Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Graduate School of Management at UC Davis

The Graduate School of Management at UC Davis

The Graduate School of Management at UC Davis

Introducere

UC Davis a fost fondată în 1908 pentru a servi statul California. O facem și o vom face întotdeauna.

Iar astăzi, sămânța care a fost plantată cu acei ani în urmă s-a transformat într-una dintre cele mai bune universități din lume. Studenții noștri talentați sunt mai degrabă înclinați să colaboreze decât să concureze. Această abordare prietenoasă a dus la o comunitate de campus incredibil de bogată, care transformă ideile mari în soluții reale.

UC Davis este o universitate de cercetare de nivel 1. Mai multe dintre programele noastre se numără printre cele mai bune din țară și sunt de zeci de ani. Sperăm că ne veți ajuta să continuăm această moștenire și să rezolvăm unele dintre cele mai mari provocări ale lumii. UC Davis este foarte bine cotată în țară și în lume, conform unor publicații influente de clasificare a universităților, cum ar fi U.S. News & World Report (național și global), QS World University Rankings, Times Higher Education World University Rankings și The Princeton Review.

The Wall Street Journal a recunoscut UC Davis ca fiind a cincea cea mai bună universitate publică din Statele Unite în clasamentul 2022 Wall Street Journal/Times Higher Education College Rankings.

Acreditări

Acreditat AACSB

Locații

  • Davis

    540 Alumni Ln, 95616, Davis

    Programe

    Întrebări