Keystone logo
The Los Angeles Film School Online Bachelor of Science în Animație, Mediu
The Los Angeles Film School Online

Bachelor of Science în Animație, Mediu

Los Angeles, Statele Unite ale Americii

36 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

USD 54.000 / per year *

Învățământ la Distanță

* Taxă totală de școlarizare. Se pot aplica taxe suplimentare.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Construiți lumea virtuală a viselor voastre. Programul nostru vă va învăța modelarea 3D, designul de caractere, compoziția, animația personajelor și multe altele. Imaginați-vă crearea de medii și personaje pe care le puteți juca. Să începem să construim!

Programul de licență de animație Bachelor of Science este o diplomă de 120 de semestre, care este livrată online 100% prin sistemul nostru unic de management al învățării (LMS) - o platformă securizată bazată pe web care utilizează tehnologii multimedia moderne și este accesibilă 24 de ore pe zi prin intermediul internetul. Studenții online folosesc acest sistem pentru a vizualiza conținutul video, pentru a primi și a trimite lucrări și sarcini de proiect, pentru a lua teste și a face chestionare, pentru a comunica cu instructorii și colegii de clasă, pentru a revizui gradele și progresul cursului. Mediul nostru de învățare online utilizează o combinație de medii interactive și bazate pe web pentru a crea o varietate de materiale de instruire în sprijinul activităților de învățare dinamice, auto-dirijate și colaborative. Aceste activități pot oferi studenților o gamă mai diversă de opțiuni de învățare și pot promova o colaborare mai semnificativă între studenți și instructori.

Ion Șipilov / Unsplash

113093_photo-1547194936-28214bd75193.jpg

La ce să te aștepți

Animația noastră online cu o concentrare în mediul înconjurător

 • Programul nostru de Bachelor of Science în Animație este de 120 de ore de credit și 36 de luni în lungime.
 • Fiecare clasă este livrată online 100% prin sistemul nostru unic de management al învățării (LMS).
 • Cursurile includ Fundamentele de modelare, mediul pentru jocuri, designul de caractere și umbrirea

Cum functioneaza

Programul nostru de diplomă este livrat online 100% prin sistemul nostru de management al învățării, o platformă multimedia securizată bazată pe internet, accesibilă 24 de ore pe zi.

Școala de Film Los Angeles - Învățare online de la Școala de Film din Los Angeles pe Vimeo.

Gear și software

Oamenii creativi au nevoie de instrumente creative. Ca animator digital, computerul devine pânza dvs., paleta și pensula all-in-one. Ca student, veți primi un TechKit care include laptopul dvs. puternic încărcat cu software-ul selectat din industrie. *

* Tipuri specifice de unelte și informații despre unelte pot fi modificate fără notificare.

Obiective

Bachelor of Science în Animație cu o concentrare în Designul de Mediu și Caracter este conceput pentru a oferi studenților cunoașterea și înțelegerea modelării 3D, materialelor, texturilor, fluxurilor de lucru ale conductelor și integrării, proiectarea și dezvoltarea atât a personajelor, cât și a mediilor pentru film și jocuri din industria de animație computerizată. Cunoștințele învățate vor califica elevii pentru poziții la nivel de intrare în industria cinematografică și industria jocurilor de calculator, cum ar fi Arhitectură de Modelare a Caracterelor, Mediu și Dezvoltare Uite. În afară de accentul puternic de grafică 3D a programului de gradul, elevii vor construi alte abilități în mediile periferice și cursuri digitale complete care vor spori oportunitățile lor în domenii conexe. În plus față de competența tehnică și dezvoltarea creativă, curriculum-ul îi ajută pe elevi să dezvolte gândirea critică, rezolvarea problemelor și abilitățile analitice care contribuie la învățarea vieții și să ofere instrumente care să contribuie la susținerea unei cariere profesionale lungi și productive în animația și divertismentul informatic, industrie.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Introduction to Drawing Skills Online Short Course
  • London, Regatul Unit
 • Digital Textile Design Online Short Course
  • London, Regatul Unit
 • Contemporary Drawing and Painting Online Short Course
  • London, Regatul Unit