Keystone logo
The Los Angeles Film School Online Bachelor of Science în Divertisment
The Los Angeles Film School Online

Bachelor of Science în Divertisment

Los Angeles, Statele Unite ale Americii

36 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

USD 57.900 / per year *

Învățământ la Distanță

* Taxă totală de școlarizare. Se pot aplica taxe suplimentare.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Industria de divertisment este alimentată nu numai de creativitate, ci și de leadership și strategie. Programul nostru online vă introduce într-un mediu profesional, bazat pe proiecte, conceput pentru a oferi o perspectivă asupra funcționării interioare a afacerii de divertisment.

Programul de licență Business Entertainment Bachelor of Science este un program de studii de 120 de semestre de credit care este livrat online 100% prin sistemul nostru unic de management al învățării (LMS) - o platformă securizată bazată pe web care utilizează tehnologii multimedia moderne și este accesibilă 24 de ore pe zi prin intermediul internetului. Studenții online folosesc acest sistem pentru a vizualiza conținutul video, pentru a primi și a trimite lucrări și sarcini de proiect, pentru a lua teste și a face chestionare, pentru a comunica cu instructorii și colegii de clasă, pentru a revizui gradele și progresul cursului. Mediul nostru de învățare online utilizează o combinație de medii interactive și bazate pe web pentru a crea o varietate de materiale de instruire în sprijinul activităților de învățare dinamice, auto-dirijate și colaborative. Aceste activități pot oferi studenților o gamă mai diversă de opțiuni de învățare și pot promova o colaborare mai semnificativă între studenți și instructori

Avel Chuklanov / Unsplash

On set

Misiunea noastră, educația ta

În spatele succesului fiecărui film, spectacol, artist și companie sunt profesioniști în domeniul divertismentului. Dacă sunteți interesat de combinarea înțelegerii de afaceri, a artei și a iubirii de divertisment prin învățarea modului de a dezvolta ideile creative necesare lansării și promovării mărcilor și pentru a le face să aibă succes, programul nostru de 36 de luni pentru Bachelor of Science este făcut pentru dvs. Oferim atât calea noastră standard de divertisment pentru afaceri, cât și o diplomă cu concentrare în domeniul Business Music. Programul nostru utilizează un proces de învățare imersiv, axat pe practicile din lumea reală, pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru o carieră într-unul din diferitele sectoare ale industriei de divertisment și media.

Veți primi instruire în:

 • Distribuirea media nouă
 • Marketingul industriei muzicale
 • Sport
 • televizor
 • Gestionarea artiștilor
 • Supravegherea muzicii
 • Planificarea evenimentului
 • Concert
 • Evaluarea muzicii pentru A

Cum functioneaza

Programul nostru de diplomă este livrat online 100% prin sistemul nostru de management al învățării, o platformă multimedia securizată bazată pe internet, accesibilă 24 de ore pe zi.

Școala de Film Los Angeles - Învățare online de la Școala de Film din Los Angeles pe Vimeo.

Gear și software

În industria de divertisment de astăzi, tehnologia este esențială. Vă punem la dispoziție un laptop cu afișaj Macintosh, Microsoft Office 365 și întreaga Adobe Creative Suite. Veți primi, de asemenea, biblioteca completă a tutorialului Lynda.com, precum și Citrix GoToTraining, un instrument profesional de colaborare on-line. *

* Tipuri specifice de unelte și informații despre unelte pot fi modificate fără notificare. Programul Entertainment Business Completer nu primește un laptop.

Obiective

Programul Bachelor of Science pentru Afaceri de divertisment este conceput pentru a oferi studenților cunoștințele și înțelegerea fundamentelor afacerii necesare pentru a se califica pentru poziții de nivel entry-level, din industrie. Programul oferă un studiu bine rotunjit al principiilor administrației și managementului afacerilor, cu accent pe modul în care aceste cunoștințe pot fi aplicate industriei de divertisment. Elevii primesc formare în management, leadership, marketing, contabilitate, finanțe, proprietate intelectuală și alte aspecte ale afacerii. Programul subliniază etica în afaceri, responsabilitatea socială corporativă, abilitățile de comunicare și rolul valorilor personale în viața profesională a unui lider de afaceri. Elevii explorează, de asemenea, subiecte care sunt specifice activității de divertisment - managementul artistului, distribuția și multe altele - oferind o perspectivă asupra lucrărilor interioare ale industriei. Pe parcursul programului de studii, elevii lucrează într-un mediu profesional, bazat pe proiecte, conceput pentru a recrea provocările și oportunitățile tipice în lumea afacerilor de divertisment.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Business Analytics Course
  • Online
 • Certificat Business Analytics
  • Fairfax, Statele Unite ale Americii
 • Inteligență artificială: Implicații pentru Strategia de afaceri Curs scurt online
  • Cambridge, Statele Unite ale Americii