Keystone logo
The Los Angeles Film School Online Licențiat în științe digitale
The Los Angeles Film School Online

Licențiat în științe digitale

Los Angeles, Statele Unite ale Americii

36 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

USD 67.900 / per year *

Învățământ la Distanță

* Taxă totală de școlarizare. Se pot aplica taxe suplimentare.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul Digital Filmmaking îmbogățește studenții în domeniul producției video și filmului digital pentru o varietate de puncte de vânzare. Folosind cele mai noi instrumente disponibile pentru dezvoltatorii media de astăzi, elevii învață cum să creeze conținut profesional pentru televiziunea difuzată, mass-media online, aplicații mobile, filme independente și multe altele.

Programul de diplomă de licență digitală de licență digitală este o diplomă de licență de 120 de semestre, care este livrată online 100% prin sistemul nostru unic de management al învățării (LMS) - o platformă web securizată care utilizează tehnologii multimedia moderne și este accesibilă 24 de ore pe zi prin intermediul internetului. Studenții online folosesc acest sistem pentru a vizualiza conținutul video, pentru a primi și a trimite lucrări și sarcini de proiect, pentru a lua teste și a face chestionare, pentru a comunica cu instructorii și colegii de clasă, pentru a revizui gradele și progresul cursului. Mediul nostru de învățare online utilizează o combinație de medii interactive și bazate pe web pentru a crea o varietate de materiale de instruire în sprijinul activităților de învățare dinamice, auto-dirijate și colaborative. Aceste activități pot oferi studenților o gamă mai diversă de opțiuni de învățare și pot promova o colaborare mai semnificativă între studenți și instructori.

Jakob Owens / Unsplash

Slate It

Misiunea noastră, educația ta

Programul nostru vă provoacă să vă dezvoltați și să descoperiți vocea voastră artistică unică. Vrem să deveniți un "predicator". Aceasta este una dintre cele mai căutate posturi din industrie: producătorul / directorul / editorul. Studenții noștri învață întregul domeniu de producție. Vă pregătim pentru a avea valorile estetice, gândirea critică, abilitățile de rezolvare a problemelor și analitice necesare pentru a vă ajuta să urmăriți o carieră lungă și productivă în industria divertismentului.

Oferim cursuri în:

 • Producerea
 • Istoria cinematografiei
 • direcţionarea
 • Cinematografie
 • Sunet
 • Editare și mai mult!

Cum functioneaza

Programul nostru de diplomă este livrat online 100% prin sistemul nostru de management al învățării, o platformă multimedia securizată bazată pe internet, accesibilă 24 de ore pe zi.

Școala de Film Los Angeles - Învățare online de la Școala de Film din Los Angeles pe Vimeo.

Gear și software

În primul rând, există pachetul dvs. de cameră. Ușor și gata pentru producătorul de filme indie, veți fi proprietarul / operatorul unei camere digitale Sony Cinema FS-5 cu microfon și parbriz scurt și un panou LED de 600 XB Bicolor cu carcasă și cutie de transport. Apoi, veți primi un laptop MacBook încărcat cu întreaga suită de aplicații Adobe Creative Cloud cu programe precum Premiere, After Effects, Photoshop, Audition și multe altele. *

* Tipuri specifice de unelte și informații despre unelte pot fi modificate fără notificare. Programul Entertainment Business Completer nu primește un laptop.

Obiective

Programul Digital Filmmaking îmbogățește studenții în domeniul producției video și filmului digital pentru o varietate de puncte de vânzare. Folosind cele mai noi instrumente disponibile pentru dezvoltatorii media de astăzi, elevii învață cum să creeze conținut profesional pentru televiziunea difuzată, media online, aplicații mobile și filme independente. De-a lungul programului, elevii iau cursuri care îi ajută să construiască o înțelegere globală a creației și a povestirii cu conținut digital, cu un curriculum care echilibrează între fundațiile tradiționale de film și cele mai recente tehnici de producție și postproducție. Elevii învață cum să stăpânească comunicările vizuale esențiale și metodele de producție video pentru fotografierea digitală, producția video HD, iluminatul, mixarea audio și editarea neliniară. Clasele de susținere acoperă, de asemenea, abilitățile de carieră complementare în aplicațiile de afaceri pentru computere, managementul finanțelor, bugetarea producției și crearea de rețele. Proiectele de clasă vor ajuta elevii să aplice aceste cunoștințe în timp ce își vor crea propriile lor materiale vizuale și narative pentru diferite media. Elevii învață să facă o poveste prin întregul proces creativ, inclusiv prin elaborarea unui scenariu, planificarea logisticii producției, lucrul pe locație pentru a-și captura povestea pe cameră, precum și gestionarea, editarea și distribuția fișierelor. Pentru a ajuta studenții să facă tranziția în cariera lor după absolvire, am obținut și o echipă de profesioniști în domeniul carierei care îi pot ajuta pe elevi să-și poloneze abilitățile de intervievare și să-i pregătească să intre în industrie.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MA în comunicare strategică și relații publice
  • Fairfield, Statele Unite ale Americii
 • Licențiat în comunicări integrate de marketing: comunicări sportive
  • Livingston, Statele Unite ale Americii
 • Licențiat în comunicări integrate de marketing: design grafic
  • Livingston, Statele Unite ale Americii