Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Los Angeles Film School Online

The Los Angeles Film School Online

The Los Angeles Film School Online

Introducere

Hollywood este istoria noastră

Aproape 100 de ani după dedicarea Boulevardului Sunset, Școala de Film de la Los Angeles și-a deschis porțile. Într-o poveste care include momente iconice, de la crearea Walk of Fame până la semnul Hollywood, suntem un nou capitol. Apusul a trecut de la a fi o cale de bovine la începutul secolului al XX-lea până pe cel mai cunoscut bulevard din lume, unde se află astăzi campusul nostru.

Unde a început totul

RCA Studio B

Fundația noastră este construită pe o istorie bogată a divertismentului de la Hollywood - literalmente. Clădirea noastră situată la 6363 Boulevard Sunset a fost inițial clădirea istorică RCA, un studio de înregistrare, care a fost folosit de artiști legendari precum Elvis Presley, The Rolling Stones, The Grateful Dead, Henry Mancini și alții, de la deschiderea ușile din 21 aprilie 1964, prin anii '70.

Denise Jans / Unsplash

113091_photo-1542204165-19b33620e2c8.jpg

Misiunea noastră este educația voastră

Să creștem împreună

Când am deschis LAFS, scopul nostru a fost de a înființa o școală în care profesioniștii din industria actuală să-și împărtășească cunoștințele cu o nouă generație de producători de filme, dar acesta a fost doar începutul.

În 2009, am introdus un grad asociat în Computer Animation, lărgind ofertele noastre educaționale în mod semnificativ. În 2012, am avut premiera în primul program de licență cu Entertainment Business. Creșterea noastră continuă chiar și acum, pe măsură ce construim grade robuste online în design grafic și filmare digitală, doar pentru a numi câteva. Am parcurs un drum lung, dar călătoria a fost plină de satisfacții și nu este departe de a se termina.

Grade on-line

Programele noastre de licență online și de licență on-line sunt oferite 100% online prin sistemul nostru excepțional de management al învățării.

Filmare digitală - online

Programul de Bachelor of Science

Studenții noștri învață întregul domeniu de producție. Programul nostru vă pregătește să aveți valorile estetice, gândirea critică, abilitățile de rezolvare a problemelor și analitice necesare pentru a vă ajuta să vă urmați o carieră lungă și productivă în industria divertismentului.

Divertisment Afaceri - Online

Programul de Bachelor of Science

Divertisment profesioniști de afaceri sunt forța motrice din spatele succesului de fiecare film, concert, album, echipa de sport și interpret. Cu programul nostru online, veți învăța cum să dezvoltați ideile creative necesare lansării și promovării brandurilor de divertisment.

Design grafic - online

Programul de Bachelor of Science

Programul nostru vă pregătește să deveniți un inovator vizual. Aflați cum să conceptualizați ideile, să creați imagini vizuale convingătoare și să transmiteți mesaje prin intermediul fotografiei, graficii în mișcare, tipăririi, designului web și a experienței.

Producție muzicală - Online

Program asociat al programului de studii științifice

Aflați ce este necesar pentru a transforma o melodie dintr-un concept într-o înregistrare bine produsă și de succes. Programul nostru online se concentrează pe trei domenii de studiu: compoziția, producția și partea de afaceri a managementului muzicii.

Animatie - Online

Programul de Bachelor of Science

Creați noi lumi cu abilitățile pe care le veți învăța de la programul nostru de animație online. Veți dezvolta stilul artistic individual în timp ce învățați aceleași programe și tehnici pe care profesioniștii le folosesc pentru a crea grafică pentru film, televiziune, jocuri și multe altele.

Bulevardul "Apusul Soarelui

O cronologie

1904

22 de kilometri și urmând o cale veche a bovinelor, Boulevardul Sunset a fost dedicat în mai 1904. Apusul ar fi putut fi numele său, dar deschiderea mare a bulevardului a fost începutul unei noi epoci în istoria LA, ca o paradă de automobile, cărucioare trase și vagoane electrice purtate pe carosabilul care a legat acum centrul orașului de orașul Hollywood, atunci independent.

1923

Situat pe Mt. Lee cu litere înalte de 45 de picioare, semnul Hollywood a fost inițial creat în 1923 ca o publicitate pentru o dezvoltare locală de locuințe numită "Hollywoodland". În 1949, Camera de Comerț din Hollywood a precizat că "Landul" trebuie eliminat, explicând "Hollywood" pentru a reflecta întregul district, nu doar dezvoltarea.

1929

Prima prezentare a premiilor Academiei a avut loc în data de 16 mai 1929, la Hotelul Hollywood Roosevelt, cu o audiență de 270 de persoane. Costul pentru un bilet de oaspeți la ceremonie a fost de numai 5 dolari, iar primul premiu Oscar a fost acordat lui Emil Jannings ca cel mai bun actor pentru performanțele sale în The Last Command și The Way of All Flesh.

1958

Realizat de peste 2.300 de stele, Walk of Fame se află la 1,3 km de Gower și La Brea. La începutul anilor 1950, președintele Camerei de Comerț din Hollywood, EM Stuart, a propus Walk ca mijloc de a "menține gloria unei comunități al cărei nume înseamnă strălucire și entuziasm în cele patru colțuri ale lumii". Construcția a început în 1958.

1911

27 octombrie 1911, compania Nestor Motion Picture Company a deschis primul studio de film situat în Hollywood, prin închirierea clădirii Blondeau Tavern închisă pe colțul lui Sunset și Gower pentru 40 de dolari pe lună. Prima etapă a filmului a fost construită în spatele tavernei.

1927

Teatrul chinez al lui Grauman a fost deschis la 18 mai 1927. Prima amprentă și semnătură de ciment umed au fost ale șefului de construcții, Jean Klossner, care și-a autografat lucrarea cu chioșcul posterului din dreapta, unde se mai poate vedea astăzi.

1942

Înființată la 4 iunie 1942, Capitol Records a fost prima etichetă bazată pe Coasta de Vest din SUA. În 1956, la vest de Hollywood și Vine, a fost deschisă Capitol Records Tower. Designul clădirii se bazează pe desene școlare absolvente ale lui Lou Naidorf și este doar o coincidență care seamănă cu un teanc de înregistrări pe o grătar.

1999

La aproape 100 de ani de la dedicarea bulevardului Sunset, clădirea istorică RCA de la 6363 Sunset, folosită de Elvis și The Rolling Stones, devine Școala de Film Los Angeles. În mai 1999, Oliver Stone conduce ceremonia de inaugurare și începe partea noastră în moștenirea de aur a lui Hollywood.

Locații

  • Los Angeles

    6363 SUNSET BOULEVARD, , Los Angeles

Întrebări