Keystone logo
© Eva Dang
The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

Introducere

London Institute of Banking & Finance (LIBF) este un nume respectat în educația britanică de peste 140 de ani. Oferim cursuri universitare și postuniversitare pentru studenții din Marea Britanie și internaționali, cu normă parțială și cu normă întreagă. În calitate de colegiu universitar mai mic, specializat, cu o facultate expertă, suntem în poziție perfectă pentru a vă ajuta în călătoria dvs. în carieră – am ajutat mii de studenți din întreaga lume să facă exact asta.

Cursurile noastre oferă abilitățile de care aveți nevoie pentru o carieră în afaceri, management, știința datelor și finanțe, cu un accent puternic pe abilitățile practice luate din situații reale.

Ce este învățământul la distanță?

Învățarea la distanță permite studenților internaționali și din Marea Britanie să studieze pentru o diplomă LIBF în mod flexibil și online. Studiul în propriul ritm permite studenților să-și combine studiile cu un loc de muncă cu normă întreagă sau cu alte angajamente.

De ce să studiezi la LIBF?

Avem o reputație de predare excelentă, care răspunde nevoilor practice ale sectorului financiar și ale celor care lucrează în cadrul acestuia. Când studiați cu noi, veți învăța de la cadre universitare care s-au bucurat de cariere de succes în domeniul bancar și financiar – lideri din industrie care vă vor împărtăși experiențele pentru a vă îmbogăți învățarea. Și atunci când te alături de LIBF, te alătură unei comunități globale de profesioniști și absolvenți. Această rețea vă poate ajuta să vă sprijine în orice etapă a carierei dumneavoastră.

LIBF este un furnizor de învățământ superior înregistrat la Oficiul pentru Studenți. Pentru cursurile noastre de învățare la distanță, lucrăm cu un partener care aduce cu ei 20 de ani de experiență și expertiză în învățarea online – Universitatea Internațională de Științe Aplicate (IU).

Care este istoria LIBF?

În 1879, nu existau calificări pentru lucrătorii băncilor și foarte puține oportunități de progres. Uniți de nevoia de recunoaștere profesională pentru abilitățile și experiența lor, un grup mic de profesioniști din domeniul bancar au înființat primul Institut al Bancherilor din Anglia și Țara Galilor, care mai târziu a devenit LIBF.

Astăzi, LIBF oferă studenților din întreaga lume tot ceea ce au nevoie pentru a învăța în mod flexibil online, oriunde și este singurul organism profesional din lume cu competențe de acordare a diplomelor. Avem o comunitate globală de studenți și absolvenți din peste 120 de țări.

Cursuri de învățare la distanță IBF

Oferim cinci cursuri de învățare la distanță - trei la nivel de licență, un master și un MBA. Taxele sunt împărțite pe durata de studiu aleasă și sunt aceleași în total, indiferent dacă studiați cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă.

Cursuri de licență

  • Licență în management internațional cu finanțe (cost total 20.850 GBP sau 6.935 GBP pe an cu normă întreagă)
  • Licență în administrarea afacerilor cu finanțe (cost total 20.850 GBP sau 6.935 GBP pe an cu normă întreagă)
  • Licență în Știința Datelor cu Finanțe (cost total 20.850 GBP sau 6.935 GBP pe an cu normă întreagă)

Cursuri postuniversitare

  • MSc Management cu Banking & Finance (cost total 9.750 GBP)
  • MBA cu finanțe (cost total 10.250 GBP)

Durata cursurilor

Studenții pot urma cursurile noastre de învățământ la distanță, cu normă întreagă sau cu jumătate de normă.

În timp ce perioada de studiu pentru o diplomă de licență este de trei ani, există două opțiuni flexibile cu fracțiune de normă, care durează fie patru sau șase ani. În mod similar, perioada de studiu cu normă întreagă pentru diplomele noastre postuniversitare de master și MBA este de 18 luni, dar le puteți lua cu jumătate de normă pe parcursul a patru ani.

Perspectivele de carieră

Cursurile noastre oferă studenților noștri setul larg de abilități de care au nevoie pentru o carieră în afaceri și finanțe. Mulți dintre studenții noștri continuă să absolve programe de stagiari sau se alătură uneia dintre cele „Big Four” firme de contabilitate și consultanță (PwC, KPMG, EY și Deloitte). Studenții maturi găsesc că noile lor abilități și calificări le deschid noi oportunități de carieră sau le permit să-și ducă propriile afaceri la nivelul următor.

Servicii pentru studenti si absolventi

La LIBF, credem în acordarea de sprijin continuu studenților noștri. Chiar înainte de a vă alătura nouă, personalul nostru de asistență va fi la îndemână pentru a vă ajuta cu aplicarea, înscrierea și alte procese administrative. Dacă aveți nevoie de sfaturi privind gestionarea studiilor și pregătirea pentru examene, puteți discuta oricând cu consilierul personal de studii. Și echipa noastră de Cariere și Angajabilitate va continua să consilieze studenții până la trei ani după absolvire.

Locații

Locații
  • London

    Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

    Întrebări