Keystone logo
The Los Angeles Film School Online Bachelor of Science în Design grafic
The Los Angeles Film School Online

Bachelor of Science în Design grafic

Los Angeles, Statele Unite ale Americii

36 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

USD 59.700 / per year *

Învățământ la Distanță

* Taxă totală de școlarizare. Se pot aplica taxe suplimentare.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Designul grafic este arta comunicării ideilor în metode vizuale și experiențiale. În programul nostru de licență online de licență, veți învăța cum să identificați un obiectiv de mesagerie, să dezvoltați idei și concepte și să creați desene sau modele care să transmită mesajul în moduri unice și interesante.

Programul de licență în domeniul graficii de licență este un program de licență de 36 de luni, de 120 de semestre, care este livrat online 100% prin sistemul nostru unic de management al învățării (LMS) - o platformă securizată bazată pe web care utilizează tehnologii multimedia moderne și este accesibilă 24 ore pe zi prin Internet. Studenții online folosesc acest sistem pentru a vizualiza conținutul video, pentru a primi și a trimite lucrări și sarcini de proiect, pentru a lua teste și a face chestionare, pentru a comunica cu instructorii și colegii de clasă, pentru a revizui gradele și progresul cursului. Mediul nostru de învățare online utilizează o combinație de medii interactive și bazate pe web pentru a crea o varietate de materiale de instruire în sprijinul activităților de învățare dinamice, auto-dirijate și colaborative. Aceste activități pot oferi studenților o gamă mai diversă de opțiuni de învățare și pot promova o colaborare mai semnificativă între studenți și instructori.

Teme NordWood / Unsplash

High-impact designs for influencers > https://creativemarket.com/NordWood

Misiunea noastră, educația ta

Suntem aici pentru a vă pregăti pentru a deveni un inovator vizual, capabil să creeze modele convingătoare care să transmită idei folosind cele mai recente tehnologii și mijloace media. Prin intermediul fotografiei, a graficii în mișcare, a tipăririi, a designului de site și a experienței, veți dezvolta abilitățile creative și tehnice necesare pentru o carieră de succes.

Veți primi instruire în:

  • Efectuarea de imagini digitale
  • Fotografie
  • Experimental Design
  • Web design
  • Dezvoltarea brandului
  • Dezvoltarea portofoliilor și multe altele!

Cum functioneaza

Programul nostru de diplomă este livrat online 100% prin sistemul nostru de management al învățării, o platformă multimedia securizată bazată pe internet, accesibilă 24 de ore pe zi.

Școala de Film Los Angeles - Învățare online de la Școala de Film din Los Angeles pe Vimeo.

Gear și software

Veți primi un pachet profesionist de camere DSLR cu obiective multiple, o geantă și accesorii, un laptop MacBook cu aplicații Microsoft Office și Adobe Creative Cloud, inclusiv Photoshop, Illustrator, After Effects și multe altele, precum și un kit de desen tradițional.

* Tipuri specifice de unelte și informații despre unelte pot fi modificate fără notificare. Programul Entertainment Business Completer nu primește un laptop.

Obiective

Cererea de grafică bine concepută nu a fost niciodată atât de ridicată. În timp ce designul grafic în trecut era limitat la imprimare, acum este un câmp multidimensional care include mișcarea și interactivitatea. Designerii trebuie să aibă abilitățile de a produce grafică pentru o gamă largă de tipuri media, inclusiv publicații digitale și grafică de mișcare 2-D și 3-D. Programul de studii grafice on-line oferă studenților o experiență practică care le va pregăti pentru o carieră de nivel înalt în domeniul designului. Elevii învață cum să respecte termene grele și să lucreze în cadrul unor cerințe creative specifice, producând în același timp proiecte de proiectare de înaltă calitate într-o varietate de formate diferite. Lucrand cu acelasi software si instrumente folosite de profesionisti, studentii vor dezvolta abilitati de design pentru a-si dezvolta o cariera in aceasta industrie in cerere.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare