații

  • Barnsley

    Redbrook Business Park Wilthorpe Road, S71 1ET, Barnsley

Întrebări